Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Arkadaşlar bu hafta 70 tane okuyabildim. Rabbim her birimizin dualarını katında makbul olanların arasında eylesin, hepimizin yüzlerini güldürsün inşallah hayırlısıyla..

Duamızdan 200 tane okudun vildancım, sanırım sen toplayıp dualayacaksın bugün. Rabbim tuttuğun oruçlarıda kabul etsin, ettiğin ve edeceğin dualarıda, Şu mübarek muharrem ayı hürmetine kimin dileği ve duası varsa Rabbim gönlündekini versin, sıkıntılarından kurtarsın, hastalıklarını bitirsin, doğum yapacak arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar versin, hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarımızında hemencecik göbüşlerini bebişleri ile doldursun. Sevgisinden yoksun bırakmasın Mevlam.. Amin...

Ben kısa yazamıyorum arkadaş, napimmm:)) duasız geçmesin dimi günümüz..:) Rabbim kabul eylesin inşallah. Tüm arkadaşlarımızın ağzına, yüreğine sağlık...

canım duamızdan 70 tane okudum. allah dualarımızı ve senin de gönlünden geçen bütün muradlarını versin inş.

Kızlar çok sağolun Allah razı olsun hepinizden. Bu forumda gerçekten güzel dostluklar kazandım çok mutluyum. Serapcım dualarımız aynı, sağlık, huzur, hayırlı evlatlar. Rabbim inşallah hayırlı zamanlarda nasip eder bizede. Sizinde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almanızı tabiki. Moral ve desteğin için çok sağol arkadaşım:)))
Şenaycım hep dualarımdasın canım. Ama artık daha umutlu ve daha mutlu olmana çok sevindim. Yaşanan herşeyin bir nedeni var bazen biz göremesekte. Sadece dua edip hamd etmek geliyor elimizden. Umarım tez zamanda herşey gönlünce olur canım.

Dualamayı ben yapıcam bu akşam inşallah. herkesin ismine dua edeceğim için sayıları tutmuyorum ama siz yinede yazın tabi ne kadar okuduğunuzu.
Bende 100 tane okudum Allah kabul etsin inşallah.

duamızdan 50 tane okudum vildancım
Eveet işte böyle ya,, herkes birkaç bişi yazmış,, Sevindim..:))) dün benimde kontrolüm yani görüş günüm vardı. Yaramaz oğlum önce yüzünü göstermedi bize iki eliyle yüzünü kapatmış uyuyordu:) uyumuyor aslında numara yapıyordu ayaklar kıpır kıpır ama yüz kapalı. Hoca ne yaptıysa ellerini çekmedi. Birşeyler yeyip bi kan verin o arada hareket eder tekrar bakalım dedi yüzünü gösterebilmek için. Eee 3 haftadır görmüyorduk bücürü merak ettiğimizi biliyordu sağlosun doktorum. Sonra kan verdim. Benim kan değerim çok yükselmemiş, demir depoları dolmuş ama kanım hala 10,5 larda. Doktorum bekleyip bakacağız dedi demir fazlasıyla yükledik şu an başka bişi yapmayalım dedi. Pekmez işine döneyim ben en iyisi en doğalından... Oğluşum sonra yüzünü gösterdi bir eli yanda:) resimlerini çekti doktorum boy boy:) yine cdi verdi. 3 hafta sonra tekrar kontrol için çağırdı ve sonrada 2 haftaya düşecek kontrollerin dedi.. 32.haftada da çalışabilir raporunu yazarız dedi. Bende Aralık gibi izinlerim var kalan onları kullanmaya başlıyacağım. Allahım sağlıkla sorunsuz bir şekilde nasip etsin evlatlarımızı inşallah kızlar.. Rabbim esirgesin inşallah.

