67 idi yanlış hatırlamıyorsam.Regle 4gun kala ogrendiginizde hcg kacti acaba?
Kat kat artar insallah67 idi yanlış hatırlamıyorsam.
Ben Doğum yaptım oğlum 6 aylık çok şükür. İnşallah darısı başınıza olsunKat kat artar insallah
aaa cok pardonBen Doğum yaptım oğlum 6 aylık çok şükür. İnşallah darısı başınıza olsun
Adetten 5 gun once yaptırdım çıktı ama 8 gün öncesinde de çıkıyormus yapsaymisimKizlar kan testini adetten kac gun sora yaptrdiniz ve ilk sonucunuz neydi?
bunlar aralıklar. Sizin sonucunuz burda yazmıyor.merhaba arkadaşlar rica etsem benim test sonucuna bakabılırmısınız? yurt dışında yaşıyorum sonuçla ilgili pek birsey soylenmedi.
0-5 IU/L
0-14 IU/L
6-25 IU/L re-test in 2-3 days if this test was to check pregnancy
>25 IU/L pregrant
bende bilmiyorum ve tedirginimMerhaba ben de benzer durumdayım bizde 2 yıldır ilk kez çift çizgiyi gördük.. gecikme 2 gündü hemen hastaneye gidip test yaptırdım hcg 140,13 çıktı. Bu değer düşük mü nasıl düşünmeliyim hiç birsey bilmiyorum
Geç döllenme olabilir adet düzensizliğiniz varsa bence 2 gün spnra tekrarlayın bence en sağlıklı sonucu ozaman alırsınız doya doya sevşnirsiniz inşallahMrhaba hanımlar aranızda yeniyim adetim 5 gün gecikti kan tahlilinde 149 cıktı beta hcg cok yeni dedi doktor sizce bu sonucun olumsuz olma ihtimali varmı. doktor 3 4 gün sonra tekrar test yaptırın dedi bu değer düşebilir mi sevinemiyorum bile suan tedirginim
adetim sürekli düzenli gelirdi ilk defa böyle oldu geç döllenme nedir kötü birşey miGeç döllenme olabilir adet düzensizliğiniz varsa bence 2 gün spnra tekrarlayın bence en sağlıklı sonucu ozaman alırsınız doya doya sevşnirsiniz inşallah
Hayır kötş birşey değil tabi yani bebim öyle mesela adetim 30-32 gündw bir gelir oyüzden yumurtlamamda adetmin 19.gününde olur sizinde öyle olduysa geç döllenme olmuşturadetim sürekli düzenli gelirdi ilk defa böyle oldu geç döllenme nedir kötü birşey mi
anladım canm inşallah güzel bi sonuç çıkar teşekkürlerHayır kötş birşey değil tabi yani bebim öyle mesela adetim 30-32 gündw bir gelir oyüzden yumurtlamamda adetmin 19.gününde olur sizinde öyle olduysa geç döllenme olmuştur
ben 8 gun kala yaptım kan testi negatif di bat 1 mart bekliyorum yarın birde erken gebelik var onu yapıcam inş geç döllenmedir kanda o yüzden çıkmamıştır moralımı bozukKizlar kan testini adetten kac gun sora yaptrdiniz ve ilk sonucunuz neydi?
Çok teşekkür ederimHayır düşük değil tabiki yükselebilir zaten adet ilkgğn gecşkmelerinde bu civar çıkar normal bence benim 1 gğn gecikmeye 214 çıktı ama adete 2 gğn kala 12 çıktı mesela yüksek değşldi sonra 4 e katlayarak arttı 2 gün sonra tekrarlyın ozaman belli olur doktorlar kimyasal gebelikten şüphelenir hep bu durumlarda ama içiniz rahat olsun normal bir değer vebce bunlar 2 gün sonra ki testtw belli olur