Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ben senin yerinde olsam yarun gider test alırım sabah ilk idrarumla yaparım sabah tuvalet e çıkma testi yap gerçekten ilk tuvalet in etkisi büyük silikt e olsa görmen lazim
Gebelik teslerine güvenmiyorum canım ya daha 17 Şubat'ta yaptığım iki tane test silik çizgi çıktı HCG yaptırmaya gittim 2.1 çıkmıştı

Allah
Gebelik teslerine güvenmiyorum canım ya daha 17 Şubat'ta yaptığım iki tane test silik çizgi çıktı HCG yaptırmaya gittim 2.1 çıkmıştı
Allah o zaman sen yarın git kan ver niye bekliyosun ki sonuçta yaptırcan varsa ona göre davranirsin dikkat edersin bizim burda acilde yapiyolar gebelik testi diyosun bu saatte sonuç çıkıyor

Allah

Allah o zaman sen yarın git kan ver niye bekliyosun ki sonuçta yaptırcan varsa ona göre davranirsin dikkat edersin bizim burda acilde yapiyolar gebelik testi diyosun bu saatte sonuç çıkıyor
Doktorum iki gün daha geçsin öyle yaptır dedi o yüzden bekliyorum

Allah

Doktorum iki gün daha geçsin öyle yaptır dedi o yüzden bekliyorum

Kızlar çok moralim bozuk daha öncede yazmıştım dğerlerim düşğk ilerliyordu kürtaj olup parça alıncak dedi doktor o arada metotreksat iğnede wuruldum bugün 5. Gün ama değerim yine yükselmiş neden oluyor ya hayatım zindan oldu resmen bittim psikolojim çöktü böle olan warmı yardım edin lütfen

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. Son adet tarihim 9 Ocak. 8 şubat kan testi sonucum beta hcg değerim 15.78 / 12 şubat kan testi sonucum 162.9 / 16 şubat çıkan sonuç 1115.1 fakat kan testi yaptırmadan önce ultrasonda kese görünmedi. Yarın (23şubat) doktor randevumuz var ve çok heyecanlıyım, ya kese görünmezse gibi düşüncelerden kendimi alamıyorum içten içe çok korkuyorum. Herhangi bir ağrım ve kanamam olmadı. Keseyi görmeyi sabırsızzlıkşa bekliyorum, daha sonra da kalp atışını tabiki. Sabırsız mı davranıyorum sizce nolur yardım edin

canm sakin ol,bak değerlerin cok guzel artmıs korkacak birşey yokönce keseyi 2 hafta sonrada kalp atısını görürsün Allahın izniyle,biz anne adaylarının en cok dustugu yanlıs endişe ederken bebeklerimize zarar vermek,endişeyle elinden birşey gelmez yok yere bebgne ve kendne zarar verirsin,hatta ben kanda artısı gördükten 2 hafta sonra gittim ilk doktora hiic kese varmı aman bebek olustumu derdim olmadı cok sukur gittim direk kalp atısını dinledim.rahat ol sende

Çok teşekkür ederim canım yorumun için çok iyi geldi. Hep diyorum kendime sakin ol diye inşallah daha sakin olacağım.en güzelini yapmışsın canım biraz sabredip bekleyip kalp atışına gitmek, diğer türlü YOk öyle oldu yok görünmedi diye insan kendini sinir ediyor . bebeğine sağlık sıhhat versin Allah.

Amin canım hepimizin bebeği saglıkla gelsin inşallah,ben 1 senenin ardından artık herseyi Allaha bıraktıgım anda öğrendim hamile oldugumu ve simdide aynısını düsünüyorum hersey Allahtan inşallah bebeklerimizin nasipleri vardırda gelirler bu dünyaya saglıkla

Kızlar bi sorum var 24günde bir adet olurum saat gibidir çok çok nadir yılda bi iki kere 27 güne çıkar hiçbi belirtim vs yok yani kendimi dinlersem yüzbinlerce belirti bulurum aslında ama neyse adetten bir gün önce ucuzlarından negatif çıktı çok net hemen tek çizgi oldu bekledide uzun zaman hala negatifti ama ben adet olmadım iki günğm geçti ne bi leke ne bişey ağrım sızımda yok beklentiye kapılmak istemem açıkcası negatifse negatiftir geç döllenme diye bişeyde olamaz yumurtlama günüme denk gelen zamanlar harici ilişkim yok çünkü hiç idrarın geç döllenme haricinde negatif çıkıpta sonradan pozitif sonuç alan olmuşmudurki yoksa gribim vücut dengem bozulduda ondanmı geciktim yorumu olanınız varmıdır çok uzun yazdım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…