slm kızlar moralim çok bozuk beni hatırlayanlar bilir.şimdi doktordan geldik.bebek gelişmiyomuş.9 haftalık olması gerekirken 6 haftada takılıp kalmış.zaten kalp atışını da hiç alamamıştık.pazartesi günü kürtaj olcam.ilk gebelikte oluyormuş.ama siz birde bana ve eşime sorun.bebeğim bana tutunamadı.bebeğin kendi genetiğindenmiş.sağlıksız bir gebelikmiş.falan filan.ne olursa olsun isteyerek gebe kalan biri için bu çok zor.Rabb im ileride nasip eder inşallah.bişey sölimmi bugun öğrendim ya dünde bi bebek badisi almıştım.ama buna nasip değilmiş.son 2 gece daha onunla uyicam sonra benden alıcaklar.Allah böyle takdir etti. hayırlısı
sizlerin bebeğinizin size sımsıkı tutunması ve hayırlısı ile dünyaya getirmeniz dileğiyle kendinize çok iyi bakın arkadaşlar.
slm kızlar moralim çok bozuk beni hatırlayanlar bilir.şimdi doktordan geldik.bebek gelişmiyomuş.9 haftalık olması gerekirken 6 haftada takılıp kalmış.zaten kalp atışını da hiç alamamıştık.pazartesi günü kürtaj olcam.ilk gebelikte oluyormuş.ama siz birde bana ve eşime sorun.bebeğim bana tutunamadı.bebeğin kendi genetiğindenmiş.sağlıksız bir gebelikmiş.falan filan.ne olursa olsun isteyerek gebe kalan biri için bu çok zor.Rabb im ileride nasip eder inşallah.bişey sölimmi bugun öğrendim ya dünde bi bebek badisi almıştım.ama buna nasip değilmiş.son 2 gece daha onunla uyicam sonra benden alıcaklar.Allah böyle takdir etti. hayırlısı
sizlerin bebeğinizin size sımsıkı tutunması ve hayırlısı ile dünyaya getirmeniz dileğiyle kendinize çok iyi bakın arkadaşlar.
burdayım canım :) Bende ösledım valla bu ara az gırıyor herkesler...ozebus_41 nerdesin özledim kız
efet :)) Artık sekıllenmıs teyzesı yuzu oglusumun... babasının mınyatürü sankım :))aaaaaaaa yüzünümü gördünn maşalahh canım yaaaaa
benım arkadasım ogrenmıstı ama gec döllenme varsa cıkmayabılır,bende ıkılem yasayacagına gunun gecınce yaptır cnmmmkızlar adete 6 gün kala kan testinde çıkar mı acaba
Canım hersey Allhatan o ne derse o olur bılıyorsun,uzme kendını bu sefer deıl bır daha kı sefere olur Allahın ıznıyle cnm benım... Bak demek kı en azından gebe kalabılıyorsun uzme kendını kuzumslm kızlar moralim çok bozuk beni hatırlayanlar bilir.şimdi doktordan geldik.bebek gelişmiyomuş.9 haftalık olması gerekirken 6 haftada takılıp kalmış.zaten kalp atışını da hiç alamamıştık.pazartesi günü kürtaj olcam.ilk gebelikte oluyormuş.ama siz birde bana ve eşime sorun.bebeğim bana tutunamadı.bebeğin kendi genetiğindenmiş.sağlıksız bir gebelikmiş.falan filan.ne olursa olsun isteyerek gebe kalan biri için bu çok zor.Rabb im ileride nasip eder inşallah.bişey sölimmi bugun öğrendim ya dünde bi bebek badisi almıştım.ama buna nasip değilmiş.son 2 gece daha onunla uyicam sonra benden alıcaklar.Allah böyle takdir etti. hayırlısı
arkadaşlar sizce yarın bi beta hcg yaptırsam mı bide zaten kürtaja başlamadan bi daha bakın dicem. peki bu bebek gelişmiyosa benim en son beta 34351 idi mesela yarın test yaptırsam artması bi işaret ya da eksilmesi gebeliğin bozulması ile ilgili bir yol olabilir mi sizce?
Özlemcım,bebegın 3 haftadır yasamıyorsa yanı kalp atısı yoksa düşerdı dıye dusunuyorum ama yıne de doktorlar daha ıyı bılır tabıkı... Baska bır doktora ama gercekten ıyı olduguna ınandıgın bır doktora daha gorunsen olmaz mı acaba? Böyle durumlarda her zaman ıkıncı bır doktora gorunme taraftarıyım...Sen yıne de uzme kendını
oy oy maşalahh canımm yaa Rabbim hayırlsıyla kucağına almayı nasib etsinn yaa geçen dr gittim ultrasona bakarken bi döndüü bana poposunu döndü ya maşalahh çok tatlıydııı
burdayım canım :) Bende ösledım valla bu ara az gırıyor herkesler...
efet :)) Artık sekıllenmıs teyzesı yuzu oglusumun... babasının mınyatürü sankım :))
benım arkadasım ogrenmıstı ama gec döllenme varsa cıkmayabılır,bende ıkılem yasayacagına gunun gecınce yaptır cnmmm
Canım hersey Allhatan o ne derse o olur bılıyorsun,uzme kendını bu sefer deıl bır daha kı sefere olur Allahın ıznıyle cnm benım... Bak demek kı en azından gebe kalabılıyorsun uzme kendını kuzum
Kalb nerelerde,oda gorunmuyorrr
arkadaşlar sizce yarın bi beta hcg yaptırsam mı bide zaten kürtaja başlamadan bi daha bakın dicem. peki bu bebek gelişmiyosa benim en son beta 34351 idi mesela yarın test yaptırsam artması bi işaret ya da eksilmesi gebeliğin bozulması ile ilgili bir yol olabilir mi sizce?
arkadaşlar artık yapıcak birşey kalmadı.dün geceden sonra kanamam yoğunlaştı.parça parça kan pıhtıları geliyor.sanırım vücut yavaş yavaş bebeği atıyor.ya belki hayal gücü ama o pıhtıya bakınca böle ufacık bana sanki bebek gibi geliyor.doktoru aradım.kürtaj kesinleşti yani.yarın olucam.işte bütün umutların tükendiği an.
şimdi tüm yaşananlar anılarda kaldı.
Kızlar ben de bugün kan testi yaptırdım ama daha adet günümde gelmedi aslında.
Sonuç 98,2...Hesaplara görede yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti.Umarım değerim normaldir...
kızlar aranıza yeni katıldım bir şey sorcam reglime 4 gün kala beta hcg yaptırdım 5.25 çıktı ne demek sizce??yada değeri böyle olupta sonra yükselen oldumu acaba.biliyorum erken yaptırdım testi ama çok merak ediyorum.doktorum var yada yok dedi tekrar baktır dedi.ya yükselmezse diye korkuyorum.bunun yanında belirtilerimde var göğüslerim çok şişti uçları ve sızlıyor.hafif bulantımda var ...lütfen yardım bekliyorum
merhaba kızlar evet malesef bebeğimi kaybettim.hepinize çok teşekkür ederim.