bende de adetlerım koyu ama hamıle kalmayı engelleyecıgnı dusunmuyorum cunku bende cok yuksek oranda pıhtılasma var cok cabuk hamıle kalabılıyorum ama 8 hafta olmadan dusurdum ıkısını de .. bence sendekı baska bır seydır onun ıcın de bır suru testler var nedenını arastırMerhaba canım.ben hamile kalamıyorum ve sebebinin belki kan pıhtılaşması oldugunu dusunuyorum. adetlerim hep koyu kıvamda genelde yani sünüyor böyle, su gibi degil.. sende de öylemiydi?
Anladım canım.haklısın doktora da gidemedim dogru dürüst.insallah tez zamanda olur..cok zor beklemek.dua et :)bende de adetlerım koyu ama hamıle kalmayı engelleyecıgnı dusunmuyorum cunku bende cok yuksek oranda pıhtılasma var cok cabuk hamıle kalabılıyorum ama 8 hafta olmadan dusurdum ıkısını de .. bence sendekı baska bır seydır onun ıcın de bır suru testler var nedenını arastır
Mrb arkaslar daha once 2 kez dusuk yaptım ve genetık arastırmalar sonucu faktor 5 leıden homozıgot oldugumu ogrendım dıger genlerım de heteroızıgot yanı dusuklerımın sebebı yuksek duzeyde kan pıhtılasmasıSu an 3.gebelıgım son adetım 14 ocak ve ıcımd korkular
0.8 cleanex kullanmaya basladım .Ayrıca 100mg cor aspırın ve folık asıt kullanıyorum
Benim gibi aynı durumda olan var mı veya daha once yasamıs olup bebegını saglıkla kucagına alan
Bu arada sadece 1 dusugu olanlar sebebını mutlaka arastırsın dr lara kalsa 3 cocuk dusecek de oyle cıddıye alıyorlar 1 dusuk ıcın arastırmaya gerek yok dıyorlar ama yanılıyorlar
Amin inş canım umutluyuz bu sefer☺benden farkli olarak b 12 kullaniyorsun eksik oldugu icin mi yoksa dr kullanmani mi tavsiye ettii..ben doktoruma sordum b12 kullanayim mi diye gerek yok dedi simdi hep aklimda kullansam mi diye ?mrb canım aynı şeyleri yaşamışız bende 2 kere kürtaj oldum ilkinde kalp sesi duyulmadı 2.sinde kalp sesi sonradan durmuştu
şuan bende 8 haftalık hamileyim ve 0.8 clexane çocuk asprini folbiol ve b12 benexol kullanıyorum
bu kez korkma inşallah sağlıkla alıcaz bebeğimizi kucağımıza içini ferah tut bebeğini düşün
Amin inş canım umutluyuz bu sefer☺benden farkli olarak b 12 kullaniyorsun eksik oldugu icin mi yoksa dr kullanmani mi tavsiye ettii..ben doktoruma sordum b12 kullanayim mi diye gerek yok dedi simdi hep aklimda kullansam mi diye ?
aynı dertten bende muzdaribim canım benimde 3 düşükten sonra trombofili testlerim bakıldı ve mthfr a1298c heterozigot mutasyon saptandı çok önemli degil dediler istersen coraspin kullan folik asitle dediler. 16 şubatta B hcg 180 clexane 0,4 lük kullanmaya başladım ama hiç umudum yok :s
cok umutlandım sımdı senı boyle gorunce ben de homozıgotum cleanex 0.8 kullanıyorum en yuksek dozaj .senın ıgnenın markası farklı o yuzden anlamadım dozajını bende hep suphe var da ıgneyı acaba cok mu kullanıyorum az mı senın dr bu ıgne ayarı ıcın bir sey yaptı mıMerhaba kızlar. Bnde malesef 2 kez bebeğimi kaybettim. Bnmde genlerde homozigot kan pıhtılşması çıktı. Şuan hibor 3500 iğne ve corasprin kullanıyorum.. Çok şulur bi sorun yok. İçim de ferah. İnşllh bi skntı olmiycağına inanıyorum.. Tabi bu tedirginliklerim de bebiişimin tekmelerini hissedince geçti :))) .. Muhteşem duygular bunlar kızlar.. Geçmişte yaşadığım tum acılarımı unutturdu bana çok şulur..
hibor clexanenin yeni versiyonu canm. Benm iğneminde daha yuksek dozları var ama dr.um senin kilon için bu doz iyi dedi. Zaten çok şukur bi skıntı olmadığı için şuana kadar demekki yeterli gelio dozajım.. Senin kç haftalık,takvim eklememişsin..cok umutlandım sımdı senı boyle gorunce ben de homozıgotum cleanex 0.8 kullanıyorum en yuksek dozaj .senın ıgnenın markası farklı o yuzden anlamadım dozajını bende hep suphe var da ıgneyı acaba cok mu kullanıyorum az mı senın dr bu ıgne ayarı ıcın bir sey yaptı mı
anladım canım aslımda ben iki dr gidiyorum biri ıgne dozajını 0.8 kullanmalıyız dedi digeri kilona göre fazla 0.6 kullanmak lazım dedı kafam karıstı dogrusu kime inanacagımı sasırdım .su an 7 haftalık benimikisi daha kücük. su an rısklı 6+4 ıken gıttım kalbı yavas atıyor dedı cok korkuyorumhibor clexanenin yeni versiyonu canm. Benm iğneminde daha yuksek dozları var ama dr.um senin kilon için bu doz iyi dedi. Zaten çok şukur bi skıntı olmadığı için şuana kadar demekki yeterli gelio dozajım.. Senin kç haftalık,takvim eklememişsin..
corasprinde kullanıyosun değil mianladım canım aslımda ben iki dr gidiyorum biri ıgne dozajını 0.8 kullanmalıyız dedi digeri kilona göre fazla 0.6 kullanmak lazım dedı kafam karıstı dogrusu kime inanacagımı sasırdım .su an 7 haftalık benimikisi daha kücük. su an rısklı 6+4 ıken gıttım kalbı yavas atıyor dedı cok korkuyorum
bn hem ipne hem corasprin kullanıorum ama belki senin pıhtılşma oranı farklıysa fazla olmştr.. Rabbim bağışlasın bebişlerimizikullanıyordum ama 2 hafta önce bir kanama atlattım, doktorum corasprini bırak clexane yeter dedi. 2si birlikte olunca dozaj çok geliyorsa demekki:)
Cor asprin kullaniyorum gebe kalmadan 3 ay once basladim ☺artik igne ,cor aspirin ,folik asit yeterli olur insbn hem ipne hem corasprin kullanıorum ama belki senin pıhtılşma oranı farklıysa fazla olmştr.. Rabbim bağışlasın bebişlerimizi
ay bana sormamışsın pardon:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?