Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok erken yapmışsınArkadaslar kan testi yaptim 0.1 cikti adetime 9gun vardi bir umut varmi
Yaa bende birşey sormak istiyorum.. Ben adetim geciktikten 4 gün sonra kan testi yaptım 72 hcg çıktı.. Sonra adet gecikten 9.gün yine yaptırdım 1036 çıktı.. Adet geciktikten 14.gunde ise hcg 8494 çıktı.. Hemşire değeri görünce cok çıkmış dedi.. Doktor ultrasona aldı.. Dis gebelik degil dedi.. Ama sanki bir anda cok artmış gibime geldi:/ böyle bisey yasayan var mı?
Gogus ve gobek arasi agriyo sis kasiklarimda da agri gecen gunlerde ates basmasi yasadim 4gun boyunca bacak agrisi da var bilemedim doktora gittim idrar yolu iltihabi var dedi ilac verdi ama kullanmadim 4 gunum var adet olmamaCanım çok erken yapmışsın
Belirtiler yumurtlama donemi sonrası yalancı olabilir
Ama inşalla h olsun tabi ben adetine 2 gün kala değer 60 la öğrendim
ALLAHTAN HAYIRLISI
Acele etme adet gününü bekle canım ama inşalla h güzel sonuçlarla gelirsinGogus ve gobek arasi agriyo sis kasiklarimda da agri gecen gunlerde ates basmasi yasadim 4gun boyunca bacak agrisi da var bilemedim doktora gittim idrar yolu iltihabi var dedi ilac verdi ama kullanmadim 4 gunum var adet olmama
Amin insallah canim guzel dileklerin icin tesekkur ederim :)Acele etme adet gününü bekle canım ama inşalla h güzel sonuçlarla gelirsin
Bence değerlerin çok normal keseyi gördünüz mu bu değerlerde görmek gerekiyor tek bir doktora kalma bence başa bir doktorada görün
Hayırlı uğurlu olsun inşalla h sağlıkla alırsınız kucaginiza
Yaa bende birşey sormak istiyorum.. Ben adetim geciktikten 4 gün sonra kan testi yaptım 72 hcg çıktı.. Sonra adet gecikten 9.gün yine yaptırdım 1036 çıktı.. Adet geciktikten 14.gunde ise hcg 8494 çıktı.. Hemşire değeri görünce cok çıkmış dedi.. Doktor ultrasona aldı.. Dis gebelik degil dedi.. Ama sanki bir anda cok artmış gibime geldi:/ böyle bisey yasayan var mı?
Merhabalar ayın 17si ovulasyon tarihimdi değerlendirdik o günden beri akintim çok faxla olmaya başladı hala da devam ediyor. Ilk 6 gün çok fazla bel agrisi yaşadım su an azaldı. 2 gun once de ara ara sanki karnıma iğne batırıyormuş gibi ağrı giriyor bir anda. Bu arada hala ovulasyon testi yapiyitum bugun boyle cikti bu ne demek? Lütfen bilen biri yorum yapsın
En net bu sanirimCanım daha net çekebilme şansın var mı?
Cok bulanık netliği anlaşılmıyor.
En net bu sanirim
6 gün var daha erken ama ben zaten ovulasyonu takip etmek icin hala o yüzden yapıyorum. Ikinci çizgi diğer günlere gore daha belirginleşti acaba iki defa mi yumurtlama oluyor ama öyle olsa bile bu akıntı ağrılar neyin nesi bilmiyorumAdete kac gun kalmıştı arkadasim?
Bende ilk gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrendim ama cok net çıkmıştı 2cizgi sanki ovulasyon zamanindaki gibiydi.
6 gün var daha erken ama ben zaten ovulasyonu takip etmek icin hala o yüzden yapıyorum. Ikinci çizgi diğer günlere gore daha belirginleşti acaba iki defa mi yumurtlama oluyor ama öyle olsa bile bu akıntı ağrılar neyin nesi bilmiyorum
Ben varım canım, 6400 civarında beklediğim değer 9209 çıkmıştı bende şok olup dış gebelik sanmıştım ama şükür hersey yolunda ve yarın 10 haftalık olacağım inşallah.
Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah arkadaşım.