Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cnm bnim degerim de 2 günde 3.5 kat artmış cuma günü 120 pazartesi 732 sence normal mi sende de öyle bir durum olmuş galiba aydınlatırsan çok sevinirim
Evet normaldir benimde öyle arttı 6000lere geldikten sonra 2 kat arttı şuan normal herşey gebeliğimde :)

Evet normaldir benimde öyle arttı 6000lere geldikten sonra 2 kat arttı şuan normal herşey gebeliğimde :)
İçimi rahatlattın cnm ya çok teşekkür ederim mol gebelikten filan şüphelenedim artış fazla olur diyodu korktum gerçekten. Sen alttan muayene ile mi gördün keseyi yarın gitsem doktora görür mu acaba

İçimi rahatlattın cnm ya çok teşekkür ederim mol gebelikten filan şüphelenedim artış fazla olur diyodu korktum gerçekten. Sen alttan muayene ile mi gördün keseyi yarın gitsem doktora görür mu acaba
Ben ilk 5.haftamda alttan gördük keseyi üstten bakmadı hiç görünürmüydü bilmiyorum ama geç döllenme oldu bende şuan 5 gün gerideyiz kaçıncı haftan şuan? Değerimde 6000xivarıydı ilk gördüğümde

Şuan 4+1 deyim ama bende bu ay erke yumurtlama oldu adetin 11.günü yumurtladim.değer 1400 lere gelince alttan görünüyo diye biliyorum ama kimileri de alttan bakırma bekle diyorlar kafam karışık gerçekten

Şuan 4+1 deyim ama bende bu ay erke yumurtlama oldu adetin 11.günü yumurtladim.değer 1400 lere gelince alttan görünüyo diye biliyorum ama kimileri de alttan bakırma bekle diyorlar kafam karışık gerçekten
Alttan baktırmak sorun değildir tabi siz bilirsiniz yinede yani düşük riski falan artırmaz öyle olsa doktorlar vajinal muayne yapmazlar ben 19.gün yumurtladım belki gözükür ohalde yada bekleyin 1 hafta daha garantş olsun buseferde bebek varmı yokmu diye telaş yapılıyor yaşadım çünkü 10gün de öyle bekledim

Anladim çok teşekkür ederim Allah bebeğinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

2 günlük artış mi bu cnm cvp gelince bana da haber ver olur mu

Evet..adet gecikmesinin ikinci günü başladım kan vermeye..ilk değer 181..ikinci değer 655..üçüncü değer 2128..bütün değerler aynı yerde tam 48 saat sonra ölçüldü..Doktor hala yazmadı..sizin değerler nasıl gelişti?

Canım benim de bugün adet olma tarihim ve kan testi yaptım 262 çıktı sence nasıl değerim 2 gün sonra tekrar yapicam

Benim cuma günü 120 pazartesi 732 çoktı senle artışımiz aynı. Bi daha kan vermeyi düşünmüyorum kese için doktor haftaya cagirdi

Hadi inşallah kese görünmesi ve kalp atışları sorunsuz geçer ve güzel bir hamilelik dönemi geçirip mutlu sona ulaşırız..

Noldu durumun cnm görüştün mu doktorla?

Doktor ameliyatta oldugu icin sonucu gosteremedim lutfen bakar msniz gebelik var mi ? Simdiden cevap veren herkese teşekkürederim

Arkadaşlar bir kaç önce yine yazmıştım . Adetim 5 gun gecikmisti test yaptim ama gebelik yok dedi doktor 9 gun oldu hala adet olmadim ama bir daha yaptirdim yinr yok. Ama kafama takilan ilk tahlilde 0.100 cikmisti son yaptığım 1.20 ne demek oluyor sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…