Gercektenmi ben cikmaz diye dusundum cok korkuyorum HCG de yükselmeyecek diyeSana birşey diyeyim mi şimdi.bile çıkar test yapsan ikinci çizgi silik olir
Ben senin yerinde olsam yarun gider test alırım sabah ilk idrarumla yaparım sabah tuvalet e çıkma testi yap gerçekten ilk tuvalet in etkisi büyük silikt e olsa görmen lazimGercektenmi ben cikmaz diye dusundum cok korkuyorum HCG de yükselmeyecek diye
Gebelik teslerine güvenmiyorum canım ya daha 17 Şubat'ta yaptığım iki tane test silik çizgi çıktı HCG yaptırmaya gittim 2.1 çıkmıştıBen senin yerinde olsam yarun gider test alırım sabah ilk idrarumla yaparım sabah tuvalet e çıkma testi yap gerçekten ilk tuvalet in etkisi büyük silikt e olsa görmen lazim
Allah o zaman sen yarın git kan ver niye bekliyosun ki sonuçta yaptırcan varsa ona göre davranirsin dikkat edersin bizim burda acilde yapiyolar gebelik testi diyosun bu saatte sonuç çıkıyorGebelik teslerine güvenmiyorum canım ya daha 17 Şubat'ta yaptığım iki tane test silik çizgi çıktı HCG yaptırmaya gittim 2.1 çıkmıştı
Doktorum iki gün daha geçsin öyle yaptır dedi o yüzden bekliyorumAllah
Allah o zaman sen yarın git kan ver niye bekliyosun ki sonuçta yaptırcan varsa ona göre davranirsin dikkat edersin bizim burda acilde yapiyolar gebelik testi diyosun bu saatte sonuç çıkıyor
iyi pekiDoktorum iki gün daha geçsin öyle yaptır dedi o yüzden bekliyorum
Doktorum iki gün daha geçsin öyle yaptır dedi o yüzden bekliyorumAllah
Allah o zaman sen yarın git kan ver niye bekliyosun ki sonuçta yaptırcan varsa ona göre davranirsin dikkat edersin bizim burda acilde yapiyolar gebelik testi diyosun bu saatte sonuç çıkıyor
Tamam canım haber veririmHaber ver mutlaka
canm sakin ol,bak değerlerin cok guzel artmıs korkacak birşey yokönce keseyi 2 hafta sonrada kalp atısını görürsün Allahın izniyle,biz anne adaylarının en cok dustugu yanlıs endişe ederken bebeklerimize zarar vermek,endişeyle elinden birşey gelmez yok yere bebgne ve kendne zarar verirsin,hatta ben kanda artısı gördükten 2 hafta sonra gittim ilk doktora hiic kese varmı aman bebek olustumu derdim olmadı cok sukur gittim direk kalp atısını dinledim.rahat ol sendeMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. Son adet tarihim 9 Ocak. 8 şubat kan testi sonucum beta hcg değerim 15.78 / 12 şubat kan testi sonucum 162.9 / 16 şubat çıkan sonuç 1115.1 fakat kan testi yaptırmadan önce ultrasonda kese görünmedi. Yarın (23şubat) doktor randevumuz var ve çok heyecanlıyım, ya kese görünmezse gibi düşüncelerden kendimi alamıyorum içten içe çok korkuyorum. Herhangi bir ağrım ve kanamam olmadı. Keseyi görmeyi sabırsızzlıkşa bekliyorum, daha sonra da kalp atışını tabiki. Sabırsız mı davranıyorum sizce nolur yardım edin
Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. Son adet tarihim 9 Ocak. 8 şubat kan testi sonucum beta hcg değerim 15.78 / 12 şubat kan testi sonucum 162.9 / 16 şubat çıkan sonuç 1115.1 fakat kan testi yaptırmadan önce ultrasonda kese görünmedi. Yarın (23şubat) doktor randevumuz var ve çok heyecanlıyım, ya kese görünmezse gibi düşüncelerden kendimi alamıyorum içten içe çok korkuyorum. Herhangi bir ağrım ve kanamam olmadı. Keseyi görmeyi sabırsızzlıkşa bekliyorum, daha sonra da kalp atışını tabiki. Sabırsız mı davranıyorum sizce nolur yardım edin[/QUOT
Canım sabırsızlanma görürsün elbet gittiğinde doktora zaten baya yükselme olmuş değerlerinde rabim kucağına almayı da nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım yorumun için çok iyi geldi. Hep diyorum kendime sakin ol diye inşallah daha sakin olacağım.en güzelini yapmışsın canım biraz sabredip bekleyip kalp atışına gitmek, diğer türlü YOk öyle oldu yok görünmedi diye insan kendini sinir ediyor . bebeğine sağlık sıhhat versin Allah.canm sakin ol,bak değerlerin cok guzel artmıs korkacak birşey yokönce keseyi 2 hafta sonrada kalp atısını görürsün Allahın izniyle,biz anne adaylarının en cok dustugu yanlıs endişe ederken bebeklerimize zarar vermek,endişeyle elinden birşey gelmez yok yere bebgne ve kendne zarar verirsin,hatta ben kanda artısı gördükten 2 hafta sonra gittim ilk doktora hiic kese varmı aman bebek olustumu derdim olmadı cok sukur gittim direk kalp atısını dinledim.rahat ol sende
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Çok iyi geldi yazdıkların.
Amin canım hepimizin bebeği saglıkla gelsin inşallah,ben 1 senenin ardından artık herseyi Allaha bıraktıgım anda öğrendim hamile oldugumu ve simdide aynısını düsünüyorum hersey Allahtan inşallah bebeklerimizin nasipleri vardırda gelirler bu dünyaya saglıklaÇok teşekkür ederim canım yorumun için çok iyi geldi. Hep diyorum kendime sakin ol diye inşallah daha sakin olacağım.en güzelini yapmışsın canım biraz sabredip bekleyip kalp atışına gitmek, diğer türlü YOk öyle oldu yok görünmedi diye insan kendini sinir ediyor . bebeğine sağlık sıhhat versin Allah.
Canım gittim kan testine 6.1 den 33 çıkmış değerim hamilesindir dedi doktorum haftaya doktorum çağırdıHaber ver mutlaka