Bence hemen başlaman lazim.ilk defa duyuyorum.hamile olduğunu ogrenir ogrenmez baslaman lazimMerhabalar bende kan pıhtılaşması yüzünden kalbi atmadığı için bir kürtaj yaşadım şimdi yine hamileyim corasprin kullanıyorum keseyi yeni gördük fakat doktorum iğne kullanmam için kesenin sağlıklı olduğundan emin olması gerektiğini söyledi bekledikçe çok korkuyorum siz ne Zaman kullanmaya başladınız acaba iğneleri?
Canim bende oğlumu sağsalim doğurdum sonradan 1dūşūk oldu kalbi durdu.test yaptirdm pihtilasma çıkti.şimdi yine hamileyim ve 0,4cleaxine kullaniyorum ve bebek aspirini. Vee bende normal doğumu cok istiyorum bende duydum bu şekilde normal doğum yapanı.ayni dertten mūzdaribimMerhaba kızlar bnde hibor 3500 kullanıyorum. Kızlar bn normal doğum yapmayı çok istiyorum. Dr da yapabilirsin iğneler engel değil diyor. Hatta bi arkadaşımda bu iğneyle bebeğini normal doğurdu ama yinede korkuyorum. Çunku bazı dr.lar doğumdan 1 hafta once iğneyi bırak dio kimi de 1 gun once bırak dio. Ee peki normal doğumun ne zamn başliycağını nerden bilicez de iğneyi bırakıcaz. Lutfenn bana bi akıl verin. Lutfenn
Aminn canım.rabbim tez zamanda versin bebişinimrb arkadaşlar benimde benzer hikayem var bende 7 haftalık bebeklerimi kaybettim 4 ay önce zaten lupus hastasıydım üzerine kan pıhtılaşmasıda çıktı... evet kan pıhtılaşmasından erken düşükler olmuyormuş ama bazı durumlar istisna imiş benim doktorumun dediği bu şuan hamile değilim ama hamile kalmak için uğraşıyoruz bu yüzden regl bitince ğineye başlıyorum 0,6 lık günde bir tane tabi yanında folik asit corasprin alıyorum hamile kalırsam (inşallah rabbim dualarımı kabul eder ve yine hamile kalırım) iğnenin dozu artacak ve haftalık tahlil yapılacak.... birbirimizie dua edelim rabbim hamile olanların bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin bizlerede sağlıklı mubarek evlatlar nasip etsin...
benm haftam daha ileri. Bn norml doğurursam inşllh sana yardımcı olurum.Canim bende oğlumu sağsalim doğurdum sonradan 1dūşūk oldu kalbi durdu.test yaptirdm pihtilasma çıkti.şimdi yine hamileyim ve 0,4cleaxine kullaniyorum ve bebek aspirini. Vee bende normal doğumu cok istiyorum bende duydum bu şekilde normal doğum yapanı.ayni dertten mūzdaribim
Inşallah normal olur sebinkide.allah yardimcimiz olsunbenm haftam daha ileri. Bn norml doğurursam inşllh sana yardımcı olurum.
inşallah canım. ben aynı ilaçlarla bebeğime kucağıma aldım şimdi yanımda uyuyor maşallah.bi düşük bi ölü doğum sonrası kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim. clexsan ve coraspin kulanıyorum inşallah sorun yaşamadan sağsalim kavusurum bebeğime
Ay ne güzel. Bana ve aynı problemi yaşayanlara çok büyük bir moral oluyor . Miniğini Kocaman öpüyoruminşallah canım. ben aynı ilaçlarla bebeğime kucağıma aldım şimdi yanımda uyuyor maşallah.
Bnde 2 dusuk sonrasi pihtilasmam oldunu ogrendim. 3. hamileliginde igne ve corasprin kullndim. simdi oglum 5 aylik olck. moralinizi yuksek tutun.Ay ne güzel. Bana ve aynı problemi yaşayanlara çok büyük bir moral oluyor . Miniğini Kocaman öpüyorum
bi düşük bi ölü doğum sonrası kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim. clexsan ve coraspin kulanıyorum inşallah sorun yaşamadan sağsalim kavusurum bebeğime
diğer gebeliğimde düşük ağrısı sancısından özelihtiyaçlarımı bile karşılayamıyordum.düşük için haftalık iğnelerle duruyordum. 7ay sonuna kadar günde 3kez progestan kullanmıştım.Bende çok korkuyordum her hafta birkaç doktora giderdim birşey oldu diye ama gerçekten çok şükür ki bu iğne işe yarıyor olumlu düşün şuan biz 33 haftalığız bu haftaları hayal bile edemezdim hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi..
ne mutlu size darısı başımıza inşallah .inşallah kan sulandırıcılar sayesinde bende sağsalim kavuşlurum bebeğimeBnde 2 dusuk sonrasi pihtilasmam oldunu ogrendim. 3. hamileliginde igne ve corasprin kullndim. simdi oglum 5 aylik olck. moralinizi yuksek tutun.
Canım hamileliği hayırlı olsun benimde 7 haftalık iki düşüğüm var sen neler yaptın çok korkuyrm bende tekrar aynı şeyleri yaşycm die..sen neler yaptın bu hamileliğin önce ve hamilelik sürecindemrb arkadaşlar benimde benzer hikayem var bende 7 haftalık bebeklerimi kaybettim 4 ay önce zaten lupus hastasıydım üzerine kan pıhtılaşmasıda çıktı... evet kan pıhtılaşmasından erken düşükler olmuyormuş ama bazı durumlar istisna imiş benim doktorumun dediği bu şuan hamile değilim ama hamile kalmak için uğraşıyoruz bu yüzden regl bitince ğineye başlıyorum 0,6 lık günde bir tane tabi yanında folik asit corasprin alıyorum hamile kalırsam (inşallah rabbim dualarımı kabul eder ve yine hamile kalırım) iğnenin dozu artacak ve haftalık tahlil yapılacak.... birbirimizie dua edelim rabbim hamile olanların bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin bizlerede sağlıklı mubarek evlatlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?