Beta hcg verdim şimdi dayanamadım , 2 saat sonra çıkacak sonuçlar .Garip duygular içersindeyim Hayırlısı artıkBenimde 9.1 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta hcg verdim şimdi dayanamadım , 2 saat sonra çıkacak sonuçlar .Garip duygular içersindeyim Hayırlısı artıkBenimde 9.1 çıktı
Sonucum 26 ya yükselmiş Gün gün hep yükselsin inşallahBenim 5 gün sonra 235e çıktı canım pazartesi kadın doğuma gidicem inşallah seninde artmıştır
Çok ağrm oldu benimde korktum hep olcam diye ama şimdi geçti günler geçmiyo keseyi görsekte rahatlasakAyyy maşallah ne güzel Bende pazartesi baktıracam çünkü geçmiyor gun bana.regli sancım var ha oldum ha olacam gibi çok karmakarışığım Sende Nasıl belirti olmuştu
Yaa cok sevindimm sizin adınıza inşallah cifter cifter artar benimde bata 5 kala testim 5.61 çıktı ne düşünmeliyim bilmiyorummSonucum 26 ya yükselmiş Gün gün hep yükselsin inşallah
Sonucum 26 ya yükselmiş Gün gün hep yükselsin inşallah
Yaa cok sevindimm sizin adınıza inşallah cifter cifter artar benimde bata 5 kala testim 5.61 çıktı ne düşünmeliyim bilmiyorumm
Olursa inşallahKuzum yüksek ihtimalle bebiş var inşallah sağlıkla sıhhatle sende alırsın kucağına bebişini.
Yükselebilir 5 üstü bence, benim ilki 9.1di ve doktor negatif dedi ben sonucu görünce ama dedim ( sağlıkçı olunca) tekrarla haftaya dedi. bi kaç gün bekleyin bir daha Kan vermek için ve bu süreçte ağır kaldırmayın, kendinizi yormayın umarım bebeğiniz sizinledirYaa cok sevindimm sizin adınıza inşallah cifter cifter artar benimde bata 5 kala testim 5.61 çıktı ne düşünmeliyim bilmiyorumm
İnşallah bebeklerimizi kucaklarımıza alırızCanım bende takip ediyorum, çok mutlu oldum inşallah yükselir bebeğini kucağına alırsın
Evet canim, 5in ustunde cıkmış degerin muhtemelen cok yeni oluşuyor.Kizlar merhaba ilac kullanicaktim emin olmak icin kan testi yaptirdim bata 7 gun var 6.00 cikti sizce hamile olma ihtimalim nedir. Idrar tabiki negatif bu arada.
Ay insallahh ya hamile olanlar bize dua edin kizlar hamilelerin duasi kabul olurmuşEvet canim, 5in ustunde cıkmış degerin muhtemelen cok yeni oluşuyor.
2gun sonra tekrar test yap değerin iki katına çıkarsa hamilesindir.
Ben her ezan saati dua ediyorum canim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah arkadaşım.Ay insallahh ya hamile olanlar bize dua edin kizlar hamilelerin duasi kabul olurmuş
Aminn insallah pzartesiye randevu aldim iyice yukselmis olsun diye ins.Ben her ezan saati dua ediyorum canim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah arkadaşım.
Hadi hayırlı haberlerle olsum inşallah arkadaşım.Aminn insallah pzartesiye randevu aldim iyice yukselmis olsun diye ins.
Şuan ne durumdasın merak ettim biz keseyi gördük çok şükürİnşallah bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
Super maşallah canim, sağlıkla ilerlesin ve kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.Saat : 22.30 25.03.19 > 231.8 beta HCG
Saat: 23.30 28.03.19> 776.8 beta HCG naısl sizce??