Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Çok iyi bı artış hamilesin dikkat et yat bende ilk başta onemsemedim ağır iş yaptım şimdi yatmam gerekiyor düşük tehlikesi var diye

Kimse cvp vermedi basına gelen yokmu lütfen çatlatma iğnesi yapıldım 12 günü kan tahlili yaptırdım iğnenin beta hcg 2.0 çıktı yükselme ihtimali varmi küçük te olsa umudum varmi 0.100 çıkardı hep negatif ise

Selam arkadaşlar
Bende ocak 19 dondurulmuş embriyo transferi yapıldı..sonuçlarım
9.gün 0.756
11.gün 1.84
13.gün 8.89
15.gün 14.5
17.gün 23.35
20.gün 55.23
27.gün 173.6
29.gün 178.6
33.gün 186.7
Ve doktorum dış gebelik dedi cumartesi günü tekrar bhcg yaptırıcam çıkma değere göre iğne vereceğini söyledi.
Ama şöyle de bir sıkıntı var rahim içinde veya herhangi bir yerde tutunmuş embriyo yok.rahim tüpler temiz.benim gibi durumda olanlar varmı veya bilgisi olan aklım çok karıştı..

hayır dıs gebelik değil bu kimyasal gebelik canım.bende geçirdim ocak basında.

ne ilacı.ben tedavi görmüyorum daha doğrusu tüp bebek değil.2. çocuk için denemedeyiz. 1 yıl oldu 2 kez bu sekilde kimyasal gebelik geçirdim.değerler önce iyi arttı hatta 599 a çktı banada önce dıs gebelik dedi iğne yapcam dedi tüm kan tahlillerimi yaptı.ben acele etmedim 1 hafta boyunca kan vardim.değer yavaş yavaş düştü sıfırladı ama yaklaşık 50 gün üstüne adet oldum

Merhaba benim de yumurtlamadan sonra 10.gunde dongunun 25.gununde 6.45cikti bu gun de 27.gun tekrar verdim kan sonucum cikmadi henuz. Cok mu dusukk?

Merhaba kizlar araniza yeni katildim Şubat 9 da çatlatma iğnesi vuruldum Adetime 3 gün var HCG 6.1 çıktı sizce hamilelik varmıdır
Ayni durumdayizz yaa benim de iki gun once 6.45 cikti. Dongumun 25.gunundeydim o gun ve Adetime 5gun vardi. Bu gun gene verdim kan bakalim ne cikacak.

Regle 4gun kala ogrendiginizde hcg kacti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…