Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar hcg testim adete 4 gün kala 740 çıktı böyle değer olurmu bu çok fazla değil mi.bu anormal midir.
rahat değilim.

kızlar merhaba bende hamileyim artık olmuyor diye kafamdan sildiğim bi anda.cumartesi günü kan testi yaptırdım adetim 7 gün gecikmişti değerim 2870 çıktı sizce bu değer nasıl?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum bende size katılmak istedim adetime 7 gün kala ishal olduğum için tahlil yaptırdim ve bu arada hcg ye de baktırdım 19 çıktı doktor hamile olabilir sin dedi folic asit verdi yarın adet günüm o günden beri hiç bişey yapmadan bekliyorum aceba idrar testi yapsam belli olurmu? biraz belim ağrıyo ama adet olcam gibi geliyo sanki kendimi dinlediğimde her yerimin ağrıdığını hissediyorum:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum bende size katılmak istedim adetime 7 gün kala ishal olduğum için tahlil yaptırdim ve bu arada hcg ye de baktırdım 19 çıktı doktor hamile olabilir sin dedi folic asit verdi yarın adet günüm o günden beri hiç bişey yapmadan bekliyorum aceba idrar testi yapsam belli olurmu? biraz belim ağrıyo ama adet olcam gibi geliyo sanki kendimi dinlediğimde her yerimin ağrıdığını hissediyorum:çok üzgünüm:
canım zaten hamilelik belirtiside o şekilde doktor hamşlesin demiş neden kendini kasıyosun ki bende de oldu hep adet olacakmış gibi hiseettim ama olmadıı karnım büyüdü seninde kocaman olcak inşalahh
kızlar merhaba bende hamileyim artık olmuyor diye kafamdan sildiğim bi anda.cumartesi günü kan testi yaptırdım adetim 7 gün gecikmişti değerim 2870 çıktı sizce bu değer nasıl?
canım tebrikk ederim benimde aynı senin gibi oldu herşeyin bittiği anda olduu Rabbim tamammına erdirsinn

eger kimyasal gebelik gecirmediysen tabiiki cıkar. cunku 19 bıle cıkar idrar testinde silik de olsa.. cıkmazsa zaten degerin dusmus demektir, adet olursun. hadı hayırlısı olsun ınsallah Allah gonlunuze gore versin..

bencede hamilesin canım birde adetine 7 gün kala değerin 19 çıkmış.sonrasında daha da artar benim 4 gün kala değerim 5.25 çıkmıştı ve şimdi yükseldi doktorum hamilesin dedi.hayırlı olsun sana da.idrar testi bildiğim kadarıyla regl gecikince belli oluyor.ayrıca belirtiler de doğru benimde kasıklarım ağrıyor.

Bende bisey merak ediyorum 12 si adet günümdü olmadım cumartesi dr a gittim ultrasonda büyük bir ihtimal gebesin dedi kan testi verdi ama kan testin de 0.1 çıktı 1 hafta bekle olmazsan gel dedi 4 gün geçti hala olmadım kafam çok karısık bana bir akıl verebilirmisiniz? bu arada belirti olarak birsey sadece çok fazla akıntım var
:Saruboceq:

Bende bisey merak ediyorum 12 si adet günümdü olmadım cumartesi dr a gittim ultrasonda büyük bir ihtimal gebesin dedi kan testi verdi ama kan testin de 0.1 çıktı 1 hafta bekle olmazsan gel dedi 4 gün geçti hala olmadım kafam çok karısık bana bir akıl verebilirmisiniz? bu arada belirti olarak birsey sadece çok fazla akıntım var

0.1 bildiğim kadarıyla gebe değilsin çok düşük bir değer gebelik için 5 ve üstü gerekiyormuş.ama regl olmaman ve dr.unda ultrosanda bakıp gebesin demesi de düşündürücü 9 gün geçmiş bir de.normalde kanda regl ollmadan bile çıkar.dr.unun dediği gibi tekrarla istersen testi değer yükselir belki.

adet gününden 1 hafta geçtikten sonra doktora gitmişsin ve kan değerin 0,1 çıkmış buna rağmen doktor hamilesin mi dedi:uhm: yani 1 hafta sonra neden çağırdı bence pazartesi gel bir daha bakalım kan değerine yükselme oluyor mu demesi lazımdı.bir bildiği vardır doktorun hayırlısı olsun boshayallersmile

arkadaşlar merhaba dün dr gittim gebeliğin gözükmediğini ama kanda gebelik testini istedi sonuçları eşim az önce almış ama doktor yokmuş sonuçları yazsam yardımcı olabilirmisiniz.Sonadet tarihim 17 ağustos çatlatma iğnesi vurulduğum tarih 30 ağustos.Sonuçlar Beta hcg 242H Normal değer olarak 0-10 yazıyor sizce gebelik varmı? inş. mutlu haber alırım.

