- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
inşllh bi skntı olmaz. Allha tevekkulden başka yapcak bişeyimiz yok..Cor asprin kullaniyorum gebe kalmadan 3 ay once basladim ☺
başın sağolsun nevsu.baslıgı ben acmıstım ama bugun hamılelıgım sonlanacakkalbı durmus bebegın 3. kurtajım olcak ıgneler de kafi gelmedi
tesekkurler canım ins ben de pıhtılasma cok yuksektı ama en yuksek ıgneyı de vuruluyordum baska bır sey var demekbaşın sağolsun nevsu.
inşallah bu kan pıhtılaşmasına kalıcı tedavi bulurlar da anneler artık bebeklerini kucağına alabilir.
canım benim şuan o kadar üzüldüm ki anlatamambaslıgı ben acmıstım ama bugun hamılelıgım sonlanacakkalbı durmus bebegın 3. kurtajım olcak ıgneler de kafi gelmedi
Igneye ne zaman basladi iz hamile oldugunuzu ogrenimce mi kese gorununce mi benim de uc kaybim var ucuncusunde igne kullandim ama dozu yeterli gelmemis simdi kesenin olusmasini beklioruz igne icinMrb arkaslar daha once 2 kez dusuk yaptım ve genetık arastırmalar sonucu faktor 5 leıden homozıgot oldugumu ogrendım dıger genlerım de heteroızıgot yanı dusuklerımın sebebı yuksek duzeyde kan pıhtılasmasıSu an 3.gebelıgım son adetım 14 ocak ve ıcımd korkular
0.8 cleanex kullanmaya basladım .Ayrıca 100mg cor aspırın ve folık asıt kullanıyorum
Benim gibi aynı durumda olan var mı veya daha once yasamıs olup bebegını saglıkla kucagına alan
Bu arada sadece 1 dusugu olanlar sebebını mutlaka arastırsın dr lara kalsa 3 cocuk dusecek de oyle cıddıye alıyorlar 1 dusuk ıcın arastırmaya gerek yok dıyorlar ama yanılıyorlar
Cok uzuldumbaslıgı ben acmıstım ama bugun hamılelıgım sonlanacakkalbı durmus bebegın 3. kurtajım olcak ıgneler de kafi gelmedi
Adetim 1gun gecince hamile oldgumu ogrenmistim hemen en yuksek dozajda basladik keseyi beklemedik cor aspini de gebe kalamdan 3 ay once baslamistim ama yeterli gelmedi igne de care degilmis bunu ogrendimIgneye ne zaman basladi iz hamile oldugunuzu ogrenimce mi kese gorununce mi benim de uc kaybim var ucuncusunde igne kullandim ama dozu yeterli gelmemis simdi kesenin olusmasini beklioruz igne icin
Cok sagol canim hepimize nasip etsin insCok uzuldum((( bende cok korkuyorum 4. Benjmde igne bike baslamadik daha canim rabbim kucagina alacagin bebisler nasip etsin
kan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar mı kullanmanız gerekecek peki doktorunuz bir şey dedi mi?Birincisi karnımda öldü ikincisi karnımda öldü. araştırıldı kan pıhtılaşması cıktı ıgne kullandım ucuncude o da düştü. şimdi 4. kez hamıleyım . ALLAH buyuk ınsallah bunu bana bagıslar. vucut yoruluyo beyın yoruluyo pıskolojı denen bısı kalmıyo. ALLAH yardımcımız olsun k9ımsenın emegını bosa cevırmesın kucagını bos bırtakmasın
Insallah sorun olmaz canim corasprinle devam edersin igneyi biraktirirsa dua et bol bol rabbim yardimcin olsunkan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar mı kullanmanız gerekecek peki doktorunuz bir şey dedi mi?
biz genetik test yaptırmadık ama belirtiler kan pıhtılaşmasını gösteriyor diye doktorum kan sulandırıcı iğneye başlattı gebelik başlayınca, ama ilk 3ay kullanacaksın 3.ay bittiğinde artık bırakabilirsin dedi. bende endişeliyim ya bıraktığımda sorun olursa diye.
