Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hcg testim adete 4 gün kala 740 çıktı böyle değer olurmu bu çok fazla değil mi.bu anormal midir.
rahat değilim.
canım zaten hamilelik belirtiside o şekilde doktor hamşlesin demiş neden kendini kasıyosun ki bende de oldu hep adet olacakmış gibi hiseettim ama olmadıı karnım büyüdü seninde kocaman olcak inşalahhmerhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum bende size katılmak istedim adetime 7 gün kala ishal olduğum için tahlil yaptırdim ve bu arada hcg ye de baktırdım 19 çıktı doktor hamile olabilir sin dedi folic asit verdi yarın adet günüm o günden beri hiç bişey yapmadan bekliyorum aceba idrar testi yapsam belli olurmu? biraz belim ağrıyo ama adet olcam gibi geliyo sanki kendimi dinlediğimde her yerimin ağrıdığını hissediyorum:çok üzgünüm:
canım tebrikk ederim benimde aynı senin gibi oldu herşeyin bittiği anda olduu Rabbim tamammına erdirsinnkızlar merhaba bende hamileyim artık olmuyor diye kafamdan sildiğim bi anda.cumartesi günü kan testi yaptırdım adetim 7 gün gecikmişti değerim 2870 çıktı sizce bu değer nasıl?
merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum bende size katılmak istedim adetime 7 gün kala ishal olduğum için tahlil yaptırdim ve bu arada hcg ye de baktırdım 19 çıktı doktor hamile olabilir sin dedi folic asit verdi yarın adet günüm o günden beri hiç bişey yapmadan bekliyorum aceba idrar testi yapsam belli olurmu? biraz belim ağrıyo ama adet olcam gibi geliyo sanki kendimi dinlediğimde her yerimin ağrıdığını hissediyorum:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum bende size katılmak istedim adetime 7 gün kala ishal olduğum için tahlil yaptırdim ve bu arada hcg ye de baktırdım 19 çıktı doktor hamile olabilir sin dedi folic asit verdi yarın adet günüm o günden beri hiç bişey yapmadan bekliyorum aceba idrar testi yapsam belli olurmu? biraz belim ağrıyo ama adet olcam gibi geliyo sanki kendimi dinlediğimde her yerimin ağrıdığını hissediyorum:çok üzgünüm:
Bende bisey merak ediyorum 12 si adet günümdü olmadım cumartesi dr a gittim ultrasonda büyük bir ihtimal gebesin dedi kan testi verdi ama kan testin de 0.1 çıktı 1 hafta bekle olmazsan gel dedi 4 gün geçti hala olmadım kafam çok karısık bana bir akıl verebilirmisiniz? bu arada belirti olarak birsey sadece çok fazla akıntım var
:Saruboceq:
Bende bisey merak ediyorum 12 si adet günümdü olmadım cumartesi dr a gittim ultrasonda büyük bir ihtimal gebesin dedi kan testi verdi ama kan testin de 0.1 çıktı 1 hafta bekle olmazsan gel dedi 4 gün geçti hala olmadım kafam çok karısık bana bir akıl verebilirmisiniz? bu arada belirti olarak birsey sadece çok fazla akıntım var
:Saruboceq:
arkadaşlar merhaba dün dr gittim gebeliğin gözükmediğini ama kanda gebelik testini istedi sonuçları eşim az önce almış ama doktor yokmuş sonuçları yazsam yardımcı olabilirmisiniz.Sonadet tarihim 17 ağustos çatlatma iğnesi vurulduğum tarih 30 ağustos.Sonuçlar Beta hcg 242H Normal değer olarak 0-10 yazıyor sizce gebelik varmı? inş. mutlu haber alırım.
242 iyi bir değer kese görünmemiş demekki benneyaptımki inşallah bir kaç güne görünür o da gözün aydın :CüvCüv:
merhaba kızlar evet malesef bebeğimi kaybettim.hepinize çok teşekkür ederim.