• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması yüzünden bebek kaybedip tekrardan hamile olanlar

Merhaba kızlar.benim de 2 dusugun ardından 3. Hamileligim.cleaxane 0.4, coraspin ve folidoce içiyorum hergün. 5+4teyiz.keseyi ve nokta kadar da olsa bebeği gördük ama henüz kalp atisi yok.yarın dr. Kontrolü var ve ben çok korkuyorum .8yasinda bir kızım var.dr. hiç ilaç kullanmadan sağlıklı doğması mucize dedi.inşallah hepimiz mucizelerimizi kucagimiza alırız hayirlisiyla

Merhabalar bende kan pıhtılaşması yüzünden kalbi atmadığı için bir kürtaj yaşadım şimdi yine hamileyim corasprin kullanıyorum keseyi yeni gördük fakat doktorum iğne kullanmam için kesenin sağlıklı olduğundan emin olması gerektiğini söyledi bekledikçe çok korkuyorum siz ne Zaman kullanmaya başladınız acaba iğneleri?
Bence hemen başlaman lazim.ilk defa duyuyorum.hamile olduğunu ogrenir ogrenmez baslaman lazim

Merhaba kızlar bnde hibor 3500 kullanıyorum. Kızlar bn normal doğum yapmayı çok istiyorum. Dr da yapabilirsin iğneler engel değil diyor. Hatta bi arkadaşımda bu iğneyle bebeğini normal doğurdu ama yinede korkuyorum. Çunku bazı dr.lar doğumdan 1 hafta once iğneyi bırak dio kimi de 1 gun once bırak dio. Ee peki normal doğumun ne zamn başliycağını nerden bilicez de iğneyi bırakıcaz. Lutfenn bana bi akıl verin. Lutfenn

arkadaşlar ben de Aralık 2015'de 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim. sonradan kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.şimdi ben de coraspin kullanıyorum. başka bi ilaca gerek yok şu an dedi doktor. inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla tekrar hamile kalabilirim.

Merhaba kızlar bnde hibor 3500 kullanıyorum. Kızlar bn normal doğum yapmayı çok istiyorum. Dr da yapabilirsin iğneler engel değil diyor. Hatta bi arkadaşımda bu iğneyle bebeğini normal doğurdu ama yinede korkuyorum. Çunku bazı dr.lar doğumdan 1 hafta once iğneyi bırak dio kimi de 1 gun once bırak dio. Ee peki normal doğumun ne zamn başliycağını nerden bilicez de iğneyi bırakıcaz. Lutfenn bana bi akıl verin. Lutfenn
Canim bende oğlumu sağsalim doğurdum sonradan 1dūşūk oldu kalbi durdu.test yaptirdm pihtilasma çıkti.şimdi yine hamileyim ve 0,4cleaxine kullaniyorum ve bebek aspirini. Vee bende normal doğumu cok istiyorum bende duydum bu şekilde normal doğum yapanı.ayni dertten mūzdaribim

mrb arkadaşlar benimde benzer hikayem var bende 7 haftalık bebeklerimi kaybettim 4 ay önce zaten lupus hastasıydım üzerine kan pıhtılaşmasıda çıktı... evet kan pıhtılaşmasından erken düşükler olmuyormuş ama bazı durumlar istisna imiş benim doktorumun dediği bu şuan hamile değilim ama hamile kalmak için uğraşıyoruz bu yüzden regl bitince ğineye başlıyorum 0,6 lık günde bir tane tabi yanında folik asit corasprin alıyorum hamile kalırsam (inşallah rabbim dualarımı kabul eder ve yine hamile kalırım) iğnenin dozu artacak ve haftalık tahlil yapılacak.... birbirimizie dua edelim rabbim hamile olanların bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin bizlerede sağlıklı mubarek evlatlar nasip etsin...
Aminn canım.rabbim tez zamanda versin bebişini

Canim bende oğlumu sağsalim doğurdum sonradan 1dūşūk oldu kalbi durdu.test yaptirdm pihtilasma çıkti.şimdi yine hamileyim ve 0,4cleaxine kullaniyorum ve bebek aspirini. Vee bende normal doğumu cok istiyorum bende duydum bu şekilde normal doğum yapanı.ayni dertten mūzdaribim
benm haftam daha ileri. Bn norml doğurursam inşllh sana yardımcı olurum.

