Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün kala sonuç verir mi
evet kan testini sormuştum canım saol. peki adete 8-9 kala ara kanamanın olması ne anlama gelir biliyormusun?
çok yoğun değil ama öyle lekelenme de değil yerleşme ne demek
bebeğin yerleşmesi değildir umarım
beebğin yerleşmesi demek canım lekelenme
canım bence bi kan ver için rahatlasınn
uzman tv adlı nette bır yerde ızlemıstım cnm ılk haftalarda bılınmeden alınan ılaclar bebegı o kadarf kolay etkılemez dıyordu doktor,kalbını bozma cnm benım hayırlısı olsunn
evet tatlım uyuyamıyorum gecelerı artık...Gecıcek bunlarda arayacagız bu gunlerımızı sanırım cunku bu seferde bebişlerımız uyanacak gecelerı acıkacak :)))
beebğin yerleşmesi demek canım lekelenme
canım bence bi kan ver için rahatlasınn
ayy canım ya gözünn aydınn çok sevindim aplacım sarık kocişine bugün mışıl mışılkocişim geldi kacmış anammmm dedim gördügümde cok sevinçliyim ogluşumda babası geldi durmadan oynuyo yaff valla sevinmiş gibi öptüm arkadaşlarımı sabaha ucakla döncek görüşürüz arkadaşlarım
hakkında hayırlısı olsun canımmmsaol canım ya doğru söylüyosun hiç rahat değilim bir iki gün geçsin kan vericem.
kızlar 10 gün önce hcg değerim 407 idi dün yaptırdığım kan testi 2308 çıktı.dr.rahmimdeki kesenin 8 mm olduğunu ve 3,5 haftalık hamile olduğumu ancak son hcg değerime göre kesenin büyümemiş olduğunu söyledi.bir sonraki adetimle düşürecekmişim.çok da heveslenmiştik ama kısmet değilmiş.kan değerim 10000-55000 arası çıksaydı normal bir gebelik olacaktı.tek teselli dış gebelik olmaması.inş.kürtaja da gerek kalmadan atlatırım.ilk hamileliğimdi.o yüzden test falan yaptırmayacağım.inş. ikincisi sıkıntı yaşamadan olur.bir daha kalp atışını duymadan hamileyim diye sevinmeyeceğim.
kızlar 10 gün önce hcg değerim 407 idi dün yaptırdığım kan testi 2308 çıktı.dr.rahmimdeki kesenin 8 mm olduğunu ve 3,5 haftalık hamile olduğumu ancak son hcg değerime göre kesenin büyümemiş olduğunu söyledi.bir sonraki adetimle düşürecekmişim.çok da heveslenmiştik ama kısmet değilmiş.kan değerim 10000-55000 arası çıksaydı normal bir gebelik olacaktı.tek teselli dış gebelik olmaması.inş.kürtaja da gerek kalmadan atlatırım.ilk hamileliğimdi.o yüzden test falan yaptırmayacağım.inş. ikincisi sıkıntı yaşamadan olur.bir daha kalp atışını duymadan hamileyim diye sevinmeyeceğim.
günaydın arkadaşlar iyi haftalar
benim SAT 1 eylül, cumartesi beta hcg yaptırdım 6300 küsür çıktı
1 saate kadar doktora gidiyorum
inşallah hayırlı haberler alırım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaslar 5 haftalık hamıleyım tekrardan.Bu hamileliğimde de karın ağrılarım var.doktorlar da bunu onemsemıyorlar.benım gibi karın ağrısı çekenler var mı? korkuyorum tekrar bebişimin düşmesinden( ilk hamileliğimde kalp atısını duydugum gunun ertesi günü düşmüştü bebeğim,idrar yolları enfeksiyonu sebeb olmustu) yarın idrar testi yaptıracagım iltihap için.
bunu konuda bana yardımcı olursanız cok sevınırım
arkadaslar tekrar hatırlatayım deıdm.bu konuda bılgısı olan var mı arkadaslar.
canım karnımda ağrıdı ama şiddetli değildi en çok kasık ağrısı çektim canım benim inşalahh hiç bi problem çıkmadan alırsın bebeğini kucağına
aminn canım benimm inşalahhhhTesekkurler cevabın ıcın arkadasım.
İnşallah benım gıbı kucağına almak ısteyen herkese Allah nasip eder.
arkadaşlar bebeişinize bir şey aldınızmı ben atlet bile almadım korkudan 8 aylık ounca bynkutluay sen aldın mı tatlım 10 gündür grip oldum ölüyorum artık altsolunumuma indi kocam gitti ben hastanelere düştüm hava verdiler acaba bebişime bi şey olurmu maş.370 gr olmuş yaa