-
- Konu Sahibi melodysilk
- #3.101
selmacım kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. aldıklarını da güle güle kullanmak nasip olur inşallah neler aldın ne kadar verdin yazabilir misin zahmet olmazsa benim de 23 ünde kontrolüm var ankaraya gitmişken alışverişimi yapayım çantamı hazırlayayım diyorum. bu arada bende bebek arabasını kırmızı aldım ana kucağı siyah :)
dr unun fiyatlar konusunda hemen hemen hepsi aynı demesini anlayamadım hastaneler için. bence yine de sen hastaneleri telefonla ara öğren. ama dr unun bu hastanelerle anlaşması varsa ve onun aracılığıyla 4000 se bilemem. TOBB un sgk yla anlaşması yok mesela. medicana 3750 sgk farkıyla o da. TOBB daha çoktur çünkü orda sgk nı kullanamayacaksın. ayrıca dr una da para vereceksin sen ayrıca değil mi. açıkça konuştnuz mu ücreti. 2500 kadar da dr un alır bence.
medicananın 13. katta. belki 14. katta da vardır. cumartesi gittiğimde gerçekten çok asansör bekledik. ama hasta asansörleri ayrıdır.
benimki zaten medicananın dr u olduğu için ekstra almıycak.
uzun zaman sonra forumu bu kadar kalabalık gördüm ne güzel herkes iyidir inşallah konumuz alışveriş ve hastane doğum yapanlar da bize yardım edebilir tecrübelerini anlatabilir
bende sebamed ürünlerini aldım canımözelcan bebe de onu önerdi en iyisi dedi yoksa mustela düşünüyordum islak mendil olarak uni yenidoğan aldım katkısızmış
valla canım TOBB zaten bilmiyodum düşünmüyorum da ben doktoruma söyledim sgk anlaşmalı bi hastaneye gitmek istiyorum diye dr um bana hrs ve akay personelini iyi tanıyorum dedi. herşey dahil 4000 tl gibi dediğine göre kendi alacağı ücret de buna dahildir sanırım medicana telefonda 3000 tl demişti fiyat yükselmiş mi acaba akay nasıl sence fiyatını biliyomusun
duamızdan 200 tane okudum, Allah kabul etsin.
doğum fiyatından söz açılmış da, 4000 lira neymiş öyle resmen soygun.
ben normal doğum yapıcam kısmet olursa. fiyatı 150 liraymış benim doğum yapacağım hastanede.
başka normal doğum yapacak olan var mı? doktor hiçbir sakıncası görünmüyor şu an dedi ama inşallah dediği gibi olur.
herşey dahil dediğine göre sanki oyle gibi. ama ben açıkça konuştum bu hafta. başka hastane istersem daha pahalı olacağını söyledi bana. anestezi uzmanına 1500 verilecek falan dedi. yani başka hastaneye gitsem ben 5000 dedi. ama medicanada 3500 dedi. acaba senin dr anestezi uzmanını kendi mi getirecek hastaneninkini mi kullanacak?
ben de çekiniyordum para mevzusuu sormaya ama bu kez sordum. bunun dışında ek masrafımız olacak mı diye sordum. bence sen de bir dahakine açıkça sor. hazırlıklı olmak lazım malum.
bir de herşey dahil diyince yenidoğan bakımı da içinde oluyorya onu kastetmiş de olabilir. açıkça konuşmakta fayda var cnm.
canım devlet hastanesin de mi yapıcaksın doğumunu fiyat o yüzden öyle sanırım. benim doktorum muayenehane de olduğu için mecburen doğum da özel hastane de olucak özel hastane fiyatları da malesef böyle evet fazla ama yapacak bişey yok sonuçta biz riskli hamilelik yaşıyoruz.
duamızdan 200 tane okudum, Allah kabul etsin.
doğum fiyatından söz açılmış da, 4000 lira neymiş öyle resmen soygun.
ben normal doğum yapıcam kısmet olursa. fiyatı 150 liraymış benim doğum yapacağım hastanede.
başka normal doğum yapacak olan var mı? doktor hiçbir sakıncası görünmüyor şu an dedi ama inşallah dediği gibi olur.