bi düşük bi ölü doğum sonrası kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim. clexsan ve coraspin kulanıyorum inşallah sorun yaşamadan sağsalim kavusurum bebeğime

bi düşük bi ölü doğum sonrası kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim. clexsan ve coraspin kulanıyorum inşallah sorun yaşamadan sağsalim kavusurum bebeğime
inşallah canım. ben aynı ilaçlarla bebeğime kucağıma aldım şimdi yanımda uyuyor maşallah.

inşallah canım. ben aynı ilaçlarla bebeğime kucağıma aldım şimdi yanımda uyuyor maşallah.
Ay ne güzel. Bana ve aynı problemi yaşayanlara çok büyük bir moral oluyor . Miniğini Kocaman öpüyorum

Ay ne güzel. Bana ve aynı problemi yaşayanlara çok büyük bir moral oluyor . Miniğini Kocaman öpüyorum
Bnde 2 dusuk sonrasi pihtilasmam oldunu ogrendim. 3. hamileliginde igne ve corasprin kullndim. simdi oglum 5 aylik olck. moralinizi yuksek tutun.

Bende çok korkuyordum her hafta birkaç doktora giderdim birşey oldu diye ama gerçekten çok şükür ki bu iğne işe yarıyor olumlu düşün şuan biz 33 haftalığız bu haftaları hayal bile edemezdim hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi..

Bende çok korkuyordum her hafta birkaç doktora giderdim birşey oldu diye ama gerçekten çok şükür ki bu iğne işe yarıyor olumlu düşün şuan biz 33 haftalığız bu haftaları hayal bile edemezdim hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi..
diğer gebeliğimde düşük ağrısı sancısından özelihtiyaçlarımı bile karşılayamıyordum.düşük için haftalık iğnelerle duruyordum. 7ay sonuna kadar günde 3kez progestan kullanmıştım.
sanırım iğneler işe yarıyor.çok şükür ağrım sızım yok.umarım herşey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırız :dua:

Bnde 2 dusuk sonrasi pihtilasmam oldunu ogrendim. 3. hamileliginde igne ve corasprin kullndim. simdi oglum 5 aylik olck. moralinizi yuksek tutun.
ne mutlu size darısı başımıza inşallah .inşallah kan sulandırıcılar sayesinde bende sağsalim kavuşlurum bebeğime

Bugün öğrendim ben de. 4+3teyim. Betam da 764 çıktı. Daha önce 2 kere 6. haftada kaybettim bebeklerimi. Mthfr genlerim heterozigot. ilk defa bu gebeliğimde kan sulandırıcı kullanıcam. Bu durumda olup sadece kan sulandırıcı ile doğum yapanlarınız var mı?

İlk kaybımı yaşadım bugün beş gün oldu kalp atışı yoktu ve gelişmemişti nedenini öğrenmek için başvurduk burda aynı şeyleri yaşayıp bebek sahibi olanlar bize umut oluyor

Merhabalar bende 4.5 aylıkken kalp atışları durduğu için bebeğimi kaybettim.dogumla sonlandırıldı.genetik test sonucu kan pıhtılaşmasi olduğunu öğrendim.simdi tekrar gebelik istiyorum Dr folik asit+b12 ve coraspin verdi.gebeligimi öğrendiğim anda iğneye baslayacakmisim.Rabbim isteyen herkese ve bana bebeğimi kucağıma almayı nasip eder inşallah.

mrb arkadaşlar benimde benzer hikayem var bende 7 haftalık bebeklerimi kaybettim 4 ay önce zaten lupus hastasıydım üzerine kan pıhtılaşmasıda çıktı... evet kan pıhtılaşmasından erken düşükler olmuyormuş ama bazı durumlar istisna imiş benim doktorumun dediği bu şuan hamile değilim ama hamile kalmak için uğraşıyoruz bu yüzden regl bitince ğineye başlıyorum 0,6 lık günde bir tane tabi yanında folik asit corasprin alıyorum hamile kalırsam (inşallah rabbim dualarımı kabul eder ve yine hamile kalırım) iğnenin dozu artacak ve haftalık tahlil yapılacak.... birbirimizie dua edelim rabbim hamile olanların bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin bizlerede sağlıklı mubarek evlatlar nasip etsin...
Canım hamileliği hayırlı olsun benimde 7 haftalık iki düşüğüm var sen neler yaptın çok korkuyrm bende tekrar aynı şeyleri yaşycm die..sen neler yaptın bu hamileliğin önce ve hamilelik sürecinde

Back