Nevsu'cum nasilsin? Diger forumlarda da okumustum, hatirliyordum seni. En son bi hafta bekliycez demistin, ne durumdasin simdi? Insallah hayirlisi sagliklisi olur. Allaha emanet olasın..Sa
sagol canim ins buyur bebegim. sen de sagsalim kucagina alirsin ..bu arada forumdan cok sey ogreniyoruz .
Merhaba canim ..tesekkur ederim ilgin icin..iyi olmaya calisiyorum bebegin kalbi bu sefer kesin durdu zaten hic gelismemis. cumartesi kurtaj olcam. cok yoruldum artikNevsu'cum nasilsin? Diger forumlarda da okumustum, hatirliyordum seni. En son bi hafta bekliycez demistin, ne durumdasin simdi? Insallah hayirlisi sagliklisi olur. Allaha emanet olasın..
Bir sey sorcam sana,7 aylik olmus cok uzuldum baya buyukmus ..butun arastirmalarini yaptin mi testler?Arkadaslar merhaba, bu topiği yeni gordum. Benim de 2 kaybım var. Ilki 8 haftalikken kalbi durdu. Ikincisi de 7 aylıkken karnimda öldü.
Genetik testler sonrasi pıhtılaşma problemi cikti. Simdi hamile kalmaya çalışıyorum tekrar. Allah nasibederse igneye baslayacagiz bu sefer.
Cok zor gunler gecirdik hepimiz. Ama burda yeniden hamile arkadaslari gördüm cok mutlu oldum. Allah saglikla hayırlısıyla devam edebilmeyi nasib etsin. Yaşayacak ömürleri varsa hiçbişey onlari bizden alamaz. Nasipten öteye yol gitmiyor..
Devlette yapmazlar canim.3 dusuk sonrasini yapiyorlar.hatta seni ciddiye bile almazlar onlara gore cok normal dusmesi..imkanin varsa en azindan trombofili testini (pihtilasma)kromozom testi yaptir esin ve sen .(bu testler genetik bolumunde yapiliyor)onun haricinde tiroid,seker,hormonlar,bagisiklik testleri ,rahim filmi bunlari devletten yaptirabilirsin ..aslinda ilk dusukten sonra bir daha bebek kaybi yasamayan da cok ..ama gerisi gelirse devami da geliyor ins senin durumun boyle olmaz .Merhaba arkadaslar benim de 8+5 te bebegimin kalbi durdu.. Ilk gebelikti.. 7.haftada kalbi zayif atiyordu ama haftasina gore gelismisti en son..Kan pihtilasmasindan supheleniyorum ama ilk gebelik oldugu icin herhangi bir test yapmadılar.. Devlette tıbbi genetik bolumune gitsem testlerimi yaparlar mi?
Anladim tatlim. Allah yardımcın olsun. Bebek o kadar cok aşamadan geciyor ki, sağlıklı olmasi mucize aslında. Bi komplikasyon olmuştur yada bozuk bi gen vardır muhtemelen. Bence de pihtilasmayla ilgili degil senin bu seferki. Moralini bozma. Hic hamile kalmamissin gibi onumuzdeki aylarda calismalara devam. Igneleri ilaclari kullanmak durumundayiz gerisi kader.Merhaba canim ..tesekkur ederim ilgin icin..iyi olmaya calisiyorum bebegin kalbi bu sefer kesin durdu zaten hic gelismemis. cumartesi kurtaj olcam. cok yoruldum artikpihtilasmadan dusmedi neyden dustu bilmiyorum igneler de ise yaramadi daha dogru pihtilasmadan bebekler bu kadar erken olmezmis ..kurtaj parcasini genetige gondercem bu sefer..bir kac testim daha kalmisti onlari da yaptircam ..pihtilasmayi gorunce yaptirmamistik bir dahakine ne eksikse butun onlemlerri almak lazim hatta tup bebek bile dusunuyorum en azindan saglik embriyollari seciyorlar daha sansli olma durumu var
Evet dogumu beklerken boyle bi üzüntü yaşadık. Cok zor ama Rabbim dayanma gücü veriyor hamdolsun.Bir sey sorcam sana,7 aylik olmus cok uzuldum baya buyukmus ..butun arastirmalarini yaptin mi testler?
Rahim filmi cektirdin mi ?histeropi mu neydi adi .cektirmediysen bi baktir canim 3.oyle yap belki tek sebep pihtilasma olmayabilir bak ben igne de kullaniyordum en yuksek dozajda yasamadilar ..bir de sana tavsiyrm ignenin dozaji icin mutlaka iyi bir hematologa gittt doktorlar gerek yok dicekler ama onlari dinleme..
Pıhtılaşma testi için araştırma hastanesimi gerek. Bulunduğum ilde yokDevlette yapmazlar canim.3 dusuk sonrasini yapiyorlar.hatta seni ciddiye bile almazlar onlara gore cok normal dusmesi..imkanin varsa en azindan trombofili testini (pihtilasma)kromozom testi yaptir esin ve sen .(bu testler genetik bolumunde yapiliyor)onun haricinde tiroid,seker,hormonlar,bagisiklik testleri ,rahim filmi bunlari devletten yaptirabilirsin ..aslinda ilk dusukten sonra bir daha bebek kaybi yasamayan da cok ..ama gerisi gelirse devami da geliyor ins senin durumun boyle olmaz .
inşllh inşllhAllah yardimciniz olsun. Dr.unuza guvenin bence. Her kafadan bir ses çıkıyor sizi yanıltmasın. Insallah hayırlısiyla sagikla bebeginizi kucaginiza alırsınız.
Merhaba,Bende iki kez dusuk yaptım birde altı yaşında oğlum var Allaha çok şükür iki dusukten sonraucuncu kez hamileyim altı hafta bitmek üzere üyelik bu seferde kese yanında kan toplanmış nette gebelikte hematom diye yazınca çıkıyor çok şükür bugün bebek gözüktü bakalım ön gün sonra kalp atışı dinliycez günde uç tane Protestan coraspin fil k asit iciyorum ibs bence hamile kalınmaya başlamadan öncesinde daha coraspin ve folik asit kullanılmalı diye düşünüyorum inş. Bebeklerini ile foto paylaştığımız günleri girip keyfini çıkartırsınız Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?