Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz bizim kontrolümüz vardı bugun kızım 1159 gram olmuş herşey normal seyrindeymiş içime huzur doldu

maşaallah canım allah nazarlardan korusun bebişini cümle ile kucağına almayı allah nasip etsin amin

canım benim durum karısk belki okumussundur ama yınede anlatayım adetım 5 gun gecıktı devlette kan testı yaptırdım 1,9 cıktı 2 gun sonra ılk gun kahverengı akıntı oldu 7 gun damla damla kanama oldu gecen hafta doktora gıttım durumu anlattım özel muayene oldum gebelik yok dedı alttan ultrasyona baktı ılac verdı monodoks ve fıtıl kan testı yapmadan ben ıkı gun kullandım kaynanam ustune görme olabılrı dedı burda bır arkadas yazmıs 1000 den önce ultrasyonda gözukmez dıye aıle hekımıne gıttım anlattım durumu test yaptırdı kan 00.00 cıktı aıle hekımı sen bılmeden dusuk mu yaptın dedı bana sol oldum kan testı bıde 00.00 cıkmaz teste yanlıs var dedı salı gel dedı hem ıdrar hem de kan testı yaptıralım adetının böyle gelmesı ılgın c dedı bu arada ılacları kullanma dedı yarını beklıyorum dua edın

kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz bizim kontrolümüz vardı bugun kızım 1159 gram olmuş herşey normal seyrindeymiş içime huzur doldu
oyy fıstığına canımm yaa isminekoyacaksınız düşündüüz mü?

amin tatlım sağol:)))
inş. rabbim olmayanlarada versin
kimseyi bebeksiz bırakmasın
amin canımmm
bynkutluay canım nerelerdesın özlettınız nasılsın bebiş nasıl

caanımm eşim izindeydii gelmem zor olduu bgünn bittii izni şeker yüklememizi falan yaptırdık
çok şükür bişey çıkmadıı yalnız kansızmışım maleseff
bebeişş iyi teyzesii çok şükürr sen nasılsınn

kızlar mrb benim bugün 45.19 çıktı b-hcg
böle düşük olan varmı aranızda
buarada reglimin 33. günündeym

kızlar mrb benim bugün 45.19 çıktı b-hcg
böle düşük olan varmı aranızda
buarada reglimin 33. günündeym

canım gec döllenmiş olabilir herkesın bunyesı farklıdır beta deger1 17 cıkıp doguranda var canım sen gebelıgının keyfını cıkar strese gırme rahat ol

canım benim adını ravzanur istiyoruz kızlar şaka maka derken iki ay kaldı korkular da başladı biraz

canım benim gerçekten çok ilginç çıkmış test sonuçların inşallah hayırlısı olur duam seninle canım benim

canım benım ılgınc cıktı durumumu anlatıyorum ama dınleyen yok acıkcası sınır oldum bende onuruna bıraktım herseyı hayırlısı 1,5 ay önce evlenen herkes hamıle bana bu hamıle su hamıle dıye müjde verıyorlar mutlu oluyorum ama yakın tanıdıklarım oldug için nispet yaptıklarını düşünüyorum ıyıce alıngan oldum ben sanırım

canım benim adını ravzanur istiyoruz kızlar şaka maka derken iki ay kaldı korkular da başladı biraz
ayy çok datlı ismi canımmm ya ismiyle yaşasın inşalahh canım benimm inşalahh tek avazda kurtulacaz ben sabırsızlanıyorum o gün içinn
slm kızlarrr benimde bugün 397 cıktı sizce kac haftalık hamileyimmm:26:

ayy canımm yaa çok sevindim adaşımm benimmmm yaa kıs nasıl oldu kendiliğinden mi geldii fındıkk hadi bakalım Rabbim tmamaına erdirsin sat tarihin kaç canım ona göre bakalım kaç haftalıkk

canım benimm ya takma bitanemm boşverr her şeyde vardır bi hayırrr Rabbimden hayırlısını diliyoruz hayırlısıda buymuş demekki vaktini zammanını bekliyor sıpaa

canım allah kucagına almayı nasip etsın canım benım tatlı cadıyı tatlı cadıyı allah nazarlardan korusun

canım benım sıpa daha dogmadan bana cektırıyor hayırlısı canım

alınganlık yok,stres yok

stres yapma inş hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsınn

beta hcg tam 5 olunca ne demek yani düşükmü yüksekmi arkadaşlar??? adet günü geçmedi henüz 4 gün var

canım allah kucagına almayı nasip etsın canım benım tatlı cadıyı tatlı cadıyı allah nazarlardan korusun

canım benım sıpa daha dogmadan bana cektırıyor hayırlısı canım

canım benim daha çok yenisin ben evliligimin yedinci ayında hamile kaldım ve bana hamile kalamazsın dediler hamile kaldım doktor ultrasonda baktı kızımı göremedi dış gebelik dedi beni kürtaja hazırlıyorken ben çıktım özel bi hastaneye ismi burda duyulmuş bi doktora gttim ve kızımı gördü içim çok rahatlamıştı rabbim herşeyin hayırlısını versin canım

kalb çok sağolll inş. dediğin gibidir dün akşam değilsindir dediler çok ağladım.. Amaa ümitlenmek için bi nedenim oldu çok teşk ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…