Evet normaldir benimde öyle arttı 6000lere geldikten sonra 2 kat arttı şuan normal herşey gebeliğimde :)Cnm bnim degerim de 2 günde 3.5 kat artmış cuma günü 120 pazartesi 732 sence normal mi sende de öyle bir durum olmuş galiba aydınlatırsan çok sevinirim
İçimi rahatlattın cnm ya çok teşekkür ederim mol gebelikten filan şüphelenedim artış fazla olur diyodu korktum gerçekten. Sen alttan muayene ile mi gördün keseyi yarın gitsem doktora görür mu acabaEvet normaldir benimde öyle arttı 6000lere geldikten sonra 2 kat arttı şuan normal herşey gebeliğimde :)
Ben ilk 5.haftamda alttan gördük keseyi üstten bakmadı hiç görünürmüydü bilmiyorum ama geç döllenme oldu bende şuan 5 gün gerideyiz kaçıncı haftan şuan? Değerimde 6000xivarıydı ilk gördüğümdeİçimi rahatlattın cnm ya çok teşekkür ederim mol gebelikten filan şüphelenedim artış fazla olur diyodu korktum gerçekten. Sen alttan muayene ile mi gördün keseyi yarın gitsem doktora görür mu acaba
Şuan 4+1 deyim ama bende bu ay erke yumurtlama oldu adetin 11.günü yumurtladim.değer 1400 lere gelince alttan görünüyo diye biliyorum ama kimileri de alttan bakırma bekle diyorlar kafam karışık gerçektenBen ilk 5.haftamda alttan gördük keseyi üstten bakmadı hiç görünürmüydü bilmiyorum ama geç döllenme oldu bende şuan 5 gün gerideyiz kaçıncı haftan şuan? Değerimde 6000xivarıydı ilk gördüğümde
Alttan baktırmak sorun değildir tabi siz bilirsiniz yinede yani düşük riski falan artırmaz öyle olsa doktorlar vajinal muayne yapmazlar ben 19.gün yumurtladım belki gözükür ohalde yada bekleyin 1 hafta daha garantş olsun buseferde bebek varmı yokmu diye telaş yapılıyor yaşadım çünkü 10gün de öyle bekledimŞuan 4+1 deyim ama bende bu ay erke yumurtlama oldu adetin 11.günü yumurtladim.değer 1400 lere gelince alttan görünüyo diye biliyorum ama kimileri de alttan bakırma bekle diyorlar kafam karışık gerçekten
Anladim çok teşekkür ederim Allah bebeğinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinAlttan baktırmak sorun değildir tabi siz bilirsiniz yinede yani düşük riski falan artırmaz öyle olsa doktorlar vajinal muayne yapmazlar ben 19.gün yumurtladım belki gözükür ohalde yada bekleyin 1 hafta daha garantş olsun buseferde bebek varmı yokmu diye telaş yapılıyor yaşadım çünkü 10gün de öyle bekledim
Cnm noldu kan verdin miBirazdan üçüncü değer için kan vereceğim..doktorlara tekrar konuşup ona göre cevap yazarım tekrardan..ancak çok artması sorun değil ki..sıkıntı az artması..
Evet 2128 çıktı..bu sefer de 655 ten 2128 e yükseldi..doktoruma watsapp tan yazdım ama cevap gelmedi daha..valla bu değerler bizim için mucize gibi..ancak keseyi görüp kalp atışını duymadan inanamayacağım..Cnm noldu kan verdin mi
2 günlük artış mi bu cnm cvp gelince bana da haber ver olur muEvet 2128 çıktı..bu sefer de 655 ten 2128 e yükseldi..doktoruma watsapp tan yazdım ama cevap gelmedi daha..valla bu değerler bizim için mucize gibi..ancak keseyi görüp kalp atışını duymadan inanamayacağım..
Canım benim de bugün adet olma tarihim ve kan testi yaptım 262 çıktı sence nasıl değerim 2 gün sonra tekrar yapicamEvet..adet gecikmesinin ikinci günü başladım kan vermeye..ilk değer 181..ikinci değer 655..üçüncü değer 2128..bütün değerler aynı yerde tam 48 saat sonra ölçüldü..Doktor hala yazmadı..sizin değerler nasıl gelişti?
Tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin..katlanarak artmasını nasip etsin..Canım benim de bugün adet olma tarihim ve kan testi yaptım 262 çıktı sence nasıl değerim 2 gün sonra tekrar yapicam
Benim cuma günü 120 pazartesi 732 çoktı senle artışımiz aynı. Bi daha kan vermeyi düşünmüyorum kese için doktor haftaya cagirdiEvet..adet gecikmesinin ikinci günü başladım kan vermeye..ilk değer 181..ikinci değer 655..üçüncü değer 2128..bütün değerler aynı yerde tam 48 saat sonra ölçüldü..Doktor hala yazmadı..sizin değerler nasıl gelişti?
Amin cnm inş. Doktor cvp verince bana da yaz olur mu cnm merak ettim ne dicekHadi inşallah kese görünmesi ve kalp atışları sorunsuz geçer ve güzel bir hamilelik dönemi geçirip mutlu sona ulaşırız..
Cnm doktor cevap vermedi dahaAmin cnm inş. Doktor cvp verince bana da yaz olur mu cnm merak ettim ne dicek
Noldu durumun cnm görüştün mu doktorla?Evet..adet gecikmesinin ikinci günü başladım kan vermeye..ilk değer 181..ikinci değer 655..üçüncü değer 2128..bütün değerler aynı yerde tam 48 saat sonra ölçüldü..Doktor hala yazmadı..sizin değerler nasıl gelişti?