arkadaşlar merhaba dün dr gittim gebeliğin gözükmediğini ama kanda gebelik testini istedi sonuçları eşim az önce almış ama doktor yokmuş sonuçları yazsam yardımcı olabilirmisiniz.Sonadet tarihim 17 ağustos çatlatma iğnesi vurulduğum tarih 30 ağustos.Sonuçlar Beta hcg 242H Normal değer olarak 0-10 yazıyor sizce gebelik varmı? inş. mutlu haber alırım.

242 iyi bir değer kese görünmemiş demekki benneyaptımki inşallah bir kaç güne görünür o da gözün aydın :CüvCüv::nazar:

242 iyi bir değer kese görünmemiş demekki benneyaptımki inşallah bir kaç güne görünür o da gözün aydın :CüvCüv::nazar:

Ayy canım öylemi diyosun bende hamilelik yok diye ağlama noktasına gelmiştim şimdi doktara mesaj attım ama cevap gelmedi daha.inş canım hamilelik vardır mutlu haberi almayı okadar çok istiyorum ki :emir_bebek:

kızlar bişi sorcam
benim kardeşimin adeti 10 gün gecikti kan testi yaptılar pozitif çıktı sonra 2günde bir kan istediler hormonlarıyla alakalı tam bilmiyorum ben değeri yüksek çıkması gerekiyormuş düşük çıkıyordu.ultrasondada kese görünüyor kalp atışı yok 4 hafta dendi sonra 48 saatte bir kan değerlerine bakıldı hastanede yattı dün dış gebelik dendi ama bugün ultrasonda kalp atışını duymuşlar 5 haftalık demiş doktoru,biz hala ne oldugunu anlıyamadık acaba hamilemi? hormon değerleride yavaş yavaş yükseliyormuş doktor bebeğin ve gebeliğin gelişimiyle alakalı demiş en son 1200 dedi yani bu konuda bilgisi olan varmı merak ediyorum gerçekten hamilemi gene bi süprizle karşılaşırmıyız?çok karışık olmuş okuyana kolay gelsin:))))

slm arkadaşlar.5+3 haftalık hamileyim.bhcg 8000 çıktı.Doktorum çok yüksek değil dedi.Kötü mü bu sizce?????

cok yuksek degıl mı dedı ??? cogul gebelıkte olabılır,erken döllenme de olabılır... Gercı doktor tabıkı daha ıyı bılır ama bence bayagı bır yuksekkk... 100 lerde 200 lerde cıkanlar var...

merhaba kızlar evet malesef bebeğimi kaybettim.hepinize çok teşekkür ederim.

Çok üzüldüm senin için.. sabır diliyorum..

Bütün topiği bu gece okudum ve saat 6 oldu :) hepiniz hakkında az çok bilgim var artık :) ilk hamileliğim 25. haftasında erken doğum yüzünden son buldu.. kaybettik bebeği.. belirtilerimi falan yazayım dicem ama hiç dikkat etmemiştim beklediğimiz bi gebelik değildi kaza ile olmuştu.. tek hatırladığım karnımın deli gibi ağırdığı. tıpkı adet görecekmiş gibi.. bazı arkadaşlar hareket hissetme konusunu sormuş.. ben 25. haftada dahi çok net bişi hissedemedim. ultrasonda görüyodum gayet hareketli dr diodu hiç durmuyo bu falan diye ama ben hissetmiyodum:) odunluk bende sanırım :p

Gelelim asıl soruya, tecrübeli isimler pek fazla bu topic de =) 2 eylülde adet gördüm genelde döndü 29 30 31 gün civarı bende.. test için erken mi yoksa yaptırsam sonuç alabilir miyim? (diğer hamileliğim adet gecikmesinin 10. günü idrarda belli olmuştu ama o kdr bekleyemem) HELP ME ohaoldumsmile

arkadaşlar adet günüme 5 gün kala ürolojiye gitmiştim.doktor antibiyotik vereceği için gebelik var mı diye sordu, ben de bilmiyorum deyince kan testi istedi, sonuç 0.100 olduğu için de negatif dedi. şu an ilaç kullanıyorum ama içim hiç rahat değil.bazı belirtiler de yaşıyorum belki psikolojik ama, hiç içinizde böyle bi şey yaşayan var mı, yani adetten önce kanda negatif çıkması durumu?

X