- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tebrık ederım :)
hayırdır cnm gebelık sekerın mı cıktı yoksa?
dogumdan sonrada 3 doz var canım :) bana gunumu verdı saglık ocagı dogumdan sonrakı :))
kıslarr nolur ya bana yardım ben kilo alıyorum sürekli içtiğim su yarıyorrr yaa deli olacammm şişko oldum iyiceeeee
evet canım ya moralim çok bozuktu dün ama doktorum bugun diyet verdi açlık şekerim 102 snra sırayla şeker takviyesinden snra 160 136 133
canım benimm ya geçmiş olsunnnevet canım ya moralim çok bozuktu dün ama doktorum bugun diyet verdi açlık şekerim 102 snra sırayla şeker takviyesinden snra 160 136 133
ayy datlım hemen hemen hiç tuz atmıyorum yemekleree yürüyüşte yapıyorum ama yok lop lop ettttay canım taktıgın kılo olsun,bebiş var ıcınde unutma... sonucta hamısken oluor böle normalde de öle olsan şişe şişe patlardın kıs :)) bebiş olunca gıtcek onların hepsı dert etme sen kuzum... tuzluyu azaltve yuruyus yap cnmm
canım hep öyle ama bebişlerimiiz için katlanıyoruz herşeye
canım benimm ya geçmiş olsunnn
ayy datlım hemen hemen hiç tuz atmıyorum yemekleree yürüyüşte yapıyorum ama yok lop lop etttt
ya anormal bişeyler var datlım şimdiden 5-6 kilo aldımm sonu ne olacakk hea ekmek de sadece kahvaltıda yiyorum
dıkkat et cnm aman ha... dıyetıne uy cnm ıhmal etme kacamak yapma..
anormal deıl cnm gayet ıyısın sende yani sankı 10-15 kılo aldın sımdıden :))) ekmek yıceksın tabı vucudun ona da ıhtıyacı var... tatlıyı abartma sadece,meyvelerden karsıla...
canım benimm ya geçmiş olsunnn
ayy datlım hemen hemen hiç tuz atmıyorum yemekleree yürüyüşte yapıyorum ama yok lop lop etttt
ya anormal bişeyler var datlım şimdiden 5-6 kilo aldımm sonu ne olacakk hea ekmek de sadece kahvaltıda yiyorum
sagol kuzum ya fena oluyor insan saf gibiyim bugun midem alt üst oldu şerbetli su içmekten birde açlık
canım benim ya geçtiye şükürr sen uy dr dediklerine bişey olmaz Rabbimin izniylee
evet hayatım uyucaz mecbur bebişlerimizin saglıgı için herşey onlar için zaten
ebett datlumm bir an evvel o gün gelsin inşalahh sağlıklı bi şekilde alalım inşalahh