Eveet işte böyle ya,, herkes birkaç bişi yazmış,, Sevindim..:))) dün benimde kontrolüm yani görüş günüm vardı. Yaramaz oğlum önce yüzünü göstermedi bize iki eliyle yüzünü kapatmış uyuyordu:) uyumuyor aslında numara yapıyordu ayaklar kıpır kıpır ama yüz kapalı. Hoca ne yaptıysa ellerini çekmedi. Birşeyler yeyip bi kan verin o arada hareket eder tekrar bakalım dedi yüzünü gösterebilmek için. Eee 3 haftadır görmüyorduk bücürü merak ettiğimizi biliyordu sağlosun doktorum. Sonra kan verdim. Benim kan değerim çok yükselmemiş, demir depoları dolmuş ama kanım hala 10,5 larda. Doktorum bekleyip bakacağız dedi demir fazlasıyla yükledik şu an başka bişi yapmayalım dedi. Pekmez işine döneyim ben en iyisi en doğalından... Oğluşum sonra yüzünü gösterdi bir eli yanda:) resimlerini çekti doktorum boy boy:) yine cdi verdi. 3 hafta sonra tekrar kontrol için çağırdı ve sonrada 2 haftaya düşecek kontrollerin dedi.. 32.haftada da çalışabilir raporunu yazarız dedi. Bende Aralık gibi izinlerim var kalan onları kullanmaya başlıyacağım. Allahım sağlıkla sorunsuz bir şekilde nasip etsin evlatlarımızı inşallah kızlar.. Rabbim esirgesin inşallah.
Canım bu ağrıların fazlasıyla var senin izin almaya başladın sanırım. Bencede biraz rahatlat kendini Allah korusun, erken doğum olmaz inşallah ama ağrıların en azından evde azalır. Ayaklarını yukarı kaldırıp dinlenmeye çalış daha çok.. Bendede tekrar pelvik ağrılar başladı ama şimdilik idare ediyorum daha çok öğlen arası yürüdüğümde ve çok ayakta kaldığımda artıyor.. Doktora sordum normal artık başlaması dedi. Rahim büyüyor ve gittikçe kasılıyor dedi... O biberonlardan bende istiyorum ama marka konusunda emin değilim hangisini sever ve ister bebek bilemedim.. Ben alışverişe de henüz başlamadım ya, nerden başlayacağımıda çok bilmiyorum. Senin kıyafet sorunun yok, ezgi sağolsun:) Bizim en baştan başlamamız lazım artık. Göğüs ucuyla hiç oynama zaten emine kesin erken doğum riskini artıyor kasılmaları artırıyor diyor doktorlar. Ama benimki daha krem önermedi.. Sormadımda henüz ben.
Canım ben cdi almıştım ve çalışmamıştı daha doğrusu boştu.. Sonra doktoruma diğer kontrolde götürdüm boş diye baktı gerçekten boş ya dedi o günlerde çektiğimiz tüm cdlerde bir sıkıntı oldu sonra cdyi değiştirdik dedi. Sonra tekrar görüntü yükleyip yeni bir cd vermişti. Bu gittiğimdede tekrar çekti.. Arada bir bol bol çekip veriyor görüntüsünü. Sağolsun..
Canım benim cd gerçekten boşmuş. Kayıt alınamamış. Sonra tekrar yaptı ve verdi ümit hoca sağolsun.. bu gittiğimde doğumla ilgili de bahsetti demekki artık yaklaşmaya başlamışız. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah. Ben daha hiçbirşey hazırlamadım.. artık bakmaya başlasam çok iyi olacak. Sen o yazdıklarının hepsini aldın mı selvicim.. eğer öyleyse alacak bişi bırakmamışsın:)
Canımm önemli olan senin sağlığının düzelip, değerlerinin tam olarak yerine gelmesi ve sonra rahat rahat bir hamilelik inşallah. Düşün sen özel hamilemiz olacaksın, seninle ayrı ve tek olarak ilgileneceğiz, daha kıymetli olur bebişimiz bize:) Rabbim sağlıkla göstersin inşallah o günleri hayatım. Sen işlerini hallet, tayin olayın felan olacakmı?
