Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar merhaba beni ve eşimi bu karışık düşüncelerden kurtarmak içn yardımcı olurmusunuz bu ay ki reglimi ilk defa çok değişik yaşıyorum ilk gün az bir kanama oldu 2 ci günü ise ve buugun 3 cü günü lekelenme tarzında oluyorum üstüne görme diye bişe var diyor annem reglimi hep şiddetli yaşardım bu ayım ama lekelenme tarzında ve bugun hcg testi yaptırdım 1.20 yazıyor bi dr danışmadım erken gebelik olabilirmi sizce birde duyduğuma göre 00 lı değerler negative dyorlarmış bana yardım ederseniz çok sevinicemmmmmmm:KK43::KK43::KK43:

:KK43:arkadaşlar merhaba beni ve eşimi bu karışık düşüncelerden kurtarmak içn yardımcı olurmusunuz bu ay ki reglimi ilk defa çok değişik yaşıyorum ilk gün az bir kanama oldu 2 ci günü ise ve buugun 3 cü günü lekelenme tarzında oluyorum üstüne görme diye bişe var diyor annem reglimi hep şiddetli yaşardım bu ayım ama lekelenme tarzında ve bugun hcg testi yaptırdım 1.20 yazıyor bi dr danışmadım erken gebelik olabilirmi sizce birde duyduğuma göre 00 lı değerler negative dyorlarmış bana yardım ederseniz çok sevinicemmmmmmm:KK43::KK43::KK43:

canım moralini bozmak istemem ama 5 in altındaki değerlerde gebelik yok diye biliyorum ama hamile kalmadan önce regli dönemlerinde bu tarz değişikliklerin olduğunu duymuştum Ümidini kaybetme devam ben 8 aydır deniyorum heray bir sürü gebelik testi ve kan testi yaptırıyorum bir sonuç yok şimdilik.

yani erken gebelik değildir demi. 0 'lı değerler ne oluyor peki acaba regleyim die erken gebelik olamazmı 2 günde bir artış oluyormuş olabilirmi sence canım:KK30::82::84:

:KK43:arkadaşlar merhaba beni ve eşimi bu karışık düşüncelerden kurtarmak içn yardımcı olurmusunuz bu ay ki reglimi ilk defa çok değişik yaşıyorum ilk gün az bir kanama oldu 2 ci günü ise ve buugun 3 cü günü lekelenme tarzında oluyorum üstüne görme diye bişe var diyor annem reglimi hep şiddetli yaşardım bu ayım ama lekelenme tarzında ve bugun hcg testi yaptırdım 1.20 yazıyor bi dr danışmadım erken gebelik olabilirmi sizce birde duyduğuma göre 00 lı değerler negative dyorlarmış bana yardım ederseniz çok sevinicemmmmmmm:KK43::KK43::KK43:

5in ustundekı degerlerde hamıle oluyorsun canım az adet olma ılllahı ustune gorme olmaz kıst falanda olabılır bence bır doktora gorun yada dıger adetını bekle boyle olursa ozaman gorun.

kalb çok sağolll inş. dediğin gibidir dün akşam değilsindir dediler çok ağladım.. Amaa ümitlenmek için bi nedenim oldu çok teşk ederim...:KK23:

canım hiç kafanı yorma her hastanede beş ve beşin üzeri gebelik oldugunu gösterir tekrar yaptır yükselme oluyor mu dye duam seninle hayırlısı olur inş

Günaydın kıslar,

kırmızılar bugünde yok 2 gün geçmiş oldu regli inşallah hiç gelmez ama ilk defa geç kalıyor bir günde olsa:26:

Günaydın kıslar,

kırmızılar bugünde yok 2 gün geçmiş oldu regli inşallah hiç gelmez ama ilk defa geç kalıyor bir günde olsa:26:

Biraz psikolojikte oluyor ama inş. öle değildir. Benim geçen ay 15 gün gecikti hiç olmazdı psikolojik dedi dr. Kan testi yaptırsan çıkar ama 2 gün geçmiş inş dileğin olur... Hiç gelmesin o kırmızılar :nazar:

selam arkadaşlarım hatce soulfly nasılsınız evdeyim belim agrıyo izinliyim gitmedim işe nasıl gidiyo

evet bayan seyma ayıp ettin kız meraklarda bıraktı bizi ama heyecanına veriyorum canın sagolsun hamileisn yaa cok sevindim inan allah tamamına erdirsin

abrel canım gecmıs olsun kıyamam sana dıkkat et kendıne
canım bende regl olmayı beklıyorum buyuk bır heyecanla :)

X