Bana hemsire koldan vurulmayi gosterdi kendim yapiyodum.Bacaktan yapinca daha cok aciyodu.Arkadaşlar bu iğneyi nerden ve nasıl vuruyorsunuz? Doktorum bana doğuma kadar karnımdan vurmaya devam edebileceğimi söyledi ama içim hiç rahat etmedi. Bacağımda damarlarım çok belirgin, iğneyi vururken damarlardn birine gelirse diye tedirginim. Eşim bu konuda çok cesaretsiz, o yüzden koldan da vurulamıyorum...
Aaaa koldan tek başına nasıl yapabiliyorsun canım ya ? Bir elinle kolunu biraz sıkıp diğer elinle de iğneyi yapmak gerekiyor benim bildiğim. Bu durumda 2. bir kişiye ihtiyaç oluyor...Bana hemsire koldan vurulmayi gosterdi kendim yapiyodum.Bacaktan yapinca daha cok aciyodu.
Yok canim ben kolumu hic sıkmadan yapiyordum igneyi.Bi sorun olmadi cok sukur.Aaaa koldan tek başına nasıl yapabiliyorsun canım ya ? Bir elinle kolunu biraz sıkıp diğer elinle de iğneyi yapmak gerekiyor benim bildiğim. Bu durumda 2. bir kişiye ihtiyaç oluyor...
İğneye başladığım ilk gün koldan vurdular ve çok morardı. Aradan 20 gün geçti, yeri hala acıyor. Ama ben bacağımdan yapmaktan daha çok çekiniyorum damarlar yüzünden...koldan ve bacaktan vuruluyorum ama koldan çok acıyor. şimdilik tek yapamıyorum karındanda denemedim hic
aynen canım bende ilk koldan vurulmuştum kolum hala morarık bugün doktorumla konuştum karından vurulması daha rahat olur karından dene dedi bugün denicem bakalım.İğneye başladığım ilk gün koldan vurdular ve çok morardı. Aradan 20 gün geçti, yeri hala acıyor. Ama ben bacağımdan yapmaktan daha çok çekiniyorum damarlar yüzünden...
Evet ben de karnımdan yapıyorum ama karnım büyüyünce napacağımı bilmiyorumaynen canım bende ilk koldan vurulmuştum kolum hala morarık bugün doktorumla konuştum karından vurulması daha rahat olur karından dene dedi bugün denicem bakalım.
Canim bende kendim vuruyordum ve morariyordu.Igneyi yaptiktan sonra elinle bastirirsan sorun gecer.4 - 5 dk kadar yeterliarkadaşlar ben clexane başladım haftasonu. cumartesi doktorum ilk igneyi yaptı ve belli belirsiz bir morarma vardı. dün 2. iğneyi yaptım. biraz kızardı. ama busabah 3. iğneyi yapınca çok morardı. nerdeyse bir metal para büyüklüğünde morarma yayıldı. aranızda kullanan ve bu kadar morarması olan var mı? normal mı? 2 kere kendim yaptım acaba yapamıyormuyum bilemedim. yorumlarınızı bekliyorum.
Canım iğne damara gelmiştir. Nereden yapıyorsun iğneni? Ben en rahat karnımdan yapıyorum. Bir sefer bacağımdan denedim ve aynı anlattığın gibi bozuk para büyüklüğünde hatta belki daha da büyük bir şekilde morardı, kan oturdu. Doktoruma sordum görüntü dışında bir riski yok dedi ama o morluğun iyileşmesi 1 aydan uzun sürdü. Şimdi karnımdan yapmaya devam ediyorum ama son aylarda napacağımı hala bilmiyorum. Bu arada iğne yaptığın yere iğneden hemen sonra buz koyarsan o da morarmayı engelliyormuş. Zamanla elin alışıyor, daha az acıyan ve morarmayan yerlerini buluyorsunarkadaşlar ben clexane başladım haftasonu. cumartesi doktorum ilk igneyi yaptı ve belli belirsiz bir morarma vardı. dün 2. iğneyi yaptım. biraz kızardı. ama busabah 3. iğneyi yapınca çok morardı. nerdeyse bir metal para büyüklüğünde morarma yayıldı. aranızda kullanan ve bu kadar morarması olan var mı? normal mı? 2 kere kendim yaptım acaba yapamıyormuyum bilemedim. yorumlarınızı bekliyorum.
Canım iğne damara gelmiştir. Nereden yapıyorsun iğneni? Ben en rahat karnımdan yapıyorum. Bir sefer bacağımdan denedim ve aynı anlattığın gibi bozuk para büyüklüğünde hatta belki daha da büyük bir şekilde morardı, kan oturdu. Doktoruma sordum görüntü dışında bir riski yok dedi ama o morluğun iyileşmesi 1 aydan uzun sürdü. Şimdi karnımdan yapmaya devam ediyorum ama son aylarda napacağımı hala bilmiyorum. Bu arada iğne yaptığın yere iğneden hemen sonra buz koyarsan o da morarmayı engelliyormuş. Zamanla elin alışıyor, daha az acıyan ve morarmayan yerlerini buluyorsun