- Konu Sahibi melodysilk
- #3.121
Arkadaşlar bu hafta 70 tane okuyabildim. Rabbim her birimizin dualarını katında makbul olanların arasında eylesin, hepimizin yüzlerini güldürsün inşallah hayırlısıyla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duamızdan 200 tane okudun vildancım, sanırım sen toplayıp dualayacaksın bugün. Rabbim tuttuğun oruçlarıda kabul etsin, ettiğin ve edeceğin dualarıda, Şu mübarek muharrem ayı hürmetine kimin dileği ve duası varsa Rabbim gönlündekini versin, sıkıntılarından kurtarsın, hastalıklarını bitirsin, doğum yapacak arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar versin, hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarımızında hemencecik göbüşlerini bebişleri ile doldursun. Sevgisinden yoksun bırakmasın Mevlam.. Amin...
Ben kısa yazamıyorum arkadaş, napimmm:)) duasız geçmesin dimi günümüz..:) Rabbim kabul eylesin inşallah. Tüm arkadaşlarımızın ağzına, yüreğine sağlık...
canım duamızdan 70 tane okudum. allah dualarımızı ve senin de gönlünden geçen bütün muradlarını versin inş.
serapçım benim oğluşum da öyle yaptı yüzünü kapattı dr da resmini çekti çok tatlı :) benim cd de boş demekki hepimizikinde hata var. bu arada mapfree sigortayı bir araştır derim balgat koruyla bir de medicana ile anlaşma yapmışlar. medicanada doğum 1875 tlye geliyor. koruda 2920 ye bir de 6 muyane ve tüm tahlilleri karşılıyor. ben yaptırdım koruda doğum ocakta 4000tl olacakmış haberin olsun canımEveet işte böyle ya,, herkes birkaç bişi yazmış,, Sevindim..:))) dün benimde kontrolüm yani görüş günüm vardı. Yaramaz oğlum önce yüzünü göstermedi bize iki eliyle yüzünü kapatmış uyuyordu:) uyumuyor aslında numara yapıyordu ayaklar kıpır kıpır ama yüz kapalı. Hoca ne yaptıysa ellerini çekmedi. Birşeyler yeyip bi kan verin o arada hareket eder tekrar bakalım dedi yüzünü gösterebilmek için. Eee 3 haftadır görmüyorduk bücürü merak ettiğimizi biliyordu sağlosun doktorum. Sonra kan verdim. Benim kan değerim çok yükselmemiş, demir depoları dolmuş ama kanım hala 10,5 larda. Doktorum bekleyip bakacağız dedi demir fazlasıyla yükledik şu an başka bişi yapmayalım dedi. Pekmez işine döneyim ben en iyisi en doğalından... Oğluşum sonra yüzünü gösterdi bir eli yanda:) resimlerini çekti doktorum boy boy:) yine cdi verdi. 3 hafta sonra tekrar kontrol için çağırdı ve sonrada 2 haftaya düşecek kontrollerin dedi.. 32.haftada da çalışabilir raporunu yazarız dedi. Bende Aralık gibi izinlerim var kalan onları kullanmaya başlıyacağım. Allahım sağlıkla sorunsuz bir şekilde nasip etsin evlatlarımızı inşallah kızlar.. Rabbim esirgesin inşallah.
Canım bu ağrıların fazlasıyla var senin izin almaya başladın sanırım. Bencede biraz rahatlat kendini Allah korusun, erken doğum olmaz inşallah ama ağrıların en azından evde azalır. Ayaklarını yukarı kaldırıp dinlenmeye çalış daha çok.. Bendede tekrar pelvik ağrılar başladı ama şimdilik idare ediyorum daha çok öğlen arası yürüdüğümde ve çok ayakta kaldığımda artıyor.. Doktora sordum normal artık başlaması dedi. Rahim büyüyor ve gittikçe kasılıyor dedi... O biberonlardan bende istiyorum ama marka konusunda emin değilim hangisini sever ve ister bebek bilemedim.. Ben alışverişe de henüz başlamadım ya, nerden başlayacağımıda çok bilmiyorum. Senin kıyafet sorunun yok, ezgi sağolsun:) Bizim en baştan başlamamız lazım artık. Göğüs ucuyla hiç oynama zaten emine kesin erken doğum riskini artıyor kasılmaları artırıyor diyor doktorlar. Ama benimki daha krem önermedi.. Sormadımda henüz ben.
