kızlar birşey soracağım 5 haftalık hamileyim göğüs ağrım vardı şimdi yök hafif kasık ağrım var leke vs yok. bazı konularda göğüs ağrısı kesilirse düşğk oluyor diye yazanlar var basına gelen varmı acaba?
hayırlı olsun cnım,2 günde iki kat artıs olmalı yani senin 5 günde yaklasık en az 1400 lerde falan olacaktır,bazı dr lar %60 artıs yeterli diyor ama.hayirli aksamlar arkadaslar...
son adet tarihim 19 ocak
15 subatta kan testi verdim ve sonuc 278 cikti
bu gum yani 20 subatta tekrar kan verdim
yarin sonuc cikacak
ama benim merak ettigim sonuc ne kadar cikmasi gerekiyor....sonucu ogleden alip sonra doktora gidecem ama merak ediyorum
bu konuda bir bilgisi olan var mi
bildigim kadari ile iki kart artmasi gerekiyor ama
Merhaba canım bende adetime 6 gün kala HCG yaptırdım negatifdi dün reglime 3 gün varken yaptirdim 6.1 çıktı bence adetini bekle sonra yine yaptır allahtanA Ümit kesilmez inşallah hamilesindir benimde daha belli değil adet günümde yine gidecem Allah bütün isteyenlere versinMerhaba banada yardım edinçatlatma iğnesi yapıldım iğnenin 12 ci gününde beta hcg 2.0 çıktı tabi negatif erken mi yaptırdım sonuç artabilir mi yoksa boşuna Ümit etmeyeyim mi herşey bitti mi nolur yardım
Kaçıncı günü negatif çıkmıştı kaç çıkmıştı Cnm şimdi durumun neMerhaba canım bende adetime 6 gün kala HCG yaptırdım negatifdi dün reglime 3 gün varken yaptirdim 6.1 çıktı bence adetini bekle sonra yine yaptır allahtanA Ümit kesilmez inşallah hamilesindir benimde daha belli değil adet günümde yine gidecem Allah bütün isteyenlere versin
17 sinde yaptım 2.1 cikmisti negatifdi dün akşam yaptırdım bide 6.1 çıktı yani şüpheli gebelik adetime 2 gün var inşallah yukselirKaçıncı günü negatif çıkmıştı kaç çıkmıştı Cnm şimdi durumun ne
Hakkında hayırlısı insallah rabbim Sevinç’ini boşa çıkarmaz benim gibi17 sinde yaptım 2.1 cikmisti negatifdi dün akşam yaptırdım bide 6.1 çıktı yani şüpheli gebelik adetime 2 gün var inşallah yukselir
Amin canım hepimizin ümidini kesmeHakkında hayırlısı insallah rabbim Sevinç’ini boşa çıkarmaz benim gibi
Evet varMerhaba kizlar araniza yeni katildim Şubat 9 da çatlatma iğnesi vuruldum Adetime 3 gün var HCG 6.1 çıktı sizce hamilelik varmıdır
Ay insallin canım inşallah ama kasık ağrım çok oluyor nedenini biliyormusunEvet var
Bende de ilk zamanlarda olmuştu böyle regl olucak gibi ama normal çünkü kasiginda yer açılıyor bebiş içinAy insallin canım inşallah ama kasık ağrım çok oluyor nedenini biliyormusun
Aynen öyle bu sabah uyandığımda reglimi oldum dedim baktım bişey yok çok şükür. Sen hamilemisinEvet
Bende de ilk zamanlarda olmuştu böyle regl olucak gibi ama normal çünkü kasiginda yer açılıyor bebiş için
Ay insallin canım inşallah ama kasık ağrım çok oluyor nedenini biliyormusun
Benimde adetime 13 gün varken 1.2 çıktı dedim kesin yok bu değer yukselmez bile adetim 3 gün gecikti 31 çıktı yine çok düşük geldi çünkü önceki ay kimyasal gebelik geçirdim ve ilk gecikme günümde 40 cikmisti 2 gün sonra 24 e düşmüştü sonra benim 2 gün sonra 31 den 54 e çıktı ve artması gerekfigi gibi arttı iki gün önce keseyi gördüm mesela ağrım kesildi ilk 1 hafta agrimisti sonra sarı lekelenme geldi.bi hafta sonra kahverengi düşük tehlikem var inşallah 8 gün sonra bebeğimi görürüm çok bekledim bu aniAy insallin canım inşallah ama kasık ağrım çok oluyor nedenini biliyormusun
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm suankinde mi düşük tehliken var ? İnsallah canım bir sıkıntı olmadan bebeğini kucağına almayı nasip eder RabbimBenimde adetime 13 gün varken 1.2 çıktı dedim kesin yok bu değer yukselmez bile adetim 3 gün gecikti 31 çıktı yine çok düşük geldi çünkü önceki ay kimyasal gebelik geçirdim ve ilk gecikme günümde 40 cikmisti 2 gün sonra 24 e düşmüştü sonra benim 2 gün sonra 31 den 54 e çıktı ve artması gerekfigi gibi arttı iki gün önce keseyi gördüm mesela ağrım kesildi ilk 1 hafta agrimisti sonra sarı lekelenme geldi.bi hafta sonra kahverengi düşük tehlikem var inşallah 8 gün sonra bebeğimi görürüm çok bekledim bu ani
Yani doktor öyle dedi bilmiyorum baya bı araştırdım kırmızı harici diğer lekelerinin tehlikeli yokmuş bakalım ilaç kullanıyorum zaten senin kaç günün varGeçmiş olsun canım çok üzüldüm suankinde mi düşük tehliken var ? İnsallah canım bir sıkıntı olmadan bebeğini kucağına almayı nasip eder Rabbim
İnşallah bir sorun yoktur canım. Benim adetim 23 Şubat doktora gitmeyi düşünüyorum. Ama kimi yakınım pazartesi günü git diyor sabrim yok okadar beklemeyeYani doktor öyle dedi bilmiyorum baya bı araştırdım kırmızı harici diğer lekelerinin tehlikeli yokmuş bakalım ilaç kullanıyorum zaten senin kaç günün var
Sana birşey diyeyim mi şimdi.bile çıkar test yapsan ikinci çizgi silik olirİnşallah bir sorun yoktur canım. Benim adetim 23 Şubat doktora gitmeyi düşünüyorum. Ama kimi yakınım pazartesi günü git diyor sabrim yok okadar beklemeye