Canım bu ağrıların fazlasıyla var senin izin almaya başladın sanırım. Bencede biraz rahatlat kendini Allah korusun, erken doğum olmaz inşallah ama ağrıların en azından evde azalır. Ayaklarını yukarı kaldırıp dinlenmeye çalış daha çok.. Bendede tekrar pelvik ağrılar başladı ama şimdilik idare ediyorum daha çok öğlen arası yürüdüğümde ve çok ayakta kaldığımda artıyor.. Doktora sordum normal artık başlaması dedi. Rahim büyüyor ve gittikçe kasılıyor dedi... O biberonlardan bende istiyorum ama marka konusunda emin değilim hangisini sever ve ister bebek bilemedim.. Ben alışverişe de henüz başlamadım ya, nerden başlayacağımıda çok bilmiyorum. Senin kıyafet sorunun yok, ezgi sağolsun:) Bizim en baştan başlamamız lazım artık. Göğüs ucuyla hiç oynama zaten emine kesin erken doğum riskini artıyor kasılmaları artırıyor diyor doktorlar. Ama benimki daha krem önermedi.. Sormadımda henüz ben.

Canım ben cdi almıştım ve çalışmamıştı daha doğrusu boştu.. Sonra doktoruma diğer kontrolde götürdüm boş diye baktı gerçekten boş ya dedi o günlerde çektiğimiz tüm cdlerde bir sıkıntı oldu sonra cdyi değiştirdik dedi. Sonra tekrar görüntü yükleyip yeni bir cd vermişti. Bu gittiğimdede tekrar çekti.. Arada bir bol bol çekip veriyor görüntüsünü. Sağolsun..

Canım benim cd gerçekten boşmuş. Kayıt alınamamış. Sonra tekrar yaptı ve verdi ümit hoca sağolsun.. bu gittiğimde doğumla ilgili de bahsetti demekki artık yaklaşmaya başlamışız. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah. Ben daha hiçbirşey hazırlamadım.. artık bakmaya başlasam çok iyi olacak. Sen o yazdıklarının hepsini aldın mı selvicim.. eğer öyleyse alacak bişi bırakmamışsın:)

Canımm önemli olan senin sağlığının düzelip, değerlerinin tam olarak yerine gelmesi ve sonra rahat rahat bir hamilelik inşallah. Düşün sen özel hamilemiz olacaksın, seninle ayrı ve tek olarak ilgileneceğiz, daha kıymetli olur bebişimiz bize:) Rabbim sağlıkla göstersin inşallah o günleri hayatım. Sen işlerini hallet, tayin olayın felan olacakmı?

