canım benım hamılelıkten ıste cok duygusal oluoruz,bende bazen dıorum askerlerınle daha ılgılenıosun dıye ama haksızlık ettıgımı farkedıyorum sonra... onlarda ıste işten gucten ıhmal ettıklerının farkına varmıolar cnm asker adam bunlar sıkıntı yapma nolur,gör bak gecıcek cnm benım
şu an nasıl aglıyorum bilemezsin degil kalbim sıkışıyo
bebişimede kızdım herkese kızgınım annem aradı onunda kalbini kırdım ben ii deilim keşke yatabilsem yatamıyorum yataktan 3 kez kalktım kalbim bogazımda atıyo adeta bana yardım edin neolur ne yapppsam bu gece gecse
aplamm bak bi duş al ılık suyla belki biraz iyi gelir
tamam duş alcam cıkma neolur gelcem cok kötüyüm yanlız bırakma beni arakadaşım lütfen
aplacımm eşim gelecek yarım saate pcyi bana bırakmaz alır gelince yaa üf aklımda sende kalırr
tamam sen bana takma lütfen boşver beni olurmu ararsa gececek aramadı yaff
ama bak kapatma telin arar oda belki sakinleşmeni bekliyorr
actım aramadı bana dua et olurmu arkadaşım
başını şişirdim elimden kaçtın sandım saol ebrucum melikecim bak sendede bendeki sıkıntı var aslında benim sıkıntım cok daha farklı ama belkide hamilelikten abartıyormuyum acaba bilmiyuom delircem yaa
Kacar mıyım cnm benım tlf dayımda ondan gec yazıorum cnm... hamılelık ınan hassaslastırıyor ınsanı...
neyse ben çıkar şekerler çayı falan koyuyumm çok öpüldünüzzz
abrel aplacımm bak kendine dikkat et herşey yoluna girecekk
hassasmı oldum yoksa bu agresif kocam mı delirtti beni bilmiyom o kadarda titrer bana bebekten cok benim üstümnde duruyo sinirlenince beyni resetleniyo ya bende susmayı beceremedim kimyam bozuk ne yapayım susmayı beceremedim gitti melikecim tşk ederim yordum seni tsk takma bana olurmu üzülme aslında bu gecelik bi şey degil son 10 gün böleyiz sadece bu gece dozu maksimum oldu patladım artık
tşk ederim melikecim allah rahatlık versin ii geceler