İlk verdiginle bugün verdiğinin arasında kaç gün varCanım gittim kan testine 6.1 den 33 çıkmış değerim hamilesindir dedi doktorum haftaya doktorum çağırdı
İki gün var canimİlk verdiginle bugün verdiğinin arasında kaç gün var
Belim Ve kasıklarimda ağrı oluyor zaten kendimi yordugum zamanÇok iyi bı artış hamilesin dikkat et yat bende ilk başta onemsemedim ağır iş yaptım şimdi yatmam gerekiyor düşük tehlikesi var diye
İşte bu tehlikeli sen yoruldukca bebeğin gelişimi zorlanıyor dolayısıyla sana yansıyor neyse hayırlı olsunBelim Ve kasıklarimda ağrı oluyor zaten kendimi yordugum zaman
Anladım canım dikkat ederim bundan sonra teşekkür ederimİşte bu tehlikeli sen yoruldukca bebeğin gelişimi zorlanıyor dolayısıyla sana yansıyor neyse hayırlı olsun
Nezaman verdin canım hcgKimse cvp vermedi basına gelen yokmu lütfen çatlatma iğnesi yapıldım 12 günü kan tahlili yaptırdım iğnenin beta hcg 2.0 çıktı yükselme ihtimali varmi küçük te olsa umudum varmi 0.100 çıkardı hep negatif ise
Benim 4+2 de 712 çıktıMrb kızlar 4+3 olup hcg değerini olcturen var mi
12 günü verdim iğnenin salı aksamı ama adetime vardı sadece çatlatma iğnesine güvenip vermiştimNezaman verdin canım hcg
Bidaha HCG ver canım varsa mutlaka çıkar12 günü verdim iğnenin salı aksamı ama adetime vardı sadece çatlatma iğnesine güvenip vermiştim
Hayırlı olsun canim benim de 3000 lerde çıktı acaba ikiz olabilir mi diye sordum :/Benim 4+2 de 712 çıktı
hayır dıs gebelik değil bu kimyasal gebelik canım.bende geçirdim ocak basında.Selam arkadaşlar
Bende ocak 19 dondurulmuş embriyo transferi yapıldı..sonuçlarım
9.gün 0.756
11.gün 1.84
13.gün 8.89
15.gün 14.5
17.gün 23.35
20.gün 55.23
27.gün 173.6
29.gün 178.6
33.gün 186.7
Ve doktorum dış gebelik dedi cumartesi günü tekrar bhcg yaptırıcam çıkma değere göre iğne vereceğini söyledi.
Ama şöyle de bir sıkıntı var rahim içinde veya herhangi bir yerde tutunmuş embriyo yok.rahim tüpler temiz.benim gibi durumda olanlar varmı veya bilgisi olan aklım çok karıştı..
Bana doktorum 1.5 hafta önce ilaçlarımı kestirdi değer yine azda olsa yükseldi...sizde ilaçları kesmişmiydiniz.hayır dıs gebelik değil bu kimyasal gebelik canım.bende geçirdim ocak basında.
Ayni durumdayizz yaa benim de iki gun once 6.45 cikti. Dongumun 25.gunundeydim o gun ve Adetime 5gun vardi. Bu gun gene verdim kan bakalim ne cikacak.Merhaba kizlar araniza yeni katildim Şubat 9 da çatlatma iğnesi vuruldum Adetime 3 gün var HCG 6.1 çıktı sizce hamilelik varmıdır
Regle 4gun kala ogrendiginizde hcg kacti acaba?Beta aynı kişide gebelikler arası bile farkeder. Şu an için tek söylenebilecek şey hamilesiniz hayırlı olsun. Folik asit içmeyi unutmayın. 2 hafta sonra da mutlaka doktora gidin. Ben bu ara süreçte ne hcg artışına baktım ne de doktora gitmiştim. Sadece yattım dinlendim. O yüzden sürekli artış olacak mı diye test yaptırmamanızı ve şu an için doktora gitmemenizi tavsiye ederim. Tabiki bu benim fikrim size uyar uymaz sağlıklıdır değildir bilemem. Ben de reglime 4 gün kala öğrenmiştim ve 2,5 hafta sonra doktora gitmiştim. Şimdi oğlum 6 aylık. Hakkınızda hayırlısı olsun