- 14 Temmuz 2019
- 485
- 462
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende Nisan da kurtaj oldum bebegımın kalbı durmuştu ben hamılelıgımi öğrendiğim de degerım 3300 dü o zaman bıle gözükmemişti kese 2 gun sonra görmüştü doktor ama kucagıma almak nasıp olmadı inşallah sen bu bebeğini kucagına alırsınKizlar arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun, 1822,45 çıktı bugün ama ultrosonda baktık bisey çıkmadı sonra kan verince bu deger cikti bu degerle gozukmemesi kotumu farkli bisey mi var demek allah korusun ya ben nisanda kurtaj oldum kalbi durdugu icin şimdide çok korkyorum
Rengi baya koyu çıkmış değer yüksek çıkar diye düşünüyorum hayırlı olsun şimdidenMrb bata 2 gün var sizce beta kaç çıkart..pozitif alanları şimdiden tebrik ederim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
Ultrasonda görünmemesi normal bence kalbinizi ferah tutunKizlar arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun, 1822,45 çıktı bugün ama ultrosonda baktık bisey çıkmadı sonra kan verince bu deger cikti bu degerle gozukmemesi kotumu farkli bisey mi var demek allah korusun ya ben nisanda kurtaj oldum kalbi durdugu icin şimdide çok korkyorum
Ay allah razı olsun içimi ferahlattiniz..Ultrasonda görünmemesi normal bence kalbinizi ferah tutun
Rengi baya koyu çıkmış değer yüksek çıkar diye düşünüyorum hayırlı olsun şimdiden
1351 oldu ve kese gozukdumu 1822.45 gozukmediBenim de bata 5 kala 14 çıkmıştı canım. Şuan adetim 3 gün geçti 1351 oldu
1351 de bebegimin kalbini bile duydum. Ama bu ikincide kan verdim 1822.45 çıktı ama kese falan gozukmedi1351 oldu ve kese gozukdumu 1822.45 gozukmedi
Bana doktor kese görünmesi için 2000leri geçmedi lazım dedi ama bilmiyorum1351 de bebegimin kalbini bile duydum. Ama bu ikincide kan verdim 1822.45 çıktı ama kese falan gozukmedi
14 temmuzda 1351di tekrar baktırmadım bi daha. 20 sinde cumartesi günü randevum var aile hekimi 5000i bulur Cumartesiye kadar kese görürsün dedi ama bilemiyorum cumartesi belli olcak1351 oldu ve kese gozukdumu 1822.45 gozukmedi
Merhaba bende adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım betaHcg 2.30 çıktıcanım çok çok erken yapmışsın bence.benim gittiğim hastaenede referans aralığı 1.2> ise gebelik var diye gözüküyor.hatta ben adetime 2 gün kala yaptırmıştım 3.75 çıkmıştı yok sanmıştım ama değerim bir anda fırladı en son 3 hziranda 1594 tü şimdi 6000leri bulmuştur sen yinede adet gecikmesini bekle derim ben ama bu sırada yine de dikkatli ol ilaç falan alma
Merhaba bende adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım betaHcg 2.30 çıktı
Acaba yükselme olabilir mi ne negatif yazıyor ne pozitif???
GÖZÜN AYDIN BENDE ADET GUNUMDE BAKTIRDIM 57,15 CIKTI :)masallah cok guzel. Muhtemelen vajinal ultrasonda gormeye calisacak doktor. Ben de yarın gidecegim. Dünkü degerim 1441di. Çok heyecanli süreçlermiş
İnşallahhh dua edin bana 8 aydır deniyoruzMerhabalar belki geç döllenme olmuş olabilir. Bence adet gününüz geçer ise tekrar test yaptırın derim.