Canım maşallah büyümüş kızçen:) Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin. Senin iş zor gerçekten birde ankara yolu var normal doğum için biraz riskli değilmi? Başlayınca sancıların hemen gelemezsin, öncesinde gelip kalacağın yer varmı peki.. Canım hrs,medicana felan aynıda mesa yani yeni adıyla TOBB biraz daha pahalı diye biliyorum. Benim hastanede o civarlarda şimdilik tabii sonrasında fiyat artışı olacakmış ocakta inşallah şubattaki doğumları etkilemez bu fiyat artışı. Bebek arabası konusunda şöyle deyim bende bakmıştım özelcana ve pierre cardine. Ben hafif olsun diye travel sistem baston düşünüyorum. Kullanımı çok rahat katlanıncada küçük kalıyor, Tekerlekleri felan dışarda durmuyor. Özelcanda chicco marka vardı 689 tl demişti aynı özelliklerde pierre cardine baktım onun baston traveli 489 tl. hatta nette daha uygun bulunabiliyor. Ben pierre cardeni daha çok beğendim sanki daha kibar duruyordu. Birde ikisi aynı özellik ama birisi chicco olduğu için daha pahalıydı. Bende kırmızıyı beğendim, hiçde iddialı durmuyor bence gayet de yakışmış bebek arabasına. Sen içininin ısındığını al canım.
serapçım benim oğluşum da öyle yaptı yüzünü kapattı dr da resmini çekti çok tatlı :) benim cd de boş demekki hepimizikinde hata var. bu arada mapfree sigortayı bir araştır derim balgat koruyla bir de medicana ile anlaşma yapmışlar. medicanada doğum 1875 tlye geliyor. koruda 2920 ye bir de 6 muyane ve tüm tahlilleri karşılıyor. ben yaptırdım koruda doğum ocakta 4000tl olacakmış haberin olsun canım
selam arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl benim int gene yoktu ne zamandır sizleri merak ettim
iyiyiz biz sen de iyisindir inşallah :)
sağol canım inşallah rabbim hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. valla canım mobilya beşik bebek arabası bebek telsizi ateşölçer biberon emzik banyo malzemeleri uyku seti havlusu anne çantası battaniye bikaç takım kıyafet şampuan pişik kremi karyolasının yatağı gereken herşeyi hemen hemen aldık buhar makinasını almadım araştırıp gerekirse alıcam. hepsine 3600 tl verdik fiyat fazla dersen arabamız biraz pahalı tam takım 1500 tl beşiği 750 den 635 e indi 270 tl uyku seti. diğerlerinde önemli olan malzemelrini biraz kaliteli almaya çalışdım önemli olmayanları biraz daha uygununu aldım.
canım cevabın için çok sağol güle güle kullansın kızın :)
canlarımsınız gerçekten siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum. allah hepinizden razı olsun. çok güzel moral verdiniz hala da vermeye devam ediyorsunuz. evet aranızda olmayı istedim. çünkü aynı dönemlerde başladık ve birbirimize o kadar ısındık ki bu muhabbetleri sizinle yapmak istedim. eh malum doğum yapınca da çocuk teşalı annelerimiz pek sık giremiyorlar o yüzden sizinle görüşemeyeceğim diye endişelendim. mazur görün:) inşallah en kısa zamanda diyeceğim ama tabi en kısa zaman bile sanırım yazı bulacak.
serapçım tayin olmuyor galiba yaza kadar canım :KK43: aday öğretmen değilim orası kesin ama 1 yıl her halukarda burada çalışmalıymışım. şube müdürü öyle söyledi. çok şükür eminenin dediği gibi baya bir aşama kaydettim. bugünleri hayal bile demezdim. en azından önceki işimdeki stresim yok. tek kaygım derse zamanında girip iyi anlatabilmek. o da bana çocuk oyuncağı geliyor. artık askerlik gibi gün sayacağız burada. hayırlısı rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş.
siz güzel güzel bebişlerinizi doğurun sıra bize de gelir inş.
şenaycım elimi ne zaman açsam aklıma sen geliyorsun Allah seni öyle seviyor ki bizlere de sevdiriyor ve dua ettiriyor. ben senin de en kısa zamanda aramıza katılacağına cani gönülsen inanıyorum

canım sana bir bebek arabası tavsiye edeyim linkini vereyim ben bunu aldım kullananlar çok memnun facen varsa face de ümit tkorucuoğlu fan clup var orda çok faydalı bilgiler var alışveriş noktasında bebek bakımı konusunda. Nuna 3`lü set 799,90 TL! - e-bebek.com bu araba aynı zamanda travel sistem olabiliyor ve çok hafif videosu da var ebebekte

serapçım benim oğluşum da öyle yaptı yüzünü kapattı dr da resmini çekti çok tatlı :) benim cd de boş demekki hepimizikinde hata var. bu arada mapfree sigortayı bir araştır derim balgat koruyla bir de medicana ile anlaşma yapmışlar. medicanada doğum 1875 tlye geliyor. koruda 2920 ye bir de 6 muyane ve tüm tahlilleri karşılıyor. ben yaptırdım koruda doğum ocakta 4000tl olacakmış haberin olsun canım

şenaycım elimi ne zaman açsam aklıma sen geliyorsun Allah seni öyle seviyor ki bizlere de sevdiriyor ve dua ettiriyor. ben senin de en kısa zamanda aramıza katılacağına cani gönülsen inanıyorum

canım mafree sigortayı ben çok önce duymuştum ve araştırmıştım ama o zaman çok cazip gelmemişti. Sen başlattın mı kendinde.. 6 muayene bana çok az geldi çünkü artık doktorum iki haftada bir çağırmaya başladı beni sonrada her haftaya inecekmiş. ayda iki kez ödesem bile 3 kerede bitecek o muayene yine aynı 97 tl ya başlayacağım. doğum fiyatı medicanada felan iyide 2920 koru için baya çokmuş. Sen ne kadar ödüyorsun ve bu sigortayı ne kadar ödemek zorundasın. bir sınır var mı. toplam ödeyeceğin miktar ne kadar..

