270 den 3 bine
3 binden 5 bine çıkıp
4 bine düştü ve düşük oldu
Canımm cok gecmiş olsun,Allah saglıkla tekrar nasip etsin270 den 3 bine
3 binden 5 bine çıkıp
4 bine düştü ve düşük oldu
Geçmiş olsun canımHic keseyi gormediniz mi peki
Allah sifa versin...rabbim isteyen Herkese nasip etsin
Hic keseyi gormediniz mi peki
Allah sifa versin...rabbim isteyen Herkese nasip etsin
Can
m cok erken kese için hic telaş yapma, ben kan takibinden sonra 15 gün sonra gittm doktora artıs düzenli olduktan sonra keseyle falan ugrasmadm 6+1 de gittim bebegimi gördüm direk.
Canımm cok gecmiş olsun,Allah saglıkla tekrar nasip etsin
Amin canm nasıl görünmesi gerekirmiş beta 1000-1500 e gelince anca alttan görünüyor sennki cok erken sadece saglıklı artısına baksın yeter korkma senCok tesekkur ederim cnm....allah razi olsun..
Ne bileyim.dokyor testi tekrar yenileyince icime bir korku dustu..gorunmesi gerekir fela dedi
Hayirlisi ile rabbim bebeklerimizi bize bagislasin
Saglikla sihhhatle kucagimiza aliriz insllah
Canım artısın cok güzel yüksek ihtimalle saglıklı,kasık agrısından korkma o hep olacak cunku rahim genişliyor icini ferah tut:)Hanımlar birşey sorucam 3 gün önce 197 olan değerim 3 gün sonra yani bugün 983 e yükselmiş ancak ara ara kasik ağrım.ve karın ağrım var ne dış gebelik olmasindan korkuyorum keseyi görmedi ama rahimde kalınlaşma var dedi sizce dış gebelik ihtimali varmı ?
Beta aynı kişide gebelikler arası bile farkeder. Şu an için tek söylenebilecek şey hamilesiniz hayırlı olsun. Folik asit içmeyi unutmayın. 2 hafta sonra da mutlaka doktora gidin. Ben bu ara süreçte ne hcg artışına baktım ne de doktora gitmiştim. Sadece yattım dinlendim. O yüzden sürekli artış olacak mı diye test yaptırmamanızı ve şu an için doktora gitmemenizi tavsiye ederim. Tabiki bu benim fikrim size uyar uymaz sağlıklıdır değildir bilemem. Ben de reglime 4 gün kala öğrenmiştim ve 2,5 hafta sonra doktora gitmiştim. Şimdi oğlum 6 aylık. Hakkınızda hayırlısı olsun
Canım hayırlı olsun hamilesin,degerin bir önemi yok artış önemli 2 gün sonra tekrar kan ver en az 2 kat arttıysa saglıklıdır,ama artmazsa bi doktora görün kimyasalda sorun olmaz zaten hic baktırmasan kimyasalda adetle atıyor vücut ama diger gebelik türleri icin doktora görünmende fayda var,inşallah saglıklıdır canm hic korkma
bişe sölemek icin malesef bekleyip tekrar bakmak gerek degerin sınırda ckmıs cunkuselamlar bende adet olmam gereken günde evde test yaptım şu erkenden belli edenlerden ikinci çizgi çok silik çıktı. ertesi gün kan testi yaptım beta hcg değeri 5.50 çıktı. buna göre neyimdir?
1 hafta daha bekleyip adet olmazsam yeniden test yapıcam ama gelin görün ki beklemek zorsiz ne dersiniz hamile miyimdir?
Bir hafta önce kimyasal gebelik yaşadım. Fakat mide bulantım ve baş dönmem çok fazla. Hatta uyku isteği oluşmaya başladı. zehirleme falan olmamıştır değil mi? Knamam 4 gün kadar sürdü
Canm
bişe sölemek icin malesef bekleyip tekrar bakmak gerek degerin sınırda ckmıs cunku
Mersinde hangi doktor bu hangi hastanedeMersindeyim canım ben direk kimyasal gebelik dedi ve değer hiç düşmeden sonra msj atıyor kimyasal gebelik geçirdiysen bu ilacı kullanmalısın dıyor emin olmadan kafasına göre söylüyor... acaba böle değeri yükselen war mıdır