arkadaşlar eczaneden test aldım 2.çizgiyi gördüm biraz silikti ama.kan tahlilimde 11 de çıkacak.ayy çok heyecanlıyımm
hadi hayırlısı ikinci çizgi silikte olsa gebelik var demektir cnm hakkında hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar eczaneden test aldım 2.çizgiyi gördüm biraz silikti ama.kan tahlilimde 11 de çıkacak.ayy çok heyecanlıyımm
kızlar ya bide bugün azda olsa kahverengi leke geldi.. krkuyorum bişi oçlmaz değilmi.. sizlerdede oldumu?
cnm tutunma lekesi o dikkat et kendine iş falan yapma bol bol dinlen bildiğim kadarıyla değer yüksekliği ikiz olduğunu gösteriyo hadi hayırlıısı yanılabiliyoda olabilirim tabii
yaa kan tahliline göre beta hcg 4 çıktı nasıl oluyor.3 gün önce 13 çıkmıştı.nasıl düşer anlamadım.mafoldumben
yaa kan tahliline göre beta hcg 4 çıktı nasıl oluyor.3 gün önce 13 çıkmıştı.nasıl düşer anlamadım.mafoldumben
tşkler canım yaaa inşlh tutunma lekesidir.. ne kadar devam eder bu leke acaba çok az geliyo
Arkadaşlar,
Benim daha adet günüm gelmedi. Henüz 4 gün var. Dün ( adete 5 gün kala) önce idrar tahlili yaptım. Önce bir şey yok diye önemsemedim. Sürenin bitiminde bir de baktım ki silik bir çizgi var. Heyecandan elim ayağım titremeye başladı. Sonra hemen eşime söyledim. gittik kan testi yaptırdık. O da 10.1 çıktı. Bazıları evet hamilesin diyor. bazıları bekle henüz belli olmaz. Değer çok düşük diyor. Ben çok arada kaldım. Şimdi ne zaman bir daha test yaptırsam bilemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler
aynı benim gibi olmuşsun canım endişelenme 5 gün kala idrarda çıkmıştı. 4 gün kala 38 çıktı 7 gün sonra 945 olmuştu. biz karından ultrasonla keseyi gördük yani 6000 i geçti bile. kalp atışı için bekliyoruz. sen de görüceksin inşallah. şimdiden hayırlı olsun daha çok küçük meleğin kendine çok dikkat et. için rahat etsin diye istersen 2 gün sonra tekrarla testi yada 1 hafta bekle 1000 e yaklaşsın o zaman alttan bakınca gözükebiliyor.
Ayyy çok heyecanlandım! Bugün yine test yaptırıyorum. Umarım yükselmiştir. 10.1 şimdi 20.2 olmalı değil mi?
Allah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da minicik bir yavru nasip etsin lütfeen!!!!!:Saruboceq:[/) yok canım biraz daha yükselmesi lazım zaten doktora testlerini göster
Ayyy çok heyecanlandım! Bugün yine test yaptırıyorum. Umarım yükselmiştir. 10.1 şimdi 20.2 olmalı değil mi?
Allah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da minicik bir yavru nasip etsin lütfeen!!!!!:Saruboceq:
merhaba kızlar..bende az önce kan testimi yaptırdım.adetim geçeli bugün 4. günüm değer 1845...doktora yetişip soramadım,nasıl szce?