Arkadaşlar dua yazma vaktini kaçırdım misafirim vardı henüz liste yapılmamış herhalde duamızdan 125 tane okudum Allah kabul etsin bu arada Ankara'da yaşayanlar için TOBB hastanesi ücretsiz doğuma hazırlık kursu veriyormuş 24/28. Haftalarda gidiliyomuş ben şimdi 18 deyim kısmetse katılcam gitmek isteyen olursa diye yazmak istedim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum hamile kalmak isteyen arkadaşlarımada Rabbim tez elden hayırlısıyla nasip etsin

canım mafree sigortayı ben çok önce duymuştum ve araştırmıştım ama o zaman çok cazip gelmemişti. Sen başlattın mı kendinde.. 6 muayene bana çok az geldi çünkü artık doktorum iki haftada bir çağırmaya başladı beni sonrada her haftaya inecekmiş. ayda iki kez ödesem bile 3 kerede bitecek o muayene yine aynı 97 tl ya başlayacağım. doğum fiyatı medicanada felan iyide 2920 koru için baya çokmuş. Sen ne kadar ödüyorsun ve bu sigortayı ne kadar ödemek zorundasın. bir sınır var mı. toplam ödeyeceğin miktar ne kadar..

evet canım ben başlattım 2920 tlyi ödedim hastaneye başka ücret vermiyorsun muayene hakkın bitnce tekrar 97 tl tabi. kan tahlili şeker yükleme tüm tarama testlerini veriyor. bir de 10 taksit yaptılar. sigorta şirketindeki bayan ankarada en çok koru için mapfree yapıldığını söyledi 50 ye yakın müşterim var dedi. zaten doğum kendi başına 4000tl olacak. muayne için devlete 12 tl katkı payı veriyorsun 6 defaya mahsus 6x85= 510 tl kar olmuş oluyor. zaten sen her halükarda muayne ücreti vereceksin bilmiyorum da bana mantıklı geldi doğum 3000 tl olsa bile karlı. bir de 2920 nin %5 i vergi iadesi olarak maaşıma yansıcak o da 150 tl falan yapıyor. tabi yine sen bilirsin taksitli olması bizim işimizi kolaylaştırdı ben bir de k.kaleden geliyorum yol yemek falan çok masrafımız oluyor haliyle para biriktirmede sıkıntı yaşıyoruz

Günaydın kızlar,
Dün gece dualamamızı yaptım. Önce 2 rekat şükür namazı kıldım, Ardından Kuran okudum. Yasin, Meryem surelerini okudum. Herkese tek tek isimleri sayarak dua ettim. Hamile olmayanlara sağlıklı hayırlı evlatlara hamile kalıp sağlıklı hamilelikler geçirmeyi;
hamilelere hayırlısıyla doğum yapıp evlatlarını kucaklarına alabilmeyi ve doğum yapanlara da sağlıkla huzurla mutlulukla yuvalarında evlatlarını büyütebilmeyi diledim. Hepinizin ağzına sağlık. Allah kabul etsin inşallah.

Günaydın kızlar,
Dün gece dualamamızı yaptım. Önce 2 rekat şükür namazı kıldım, Ardından Kuran okudum. Yasin, Meryem surelerini okudum. Herkese tek tek isimleri sayarak dua ettim. Hamile olmayanlara sağlıklı hayırlı evlatlara hamile kalıp sağlıklı hamilelikler geçirmeyi;
hamilelere hayırlısıyla doğum yapıp evlatlarını kucaklarına alabilmeyi ve doğum yapanlara da sağlıkla huzurla mutlulukla yuvalarında evlatlarını büyütebilmeyi diledim. Hepinizin ağzına sağlık. Allah kabul etsin inşallah.

günaydın vildancım. Allah kabul etsin dualarını. ne güzel önce orucunu tuttun sonra da duamızı yaptın. Allah kabul etsin şu mübarek günlerde.
ben de az önce atv de nihat hocanın cuma duasıyla beraber dua listesindekilere dua ettim.

günaydın vildancım. Allah kabul etsin dualarını. ne güzel önce orucunu tuttun sonra da duamızı yaptın. Allah kabul etsin şu mübarek günlerde.
ben de az önce atv de nihat hocanın cuma duasıyla beraber dua listesindekilere dua ettim.

