Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
google 4 hafta diyorKızlar merhaba bana yardımcı olurmusunuz biraz önce sonuç aldım 442.2 kaç haftalık oluyor?
yüksek değil canım normal benim 4+5 te 2568 cıktı bhcg 2 günde 1 ikiye katlanıyo hızla yukselmesi normalmerhaba benim de 4+3 te 735.8 cikti 4. haftada 400 lerde olup hizla 2 ye katlar diyorlar o yuzden mi normalden yuksek
Benimde özellikle gece uyutmayan kasık ağrılarım vardı hamileymişim ama bildiğin regli sancısı gibiydi. Ama negatif çıkmış sonuç. Bence günün geçmesini bekle testi yenile.Merhaba ben 3 yıllık evliyim bu ay hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum adetime 1 hafta kala müthiş bi kasik agrim başladı ara ara kramplar şeklinde artık bi gece dayanamadım ve adetime 6 gün kala hastaneye gittim kasik agrim geçsin diye gebelik şüphesi diye sorunca olabilir dedim sonuç 2.0 cıktı ilaç aldım rahatladım o gece ve ertesi gün tekrar kasik ağrıları devam etti adetime 2 gün var sizce hamile olabilirmiyim
05.07.2019 günüm bu sonucun yükselme şansı yok mu sizceBenimde özellikle gece uyutmayan kasık ağrılarım vardı hamileymişim ama bildiğin regli sancısı gibiydi. Ama negatif çıkmış sonuç. Bence günün geçmesini bekle testi yenile.
Test erken yapıldığı için böyle bir sonuç olabilir miBenimde özellikle gece uyutmayan kasık ağrılarım vardı hamileymişim ama bildiğin regli sancısı gibiydi. Ama negatif çıkmış sonuç. Bence günün geçmesini bekle testi yenile.
Siz gününüze varken mi test yaptınız yoksa gününüz geçtikten sonra mi ?Benimde özellikle gece uyutmayan kasık ağrılarım vardı hamileymişim ama bildiğin regli sancısı gibiydi. Ama negatif çıkmış sonuç. Bence günün geçmesini bekle testi yenile.
1 gün geçmişti yaptığımda ama 442 çıktı sonuç. Bilmiyorum test erken yapıldığı için sonuç negatif çıkmış olabilir ama şurası mantıksız vücudunuza etkileyen bi hormon olsa görünürdü testte.Siz gününüze varken mi test yaptınız yoksa gününüz geçtikten sonra mi ?
Canım 5 in üstünde bence bence yükselirmuhtemelen daha çok yeni 2 günde bir tekrarla iki katına çıkmalı takip et derim inşallah bebeğin seninle olurMerhaba arkadaşlar yumurtlamam geç olmuştu bugün 11.gün adet olmuş olmam lazımdı olmadım. Test yaptırdım sonuç 9.80 sizce yükseklik mi ?
Canım 5 in üstünde bence bence yükselirmuhtemelen daha çok yeni 2 günde bir tekrarla iki katına çıkmalı takip et derim inşallah bebeğin seninle olur
İnşallah canımCanım çok teşekkür ederim salı günü gibi tekrarlamayı düşünüyorum. İnşallah güzel değerler görür sağlık ile kucağıma alırım. ☺