MErhaab sizin iğneden dolayı kaç çıkmıştı değeriniz acabaHamile değilmişimçatlama iğnesinden yüksek çıkmış hayallerimiz diğer aya kaldı
Kizlr merhaba bir hafta oncee adetim gecikmeden kan vermistim deger 60.79 du bugun trkrar verdim 1683 cikti ddegerim doktor gitmisti sizce normalmi artis ?
İnsaAllah cnm insaAllah sizde keseyi gorursunuz en kisa zamandaBence normal 3-4 gun sonra 5 haftanin içinde olur gebeliğiniz hayırlı olsun.
Folikül kisti olabilir, o da kese gibi görünüyor. Doktorunuzu değiştirin ileride çok yanlış yönlendirebilir sizi.Merhaba bayanlar aranızda yeniyiim peki benim gibi saçma durum yaşıyan varmı adetine 10 gün kala idrar yolu iltihabı için doktora gittim alttan muayne etti ve çok küçük gözle bile zor gördü kese gördü btgcg istedi sonuç 0.1agliyarak çıktım sevinçten sonucu görünce yine ağladım yani bı doktor keseyle gördüğü artık neydiyse nasıl ayrıt edemez okadar umutlandırdı yine beni buay umutsuz bakıyorum desemde muhtemelen kese dedi şimdi adetine 5 gün var .artık gitmiycem doktorlara sonuç negatif negatif negatif görmekten bıktım mm umutlarım hayallerim kırıldı yani dertleşmek istedim tabi unutsuz vaka olduğunu biliyorum adetini bekleyip bidaha ki ay inşallah diye umud sdiyorum sağolun arkadaslr
Adetiniz gecikince de kan testi yapin eger 2 kati yukselme varsa hamilelik normal seyrinden demektir su an degeriniz gebelik olabilir normal yukselmeye devam eder insaAllahKızlar adete 3 gün kala dün beta hcg değerim 14 cikti
Evet aslinda bunu biliyorum daha önce de yaşadım ayni kaygıları ama insan kendine anlatamıyor. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için. Bütünü idrar testi yaptim daha koyu çıktı dünkinden hemde ilk sabah idrari değildiAdetiniz gecikince de kan testi yapin eger 2 kati yukselme varsa hamilelik normal seyrinden demektir su an degeriniz gebelik olabilir normal yukselmeye devam eder insaAllah
İğneden sonraki 9. Gün 6.51 çıkmıştı. 10. Gün ise 2.7MErhaab sizin iğneden dolayı kaç çıkmıştı değeriniz acaba
ÜAsla güvenip test yapma arkadaşım benim düştü değerim iğne çok yanıltıyor sabır zor ama bekle ben yıkıldım kan testim düştü iğnedenmişİğneden sonraki 9. Gün 6.51 çıkmıştı. 10. Gün ise 2.7bu ay yine vuruldum şuan yine 10. Gün . Dayanamayıp idrar testi yaptım 3 gündür ikinci çizgi silik çıkıyor. Dün kan verdim 4.13. Beklemedeyim yine çaresizce
Daha öncede girmiştim ultrasona yok ti kist falanFolikül kisti olabilir, o da kese gibi görünüyor. Doktorunuzu değiştirin ileride çok yanlış yönlendirebilir sizi.
Sizin kaçıncı gününüzdü . İnsan umut ediyor iste. Allahım isteyen herkese versinÜAsla güvenip test yapma arkadaşım benim düştü değerim iğne çok yanıltıyor sabır zor ama bekle ben yıkıldım kan testim düştü iğnedenmiş
8. Gün yaptım sevindim 10. Gün düştü adetimi bekliyorum sende adetin gelmeden test yapma aman yanıltıyor sonra hüsran ağla ağla şiştim sinirdenSizin kaçıncı gününüzdü . İnsan umut ediyor iste. Allahım isteyen herkese versin