Allah kabul etsin Eminecim. çok güzel bizim için dua eden insanlar olduğunu bilmek.

Günaydın kızlar,

Canım ağzına yüreğine sağlık.. Rabbim dileklerinin,dualarının bin fazlasını senin için de kabul etsin ve en kısa zamanda tüm muradlarına kavuştursun seni..

kızlar bende bu ay aşılama yaptırdım bugün kayseride zeki yılmaza gidiyorum kayserili olanlar yorum yapabilirmi önceki gidişlerimde baya ilgili gelmişti bu sefer çok ilgisiz ve baştan savar gbi geldi dualaınıza ihtiyacım var 15 gün sonra test yapacağım

kızlar bende bu ay aşılama yaptırdım bugün kayseride zeki yılmaza gidiyorum kayserili olanlar yorum yapabilirmi önceki gidişlerimde baya ilgili gelmişti bu sefer çok ilgisiz ve baştan savar gbi geldi dualaınıza ihtiyacım var 15 gün sonra test yapacağım
Cnm insallah tutar asilaman.ben dogum yaptim ezgi sare m bugun 64 gunluk.darisi size insallah

Selvicim az kaldi seninde cnm

Günaydın kızlar,

Vildan nadilsin cnm...

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
OKUNUŞU :
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm
ANLAMI:
Resulüm! Eğer -büyük bir şefkat ve samimiyetle kendilerine ders vermek istediğin- adamlar, yine de aldırmaz, senden yüz çevirirlerse, de ki: Allah bana yeter, O’ndan başka ilah yoktur. Ben yalnız O’na dayanırım. Çünkü O, büyük Arş’ın, muazzam hükümranlığın sahibidir

NICK GERÇEK İSİM TOPLAM

Şenay079-Şenay: 70

eoe-Emine: 80

serap06_06-Serap: 200

muco509-Emel: 50

nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan: 100

Eylül_ 06 -Berna:

Slmeng-Selma : 350

06 kelebek-Neşe: 125

Atis-Senem: 99

Adalet 1990-Tuğçe: 37

Gül_neva-İrem: 70

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

67elif-Elif:

slvy1987-Selvi: 50

Mayd-Aycan: 200

TOPLAM: 7431

DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 07/11/13

DUA BİTİŞ TARİHİ: 14/11/13

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
OKUNUŞU :
YA MÜSEBBİBEL ESBAB
ANLAMI:
Ey Bütün Kapıları Açan

NICK GERÇEK İSİM TOPLAM

Şenay079-Şenay:

eoe-Emine:

serap06_06-Serap:

muco509-Emel:

nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan:

Eylül_ 06 -Berna:

Slmeng-Selma :

06 kelebek-Neşe:

Atis-Senem:

Adalet 1990-Tuğçe:

Gül_neva-İrem:

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

67elif-Elif:

slvy1987-Selvi:

Mayd-Aycan:

TOPLAM:

DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 15/11/2013

DUA TOPLAMA TARİHİ: 21/11/13

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Kızlar ben dün giremedim ama epey kalabalıklaşmışız.... yeni duamızı yazdım... vildandan ağzına sağlık seninden rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

Eminecim sana teşekkür ederim rabbim inş evlat sevgisi tatdırır bize de tez zamanda inş kollarımızı boş bırakmabıh... bizim sizin dualarınıza ihtiyaçımız var hamile olan arkadaşlar bizlere yani hamile olmak için bekleyen arkadaşlara dua ederse seviniriz rabbim bizede nasip etsin... hele benim bu aralar dualarınıza ihtiyaçım var...

Kızlar foruma girmişken size de merhaba diyim dedim. Biz iyiyz oğlumla, 10 gün sonra 1 yaşına giriyor Mert. Zaman nasıl geçti anlamadım valla. Doğan bir şekilde büyüyor :) darısı hamilelerimizin ve hamile kalmaya çalışanların başına.

X