Canım ben cdi almıştım ve çalışmamıştı daha doğrusu boştu.. Sonra doktoruma diğer kontrolde götürdüm boş diye baktı gerçekten boş ya dedi o günlerde çektiğimiz tüm cdlerde bir sıkıntı oldu sonra cdyi değiştirdik dedi. Sonra tekrar görüntü yükleyip yeni bir cd vermişti. Bu gittiğimdede tekrar çekti.. Arada bir bol bol çekip veriyor görüntüsünü. Sağolsun..
Canım benim cd gerçekten boşmuş. Kayıt alınamamış. Sonra tekrar yaptı ve verdi ümit hoca sağolsun.. bu gittiğimde doğumla ilgili de bahsetti demekki artık yaklaşmaya başlamışız. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah. Ben daha hiçbirşey hazırlamadım.. artık bakmaya başlasam çok iyi olacak. Sen o yazdıklarının hepsini aldın mı selvicim.. eğer öyleyse alacak bişi bırakmamışsın:)
Canımm önemli olan senin sağlığının düzelip, değerlerinin tam olarak yerine gelmesi ve sonra rahat rahat bir hamilelik inşallah. Düşün sen özel hamilemiz olacaksın, seninle ayrı ve tek olarak ilgileneceğiz, daha kıymetli olur bebişimiz bize:) Rabbim sağlıkla göstersin inşallah o günleri hayatım. Sen işlerini hallet, tayin olayın felan olacakmı?
Canım maşallah büyümüş kızçen:) Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin. Senin iş zor gerçekten birde ankara yolu var normal doğum için biraz riskli değilmi? Başlayınca sancıların hemen gelemezsin, öncesinde gelip kalacağın yer varmı peki.. Canım hrs,medicana felan aynıda mesa yani yeni adıyla TOBB biraz daha pahalı diye biliyorum. Benim hastanede o civarlarda şimdilik tabii sonrasında fiyat artışı olacakmış ocakta inşallah şubattaki doğumları etkilemez bu fiyat artışı. Bebek arabası konusunda şöyle deyim bende bakmıştım özelcana ve pierre cardine. Ben hafif olsun diye travel sistem baston düşünüyorum. Kullanımı çok rahat katlanıncada küçük kalıyor, Tekerlekleri felan dışarda durmuyor. Özelcanda chicco marka vardı 689 tl demişti aynı özelliklerde pierre cardine baktım onun baston traveli 489 tl. hatta nette daha uygun bulunabiliyor. Ben pierre cardeni daha çok beğendim sanki daha kibar duruyordu. Birde ikisi aynı özellik ama birisi chicco olduğu için daha pahalıydı. Bende kırmızıyı beğendim, hiçde iddialı durmuyor bence gayet de yakışmış bebek arabasına. Sen içininin ısındığını al canım.
iyiyiz biz sen de iyisindir inşallah :)selam arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl benim int gene yoktu ne zamandır sizleri merak ettim
canım cevabın için çok sağol güle güle kullansın kızın :)sağol canım inşallah rabbim hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. valla canım mobilya beşik bebek arabası bebek telsizi ateşölçer biberon emzik banyo malzemeleri uyku seti havlusu anne çantası battaniye bikaç takım kıyafet şampuan pişik kremi karyolasının yatağı gereken herşeyi hemen hemen aldık buhar makinasını almadım araştırıp gerekirse alıcam. hepsine 3600 tl verdik fiyat fazla dersen arabamız biraz pahalı tam takım 1500 tl beşiği 750 den 635 e indi 270 tl uyku seti. diğerlerinde önemli olan malzemelrini biraz kaliteli almaya çalışdım önemli olmayanları biraz daha uygununu aldım.
