Merhaba kızlar.benim de 2 dusugun ardından 3. Hamileligim.cleaxane 0.4, coraspin ve folidoce içiyorum hergün. 5+4teyiz.keseyi ve nokta kadar da olsa bebeği gördük ama henüz kalp atisi yok.yarın dr. Kontrolü var ve ben çok korkuyorum .8yasinda bir kızım var.dr. hiç ilaç kullanmadan sağlıklı doğması mucize dedi.inşallah hepimiz mucizelerimizi kucagimiza alırız hayirlisiyla
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan pıhtılaşması yüzünden bebek kaybedip tekrardan hamile olanlar
- Konu Sahibi Nevsu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence hemen başlaman lazim.ilk defa duyuyorum.hamile olduğunu ogrenir ogrenmez baslaman lazimMerhabalar bende kan pıhtılaşması yüzünden kalbi atmadığı için bir kürtaj yaşadım şimdi yine hamileyim corasprin kullanıyorum keseyi yeni gördük fakat doktorum iğne kullanmam için kesenin sağlıklı olduğundan emin olması gerektiğini söyledi bekledikçe çok korkuyorum siz ne Zaman kullanmaya başladınız acaba iğneleri?
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Merhaba kızlar bnde hibor 3500 kullanıyorum. Kızlar bn normal doğum yapmayı çok istiyorum. Dr da yapabilirsin iğneler engel değil diyor. Hatta bi arkadaşımda bu iğneyle bebeğini normal doğurdu ama yinede korkuyorum. Çunku bazı dr.lar doğumdan 1 hafta once iğneyi bırak dio kimi de 1 gun once bırak dio. Ee peki normal doğumun ne zamn başliycağını nerden bilicez de iğneyi bırakıcaz. Lutfenn bana bi akıl verin. Lutfenn
- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
Canim bende oğlumu sağsalim doğurdum sonradan 1dūşūk oldu kalbi durdu.test yaptirdm pihtilasma çıkti.şimdi yine hamileyim ve 0,4cleaxine kullaniyorum ve bebek aspirini. Vee bende normal doğumu cok istiyorum bende duydum bu şekilde normal doğum yapanı.ayni dertten mūzdaribimMerhaba kızlar bnde hibor 3500 kullanıyorum. Kızlar bn normal doğum yapmayı çok istiyorum. Dr da yapabilirsin iğneler engel değil diyor. Hatta bi arkadaşımda bu iğneyle bebeğini normal doğurdu ama yinede korkuyorum. Çunku bazı dr.lar doğumdan 1 hafta once iğneyi bırak dio kimi de 1 gun once bırak dio. Ee peki normal doğumun ne zamn başliycağını nerden bilicez de iğneyi bırakıcaz. Lutfenn bana bi akıl verin. Lutfenn
- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
Aminn canım.rabbim tez zamanda versin bebişinimrb arkadaşlar benimde benzer hikayem var bende 7 haftalık bebeklerimi kaybettim 4 ay önce zaten lupus hastasıydım üzerine kan pıhtılaşmasıda çıktı... evet kan pıhtılaşmasından erken düşükler olmuyormuş ama bazı durumlar istisna imiş benim doktorumun dediği bu şuan hamile değilim ama hamile kalmak için uğraşıyoruz bu yüzden regl bitince ğineye başlıyorum 0,6 lık günde bir tane tabi yanında folik asit corasprin alıyorum hamile kalırsam (inşallah rabbim dualarımı kabul eder ve yine hamile kalırım) iğnenin dozu artacak ve haftalık tahlil yapılacak.... birbirimizie dua edelim rabbim hamile olanların bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin bizlerede sağlıklı mubarek evlatlar nasip etsin...
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
benm haftam daha ileri. Bn norml doğurursam inşllh sana yardımcı olurum.Canim bende oğlumu sağsalim doğurdum sonradan 1dūşūk oldu kalbi durdu.test yaptirdm pihtilasma çıkti.şimdi yine hamileyim ve 0,4cleaxine kullaniyorum ve bebek aspirini. Vee bende normal doğumu cok istiyorum bende duydum bu şekilde normal doğum yapanı.ayni dertten mūzdaribim
- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
Inşallah normal olur sebinkide.allah yardimcimiz olsunbenm haftam daha ileri. Bn norml doğurursam inşllh sana yardımcı olurum.
