Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Can

m cok erken kese için hic telaş yapma, ben kan takibinden sonra 15 gün sonra gittm doktora artıs düzenli olduktan sonra keseyle falan ugrasmadm 6+1 de gittim bebegimi gördüm direk.

Cok tesekkur ederim cnm....allah razi olsun..
Ne bileyim.dokyor testi tekrar yenileyince icime bir korku dustu..gorunmesi gerekir fela dedi
Hayirlisi ile rabbim bebeklerimizi bize bagislasin
Saglikla sihhhatle kucagimiza aliriz insllah

Hanımlar birşey sorucam 3 gün önce 197 olan değerim 3 gün sonra yani bugün 983 e yükselmiş ancak ara ara kasik ağrım.ve karın ağrım var ne dış gebelik olmasindan korkuyorum keseyi görmedi ama rahimde kalınlaşma var dedi sizce dış gebelik ihtimali varmı ?

Cok tesekkur ederim cnm....allah razi olsun..
Ne bileyim.dokyor testi tekrar yenileyince icime bir korku dustu..gorunmesi gerekir fela dedi
Hayirlisi ile rabbim bebeklerimizi bize bagislasin
Saglikla sihhhatle kucagimiza aliriz insllah
Amin canm nasıl görünmesi gerekirmiş beta 1000-1500 e gelince anca alttan görünüyor sennki cok erken sadece saglıklı artısına baksın yeter korkma sen

Canım artısın cok güzel yüksek ihtimalle saglıklı,kasık agrısından korkma o hep olacak cunku rahim genişliyor icini ferah tut:)

Bir hafta önce kimyasal gebelik yaşadım. Fakat mide bulantım ve baş dönmem çok fazla. Hatta uyku isteği oluşmaya başladı. zehirleme falan olmamıştır değil mi? Knamam 4 gün kadar sürdü

selamlar bende adet olmam gereken günde evde test yaptım şu erkenden belli edenlerden ikinci çizgi çok silik çıktı. ertesi gün kan testi yaptım beta hcg değeri 5.50 çıktı. buna göre neyimdir?

1 hafta daha bekleyip adet olmazsam yeniden test yapıcam ama gelin görün ki beklemek zor siz ne dersiniz hamile miyimdir?

Teşekkürler kızlar

Canm
bişe sölemek icin malesef bekleyip tekrar bakmak gerek degerin sınırda ckmıs cunku

Bir hafta önce kimyasal gebelik yaşadım. Fakat mide bulantım ve baş dönmem çok fazla. Hatta uyku isteği oluşmaya başladı. zehirleme falan olmamıştır değil mi? Knamam 4 gün kadar sürdü

geçmiş olsun kimyasal gebelik yaşadığını doktordan mi öğrendin? bende de o risk var sanırım. kanaman çok mu oldu pıhtı gibi miydi?

Kızlar sürekli kahve rengi lekelennem oluyor daha 5+5 haftalık kesemde gözükmedi beta değerim artışta ancak korkuyorum sizce durum nedir

Hanımlarr benim beta hcg 1327 ve 3 gün önce ultrasona girdim doktor 2 haftalık dedi ben dha fazla oldugunu düşünüyorum sizce nedir? Fikir verir misiniz?

Eklentiler

• 30C10FE3-50C3-4770-B890-A3C3347C5F98.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 147
kızlar birşey soracağım 5 haftalık hamileyim göğüs ağrım vardı şimdi yök hafif kasık ağrım var leke vs yok. bazı konularda göğüs ağrısı kesilirse düşğk oluyor diye yazanlar var basına gelen varmı acaba?

Mersinde hangi doktor bu hangi hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…