YARIN SABAH İDRARIRINLA YAP EN GÜZELİÇok teşekkür ederimTesti dün yaptırmıştım bugün yeniden yaptırsam? Ya da acele etmeyip yarın mı yaptırmalıyım? Doktorumla konustum ama pek tepki vermedi çarşamba gel bakalım dedi sadece.
2 gün sonrasında yapın testi yaptıktan sonra bence 48 saatte bir 2 ye katlaması gerekiyor ozaman belli olurÇok teşekkür ederimTesti dün yaptırmıştım bugün yeniden yaptırsam? Ya da acele etmeyip yarın mı yaptırmalıyım? Doktorumla konustum ama pek tepki vermedi çarşamba gel bakalım dedi sadece.
Çok teşekkür ederimTesti dün yaptırmıştım bugün yeniden yaptırsam? Ya da acele etmeyip yarın mı yaptırmalıyım? Doktorumla konustum ama pek tepki vermedi çarşamba gel bakalım dedi sadece.
Bnm adetlerm gecikio ama catlama ignesi bu ay işe yaramışsa ayin 1i yada 2si olurum adete 4 5gun oluyor yarin yani kani yarin vericmAdetten 5 gun once yaptırdım çıktı ama 8 gün öncesinde de çıkıyormus yapsaymisim
Cnm bende haftalik olarak degerleri okumustun referans araliklari var ztn yani kimsenin hamilelik değerleriyle kimseninki ayni olmuyor saglikli yukselir ins bi ogrenseydik bizdeKızlar hcg kişiden kişiye değişiyor hatta gebelik lerde bile fark oluyor ben bi öncekinde adet günü 160 olcturdum bu hakielleigimde adet günü 480 di o yüzden değere takılmayın önemli olan 2 günde en az 2 katına çıkması ınsallah hepimizin ki sağlıklı olur
Merhaba artabilir tekrarlayın 2 gün sonra ama iğne etkiside olabilirMerhaba kızlar benim adetime 1 gün var bugün betahcg testi yaptırdım değer 5.94 çıktı. Klomen ve çatlama iğnesi kullandım. İğnenin etkisi hala devam ediyor olabilirmi? Yoksa değer artar mı? Bana yardımcı olurmusunuz?
14. Gün etkisi geçer şeklinde duymuştum bu kadar az çıkınca banada iğne etkisi gibi geldi. Umutsuzluğa kapıldım.Merhaba artabilir tekrarlayın 2 gün sonra ama iğne etkiside olabilir
14 se geçmiştir sanıyorum ben 12. Günü yaptırmıştım 12 çıkmıştı ama sonuçta pozitif bir sonuç sizinde bence gebelik vardır %80 tekrarlayın 2 gün aonra umarım artar idrar testlerinde sonuç pozitifmi yine14. Gün etkisi geçer şeklinde duymuştum bu kadar az çıkınca banada iğne etkisi gibi geldi. Umutsuzluğa kapıldım.
Doktor bişey diyemem çok saçma bir değer dedi onada bir anlam veremedim. İdrar testinde de pozitif çıkıyo silik bi şekilde14 se geçmiştir sanıyorum ben 12. Günü yaptırmıştım 12 çıkmıştı ama sonuçta pozitif bir sonuç sizinde bence gebelik vardır %80 tekrarlayın 2 gün aonra umarım artar idrar testlerinde sonuç pozitifmi yine
Dayanamadım dün kan verdim 198 olmuş. Yani gecikmenin 3. Günü oluyor. Çok yüksek degil ama artıyor gibi..2 gün sonrasında yapın testi yaptıktan sonra bence 48 saatte bir 2 ye katlaması gerekiyor ozaman belli olur
Evet sanki adet olacakmış gibi sürekli hafiften bi ağrıKızlar siz de karin agrisi var mı benim sabah 2 saat sürdü şimdi de 1 saattir agriyo ama usutme agrisi gibi yani kaburgalarimin altı falan agriyo normal midir sizce
Evet güzel artmış umarım bu şekilde artarak devam eder tekrar edin bitkaç kez daha bence ama hergün değşl birkaç gün sonra falanDayanamadım dün kan verdim 198 olmuş. Yani gecikmenin 3. Günü oluyor. Çok yüksek degil ama artıyor gibi..
Yoo gayet iyi onemli olan artis gostermesi ilk sonucun artmıs olmasi onemli yani iins saglikli bir sekilde yukselir 2 3gun sora yine kan ver ben bugun verdm 4de sonuc cikicak merakla bekliyorum ignenin 15.gunu vermis oldum adetim bu aralar gelecekmi bakalimDayanamadım dün kan verdim 198 olmuş. Yani gecikmenin 3. Günü oluyor. Çok yüksek degil ama artıyor gibi..
adet ağrısı gibi ağrı insanın moralini bozuyor ama önemli olan kanama gelmemesi sanırım.yine ağrıya dayanırız sonu iyi olsun dimi kızlar.
Ayyy Allahım İnşallah İnşallahhYoo gayet iyi onemli olan artis gostermesi ilk sonucun artmıs olmasi onemli yani iins saglikli bir sekilde yukselir 2 3gun sora yine kan ver ben bugun verdm 4de sonuc cikicak merakla bekliyorum ignenin 15.gunu vermis oldum adetim bu aralar gelecekmi bakalim