Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Çok teşekkür ederim Testi dün yaptırmıştım bugün yeniden yaptırsam? Ya da acele etmeyip yarın mı yaptırmalıyım? Doktorumla konustum ama pek tepki vermedi çarşamba gel bakalım dedi sadece.
2 gün sonrasında yapın testi yaptıktan sonra bence 48 saatte bir 2 ye katlaması gerekiyor ozaman belli olur

Eger ikinci testtede yukselmisse gebelik saglikli ilerliyordur hatta 3cu testte de bakiliyor endiselenme degerin gayet iyi bence keske bizde gorebilsek
Çok teşekkür ederim Testi dün yaptırmıştım bugün yeniden yaptırsam? Ya da acele etmeyip yarın mı yaptırmalıyım? Doktorumla konustum ama pek tepki vermedi çarşamba gel bakalım dedi sadece.

Kızlar hcg kişiden kişiye değişiyor hatta gebelik lerde bile fark oluyor ben bi öncekinde adet günü 160 olcturdum bu hakielleigimde adet günü 480 di o yüzden değere takılmayın önemli olan 2 günde en az 2 katına çıkması ınsallah hepimizin ki sağlıklı olur

Cnm bende haftalik olarak degerleri okumustun referans araliklari var ztn yani kimsenin hamilelik değerleriyle kimseninki ayni olmuyor saglikli yukselir ins bi ogrenseydik bizde

Kızlar siz de karin agrisi var mı benim sabah 2 saat sürdü şimdi de 1 saattir agriyo ama usutme agrisi gibi yani kaburgalarimin altı falan agriyo normal midir sizce

Merhaba kızlar benim adetime 1 gün var bugün betahcg testi yaptırdım değer 5.94 çıktı. Klomen ve çatlama iğnesi kullandım. İğnenin etkisi hala devam ediyor olabilirmi? Yoksa değer artar mı? Bana yardımcı olurmusunuz?

Merhaba artabilir tekrarlayın 2 gün sonra ama iğne etkiside olabilir

14. Gün etkisi geçer şeklinde duymuştum bu kadar az çıkınca banada iğne etkisi gibi geldi. Umutsuzluğa kapıldım.
14 se geçmiştir sanıyorum ben 12. Günü yaptırmıştım 12 çıkmıştı ama sonuçta pozitif bir sonuç sizinde bence gebelik vardır %80 tekrarlayın 2 gün aonra umarım artar idrar testlerinde sonuç pozitifmi yine

Doktor bişey diyemem çok saçma bir değer dedi onada bir anlam veremedim. İdrar testinde de pozitif çıkıyo silik bi şekilde

Dayanamadım dün kan verdim 198 olmuş. Yani gecikmenin 3. Günü oluyor. Çok yüksek degil ama artıyor gibi..
Yoo gayet iyi onemli olan artis gostermesi ilk sonucun artmıs olmasi onemli yani iins saglikli bir sekilde yukselir 2 3gun sora yine kan ver ben bugun verdm 4de sonuc cikicak merakla bekliyorum ignenin 15.gunu vermis oldum adetim bu aralar gelecekmi bakalim

adet ağrısı gibi ağrı insanın moralini bozuyor ama önemli olan kanama gelmemesi sanırım.yine ağrıya dayanırız sonu iyi olsun dimi kızlar.

Ayyy Allahım İnşallah İnşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…