anaaaammmKizlar ben kurtaj olcaktim hatirladiniz mi daha once yazdim.gecen pazartesi dr bebegin kalbi durdu hemen alalim dedi benim icime sinmedi hemen baska bir dr gittim .kesinlikle kalbi atiyor biraz yavas atiyor dedi bu durumda beklicez baska caremiz yok dedi .bugun de prof dr gittim kalbi atiyor ama geri kalmis dedi 10 gun geride ve ilerlemiyor ;(haftaya kadar bekleyelim dedi .bir de ilk 3 uc ay pihtilasmadan bebek dusmez dedi buna cok sasirdim ama dogru cunku igne de kullaniyordum.eger pazartesi doktora uysaydim cocugu canli canli alacakti sakin bir doktora inanmayin ve yetinmeyin ..her ne kadar yine de cocugu kaybedecek olsamda
saglikli bir bebek olacaksa ins ilerler canim pek umudum yok.gelismiyor ama pit kalbi atiyor bu hali de beni cok uzuyor .gerci 1 haftadir kurtaj fikrine de alistim. umarim hakkimda hayirlisi ne olacaksa o olsun.evt canim bir dr ile kimse yetinmesin boyle onemli kararlarla. sunu anladim ki o kadar yanlis yonlendirilmisim ki bundan sonra tovbe en iyi dr ile yola devam edecegim .anaaaammm
doktorlara ne kadar kolay geliyor hemen alalım demek. ameliyat başına prim mi alıyorlar napıyorlar acaba. teşekkür ederim nevsu, bundan sonra ben de tek doktora inanıp ciddi bir karar vermem. allahın işi bu belli mi olur belki zaman geçtikçe durum düzelir, kalbi attıkça umut vardır hemen alalım ne demek yahu. inşallah senin bebeğinin de gelişimi kalp atışı ilerler, bekliyorum ben haberlerini.
ben 2.gebeliğimde de kan sulandırıcı kullandım yaklaşık 2 hafta, boş gebelik olduğu kesinleşince kürtaja girdim. şimdi yine kullanıyorum, ilk üç ayım bitince iğneyi bırakmamı söyledi ama başka bir doktordan daha görüş almadan kesinlikle bırakmayacağım. pıhtılaşmadan dolayı bebek düşmüyor da ne oluyor peki yani biz neden pıhtılaşmayı tedavi etmezsek ilk üç ayını bitiremiyor bu bebişler?
eskiden bu kadar teknoloji yoktu ama bu kadar gebelik kaybı da yoktu galiba, insanların kafası daha rahattı. şimdi kimi duysam mutlaka bir gebelik kaybı yaşamış oluyor.
teşekkür ederim, dikkate alacağım paylaştığın bilgiyi. ben zaten genetik test yaptırmadığım halde 0.4 yapmaya başladım, sorun gerçekten pıhtılaşma mı onu bile bilmiyoruz resmen deneme yanılma yapıyoruz gibi oluyor.saglikli bir bebek olacaksa ins ilerler canim pek umudum yok.gelismiyor ama pit kalbi atiyor bu hali de beni cok uzuyor .gerci 1 haftadir kurtaj fikrine de alistim. umarim hakkimda hayirlisi ne olacaksa o olsun.evt canim bir dr ile kimse yetinmesin boyle onemli kararlarla. sunu anladim ki o kadar yanlis yonlendirilmisim ki bundan sonra tovbe en iyi dr ile yola devam edecegim .
Kan pihtilasmasi bende ciddi anlamda var ama dr 0.8 ile basladi sonradan anladik ki o kadar fazla igne bana zarar verdi 0.4 e dusurduk .ve bugun iyi bir prof doktora gorundum .o da sikintinin pihtilasmadan oldugunu dusunmuyorum hatta pihtilasmadan bebek kayiplari 12 haftalik ve sonrasi gebeliklerde oluyor .bu tarz erken kayiplarin genelde bebek olusurkenkiyanlis bolunmelerden kaynaklandigini soyledi ..zaten igne kullaniyordum pek fayda etmedi bu duruma iyice inandim..sen de igneyi 3 aydan sonra birakma asil 3aydan sonra faydali olacakmis bana bunu unlu basarili bir doktor dedi ..
sagol canim ins buyur bebegim. sen de sagsalim kucagina alirsin ..bu arada forumdan cok sey ogreniyoruz .teşekkür ederim, dikkate alacağım paylaştığın bilgiyi. ben zaten genetik test yaptırmadığım halde 0.4 yapmaya başladım, sorun gerçekten pıhtılaşma mı onu bile bilmiyoruz resmen deneme yanılma yapıyoruz gibi oluyor.
inşallah güzel haberin gelir senin. kürtaj kararı çıkarsa da üstesinden gelmek için gerekli gücü içinde bulabileceğine inanıyorum. allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?