- 3 Kasım 2021
- 79
- 19
- 36
Adetn kaç gün geçti ki canım değer yükselir inşallahSonucum çıktı canım 353 çıktı perşembe doktora gidicem sanırım sağlıklı bi hamilelik değilmiş hayırlısı olsun herşey rabbimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetn kaç gün geçti ki canım değer yükselir inşallahSonucum çıktı canım 353 çıktı perşembe doktora gidicem sanırım sağlıklı bi hamilelik değilmiş hayırlısı olsun herşey rabbimden
Evet canım ilk bebeğim olucak 8 aylık evliyim daha inşallah benimledir ama umudum kalmadıBence bebeğin seninle kendini strese sokma üzme rahat olmaya çalış biraz inşallah Bi sıkıntı yoktur herşey yolunda gider. İlk bebeğin mi olacak
Amin Allah.teşekkürlerSıkma canını inşallah en hayırlısı olur senin için
Canım hiç bilmiyorum ama daha küçük görünüşe göre hayırlı olsunMerhaba kızlar benim bir sorum olacak beta hcg yaptırdım 73.98 çıktı bu değere göre kaç haftalık gebeyim adetim 3 gün geçti yaptırdım
Teşekkür ederimCanım hiç bilmiyorum ama daha küçük görünüşe göre hayırlı olsun
Bunların ne olduğunu bilmiyorum ama referans aralıklarda çıkmış, kafanıza takacağınız bir şey değil gibiMerhabalar kızlar gebeliğimin ilk ayındayım yaptırdığım kan testlerinde 2 tanesi dikkatimi çekti sizce bir anormallik söz konusu mu doktor randevuma daha var telaşlanmalı mıyım sizce anlayabilen var mı acaba
Adet günün geçtimiDeğerim 78 çıktı normal mi sizce ilk defa hamile kaldım çok tedirginim acikcasi
Hayır cumartesi olmam gerekAdet günün geçtimi