- 19 Ağustos 2014
- 475
- 195
- 103
- 36
inşallah canım. ben aynı ilaçlarla bebeğime kucağıma aldım şimdi yanımda uyuyor maşallah.bi düşük bi ölü doğum sonrası kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim. clexsan ve coraspin kulanıyorum inşallah sorun yaşamadan sağsalim kavusurum bebeğime
- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
Ay ne güzel. Bana ve aynı problemi yaşayanlara çok büyük bir moral oluyor . Miniğini Kocaman öpüyoruminşallah canım. ben aynı ilaçlarla bebeğime kucağıma aldım şimdi yanımda uyuyor maşallah.
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Bnde 2 dusuk sonrasi pihtilasmam oldunu ogrendim. 3. hamileliginde igne ve corasprin kullndim. simdi oglum 5 aylik olck. moralinizi yuksek tutun.Ay ne güzel. Bana ve aynı problemi yaşayanlara çok büyük bir moral oluyor . Miniğini Kocaman öpüyorum
- 7 Ağustos 2015
- 186
- 146
- 103
- 32
bi düşük bi ölü doğum sonrası kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim. clexsan ve coraspin kulanıyorum inşallah sorun yaşamadan sağsalim kavusurum bebeğime
Bende çok korkuyordum her hafta birkaç doktora giderdim birşey oldu diye ama gerçekten çok şükür ki bu iğne işe yarıyor olumlu düşün şuan biz 33 haftalığız bu haftaları hayal bile edemezdim hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi..
- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
diğer gebeliğimde düşük ağrısı sancısından özelihtiyaçlarımı bile karşılayamıyordum.düşük için haftalık iğnelerle duruyordum. 7ay sonuna kadar günde 3kez progestan kullanmıştım.Bende çok korkuyordum her hafta birkaç doktora giderdim birşey oldu diye ama gerçekten çok şükür ki bu iğne işe yarıyor olumlu düşün şuan biz 33 haftalığız bu haftaları hayal bile edemezdim hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi..
sanırım iğneler işe yarıyor.çok şükür ağrım sızım yok.umarım herşey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırız
- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
ne mutlu size darısı başımıza inşallah .inşallah kan sulandırıcılar sayesinde bende sağsalim kavuşlurum bebeğimeBnde 2 dusuk sonrasi pihtilasmam oldunu ogrendim. 3. hamileliginde igne ve corasprin kullndim. simdi oglum 5 aylik olck. moralinizi yuksek tutun.
Merhabalar bende 4.5 aylıkken kalp atışları durduğu için bebeğimi kaybettim.dogumla sonlandırıldı.genetik test sonucu kan pıhtılaşmasi olduğunu öğrendim.simdi tekrar gebelik istiyorum Dr folik asit+b12 ve coraspin verdi.gebeligimi öğrendiğim anda iğneye baslayacakmisim.Rabbim isteyen herkese ve bana bebeğimi kucağıma almayı nasip eder inşallah.
- 31 Ocak 2013
- 495
- 295
- 103
Canım hamileliği hayırlı olsun benimde 7 haftalık iki düşüğüm var sen neler yaptın çok korkuyrm bende tekrar aynı şeyleri yaşycm die..sen neler yaptın bu hamileliğin önce ve hamilelik sürecindemrb arkadaşlar benimde benzer hikayem var bende 7 haftalık bebeklerimi kaybettim 4 ay önce zaten lupus hastasıydım üzerine kan pıhtılaşmasıda çıktı... evet kan pıhtılaşmasından erken düşükler olmuyormuş ama bazı durumlar istisna imiş benim doktorumun dediği bu şuan hamile değilim ama hamile kalmak için uğraşıyoruz bu yüzden regl bitince ğineye başlıyorum 0,6 lık günde bir tane tabi yanında folik asit corasprin alıyorum hamile kalırsam (inşallah rabbim dualarımı kabul eder ve yine hamile kalırım) iğnenin dozu artacak ve haftalık tahlil yapılacak.... birbirimizie dua edelim rabbim hamile olanların bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin bizlerede sağlıklı mubarek evlatlar nasip etsin...