Kan sulandırıcı kullananlar bakabilir misiniz

Canım benim ben kafadan konuşmuyorum tabii ki de. 2 tane düşüğüm oldu doktora gittim testler yapıldı ve sonucunda kullanmaya başladım. Bu tarz durumlarda doktor kontrolünde ilerlemek önemlisi. Ve durup dururken kan pıhtılaşması yokken kan sulandırıcı kullanmanın da zararsız olduğunu düşünmek bana normal gelmiyor kusura bakma. Sağlıklı insan durup dururken neden kan sulandırıcı iğne kullansın? Arkadaşıma bir doktor verdi bir iki kullanımdan sonra başka doktor kullanma senin sorunun yok ki diyerek bıraktırdı. Doktorlar da ikiye ayrılmış durumda anlayacağın. Başka doktora da göre benim kullanmama gerek yoktu ama biz yine de ne olur ne olmaz kullandık çünkü taşıyıcılığım vardı. Amacım kimseyi strese sokmak değil tabii ki ama diyorum bu zamana kadar kullandıysa zaten bebişe bir şey olmaz Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alır ama testini yaptırmadığı bir şeyi de kullanmaması gerekir diye düşünüyorum.

Canım özele mi gidiyorsun devlet hastanesine mi? Doktor rapor çıkardım dediyse belki sistemde bi arıza olmuştur. Özel doktorun rapor çıkarması çok kolay. Ben de kullanıyorum kan sulandırıcı. Dediğin gibi normal hali çok pahalı raporla bi aylık iğnem 1500e falan geliyor

Ben normal reçete ile 1000 küsur yerine 460 ₺ aldım ama söylediğiniz raporun içeriği nedir ne kadar daha indirim yapılabiliyor bilmiyorum açıkçası
O da o orandadır. Sizin reçetede tanımlanmış hastalığınız ne belki konu sahibine yardımcı olur.

Sadece bebeğimin sağlıkla doğmasını istiyorum o kadar çaresiz bir durumdayım ki ne yapacağımı şaşırdım 15 gün sonra tekrar hastaneye gideceğim bu sefer başka bir doktora randevu aldım bu konuda yardımcı olmasi beni yönlendirmesi için yalvaricam artık

Sende kan pıhtılaşmasina dair sistemede bilgi varsa rapor verilir ama bnm pıhtılaşma bilgisi yok ondan sıkıntı yaşıyorum tedbir amaçlı kullanıyorum

Bak ben pıhtılaşma olmasına rağmen 10. Haftada bıraktım çok şükür bir şey olmadı. Seninkine hiç bir şeycik olmaz sen gönlünü ferah tut

Sende kan pıhtılaşmasina dair sistemede bilgi varsa rapor verilir ama bnm pıhtılaşma bilgisi yok ondan sıkıntı yaşıyorum tedbir amaçlı kullanıyorum
Doktorun özelse rapor çıkarması kolay diye biliyorum. Tüp bebek yaptıran arkadaşım vardı o da test olmadan tedbir amaçlı kullanıyordu. O da alıyordu eczaneden indirimli fiyatıyla.
Yine de yanlış yönlendirmeyeyim siz doktorla falan iyice konuşun. Baştan söylemiş miydi size. Rapor olmayacak fazla fiyat vereceksiniz diye.

bende 2 düşük yaptım 4 haftalık . şimdi 6 haftalık hamıleyım .bana da ıgne verdı ama test yapılmadı kullanmadım iğneleri .coraspın kullanıyorum bi de progestan kullandım.tahlıl yapılmadan sıcak bakmadım pek iğneye.

Çok korktum düşmesin diye kullandım bırakmaya korkuyorum artık Rabbime emanet bebegim

Çok korktum düşmesin diye kullandım bırakmaya korkuyorum artık Rabbime emanet bebegim
hiç korkmayın bende cok zor gunler yasadım cok üzuuldum cok yıprandım . olacagı varsa zaten hıc bısey yapamıyorsunuz yoksa tabır yerındeyse 3.kattan düşsenız bebegınıze bısey olmaz. hem 10. hafta olmus hem ne gzuel . düşmez inşallah içinizi ferah tutun.sağlıkla sıhhatle büyüsün

Merhabalar bende şu an hamileyim oksapar kullanıyorum ve rapor çıkardım.
Özel hastaneye gidiyordum 600 lira ödedim rapor için 2 sene geçerli daha sonra kadın doğum doktorum raporu oluşturdu. Eczaneden ilaçlarımı sıkıntısız aldım. Başka doktor vs gibi bir şey demediler.
Başka bi eczaneye daha sorun bence sonuçta rapor vermiş doktorunuz

Canım pıhtılaşman varmı tedbir amaçlı mi kullaniyorsun

Canım pıhtılaşman varmı tedbir amaçlı mi kullaniyorsun
Benim pıhtılaşmam var ama tekrarlayan düşüklerim oldu. Doktor tekrarlayan düşükleri olana pıhtılaşma bakmadan bile tedbir amaçla veriyorum dedi.
Pıhtılaşma olup olmaması raporu etkilemez bence. Tekrarlayan düşük olarak girmesi ve hamile olmanız yeterli.
Bildiğim kadarıyla bu oksapar konusuna bakanlık el atmış rapor olayları felan ondan biraz uğraştırıcı olmuş. Coronadan sonrada çok kullanan olmuş çünkü.
Ayrıca korkmayın dediğim gibi tekrarlayan düşükleri ve özellikle kalp durması sebebiyle düşükleri olana pıhtılaşmaya bakmadan bile kan sulandırıcı iğne veren doktorlar var. Sadece biraz daha gözetim altında olmanız gerekiyor belki siz belirli bi haftaya kadar kullanacaksınızdır.
Mesela ben doğumdan sonra bile bi süre kullanacağım :)

Doktorunuz raporu heyet şeklinde vermiştir. 3 doktor onaylı oluyor. Doktorların onaylamaları da biraz sürüyor bazen. Tekrar gidip bir eczaneye sorun, bir doktor raporu verdiyse diğerleri de onaylar mutlaka. Hatta raporu aldığınız hastaneye en yakın eczaneye gidin. Benim raporun onaylanması da biraz sürmüştü eczacı doktorların sekreterlerini aradı yanımızda onaylayın hasta bekliyor diye. Bu şekilde iletişim kurabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…