Canım maşallah büyümüş kızçen:) Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin. Senin iş zor gerçekten birde ankara yolu var normal doğum için biraz riskli değilmi? Başlayınca sancıların hemen gelemezsin, öncesinde gelip kalacağın yer varmı peki.. Canım hrs,medicana felan aynıda mesa yani yeni adıyla TOBB biraz daha pahalı diye biliyorum. Benim hastanede o civarlarda şimdilik tabii sonrasında fiyat artışı olacakmış ocakta inşallah şubattaki doğumları etkilemez bu fiyat artışı. Bebek arabası konusunda şöyle deyim bende bakmıştım özelcana ve pierre cardine. Ben hafif olsun diye travel sistem baston düşünüyorum. Kullanımı çok rahat katlanıncada küçük kalıyor, Tekerlekleri felan dışarda durmuyor. Özelcanda chicco marka vardı 689 tl demişti aynı özelliklerde pierre cardine baktım onun baston traveli 489 tl. hatta nette daha uygun bulunabiliyor. Ben pierre cardeni daha çok beğendim sanki daha kibar duruyordu. Birde ikisi aynı özellik ama birisi chicco olduğu için daha pahalıydı. Bende kırmızıyı beğendim, hiçde iddialı durmuyor bence gayet de yakışmış bebek arabasına. Sen içininin ısındığını al canım.
canlarımsınız gerçekten siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum. allah hepinizden razı olsun. çok güzel moral verdiniz hala da vermeye devam ediyorsunuz. evet aranızda olmayı istedim. çünkü aynı dönemlerde başladık ve birbirimize o kadar ısındık ki bu muhabbetleri sizinle yapmak istedim. eh malum doğum yapınca da çocuk teşalı annelerimiz pek sık giremiyorlar o yüzden sizinle görüşemeyeceğim diye endişelendim. mazur görün:) inşallah en kısa zamanda diyeceğim ama tabi en kısa zaman bile sanırım yazı bulacak.teşekkür ederim canım. düzeldim çok şükür artık ama dikkat etmek lazım malum havalar bozuldu.
hazırlıklara başladım evet canım. evdeyim inşallah artık hazırlıkları bitiririm. hazırlıksız yakalanmak istemiyorum, ağrılar da olunca korkmaya başladım çünkü.
nasip kısmet canım dediğin gibi. her işte bir hayır vardır. senin şu sıralar hamile olmaman sanırım senin için daha iyi oldu. malum şehir değişikliği iş değişikliği...bizim hamilelik de riskli geçiyor. belli olmuyor, evde yatmak gerekebiliyor. ve böyle zamanlarda da insan en çok eşine ihitiyaç duyuyor. ne anne ne kayınvalide. benim en büyük yardımcım eşim oldu ve sağolsun olmaya da devam ediyor.sen ev arkadaşlarından ne kadar yardım alabilirdin ki. işin de yeni izin rapor da zor olurdu sanırım. kesinlikle bunda da bir hayır var. hayatın, düzenin tamamen değişti ve bence düzelmeye başladı. adım adım herşey düzelecek bence.hamile muhabbetinini burdan en çok okumak istediğim kişisin. o günler de gelecek Allahın izniyle.
Concord Neo Bebek Arabası + Concord Air Ana Kucağı Fiyatı | En Ucuz Concord Neo Bebek Arabası + Concord Air Ana Kucağı | Ucuzu.com#
ben bunu beğendimresim attım ama olmamış sanırım. ben griyi beğendim. ama tüm renkler unisex hepsi güzel.ama kırmızı siyahtan daha güzel sana katılıyorum.
maşallah 2 kilo olmuş kızın.bundan sonra sanırım ayda kilosu ikiye katlanıyor bebişlerin değil mi?benim kızım 850 gramcık daha teyzesinormal doğumu beklycem demişsin bir süre. o halde memleketinde olacak doğum değil mi?
alışverişini yapmışsın canım ne güzel. Allah kullandırmayı nasip etsin inşalah.