şenaycım elimi ne zaman açsam aklıma sen geliyorsun Allah seni öyle seviyor ki bizlere de sevdiriyor ve dua ettiriyor. ben senin de en kısa zamanda aramıza katılacağına cani gönülsen inanıyorumcanlarımsınız gerçekten siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum. allah hepinizden razı olsun. çok güzel moral verdiniz hala da vermeye devam ediyorsunuz. evet aranızda olmayı istedim. çünkü aynı dönemlerde başladık ve birbirimize o kadar ısındık ki bu muhabbetleri sizinle yapmak istedim. eh malum doğum yapınca da çocuk teşalı annelerimiz pek sık giremiyorlar o yüzden sizinle görüşemeyeceğim diye endişelendim. mazur görün:) inşallah en kısa zamanda diyeceğim ama tabi en kısa zaman bile sanırım yazı bulacak.
serapçım tayin olmuyor galiba yaza kadar canım aday öğretmen değilim orası kesin ama 1 yıl her halukarda burada çalışmalıymışım. şube müdürü öyle söyledi. çok şükür eminenin dediği gibi baya bir aşama kaydettim. bugünleri hayal bile demezdim. en azından önceki işimdeki stresim yok. tek kaygım derse zamanında girip iyi anlatabilmek. o da bana çocuk oyuncağı geliyor. artık askerlik gibi gün sayacağız burada. hayırlısı rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş.
siz güzel güzel bebişlerinizi doğurun sıra bize de gelir inş.
duamızdan 50 tane okudum vildancım
serapçım benim oğluşum da öyle yaptı yüzünü kapattı dr da resmini çekti çok tatlı :) benim cd de boş demekki hepimizikinde hata var. bu arada mapfree sigortayı bir araştır derim balgat koruyla bir de medicana ile anlaşma yapmışlar. medicanada doğum 1875 tlye geliyor. koruda 2920 ye bir de 6 muyane ve tüm tahlilleri karşılıyor. ben yaptırdım koruda doğum ocakta 4000tl olacakmış haberin olsun canım
iyiyiz biz sen de iyisindir inşallah :)
canım cevabın için çok sağol güle güle kullansın kızın :)
şenaycım elimi ne zaman açsam aklıma sen geliyorsun Allah seni öyle seviyor ki bizlere de sevdiriyor ve dua ettiriyor. ben senin de en kısa zamanda aramıza katılacağına cani gönülsen inanıyorum
canım mafree sigortayı ben çok önce duymuştum ve araştırmıştım ama o zaman çok cazip gelmemişti. Sen başlattın mı kendinde.. 6 muayene bana çok az geldi çünkü artık doktorum iki haftada bir çağırmaya başladı beni sonrada her haftaya inecekmiş. ayda iki kez ödesem bile 3 kerede bitecek o muayene yine aynı 97 tl ya başlayacağım. doğum fiyatı medicanada felan iyide 2920 koru için baya çokmuş. Sen ne kadar ödüyorsun ve bu sigortayı ne kadar ödemek zorundasın. bir sınır var mı. toplam ödeyeceğin miktar ne kadar..
Günaydın kızlar,
Dün gece dualamamızı yaptım. Önce 2 rekat şükür namazı kıldım, Ardından Kuran okudum. Yasin, Meryem surelerini okudum. Herkese tek tek isimleri sayarak dua ettim. Hamile olmayanlara sağlıklı hayırlı evlatlara hamile kalıp sağlıklı hamilelikler geçirmeyi;
hamilelere hayırlısıyla doğum yapıp evlatlarını kucaklarına alabilmeyi ve doğum yapanlara da sağlıkla huzurla mutlulukla yuvalarında evlatlarını büyütebilmeyi diledim. Hepinizin ağzına sağlık. Allah kabul etsin inşallah.
günaydın vildancım. Allah kabul etsin dualarını. ne güzel önce orucunu tuttun sonra da duamızı yaptın. Allah kabul etsin şu mübarek günlerde.
ben de az önce atv de nihat hocanın cuma duasıyla beraber dua listesindekilere dua ettim.
Günaydın kızlar,
Dün gece dualamamızı yaptım. Önce 2 rekat şükür namazı kıldım, Ardından Kuran okudum. Yasin, Meryem surelerini okudum. Herkese tek tek isimleri sayarak dua ettim. Hamile olmayanlara sağlıklı hayırlı evlatlara hamile kalıp sağlıklı hamilelikler geçirmeyi;
hamilelere hayırlısıyla doğum yapıp evlatlarını kucaklarına alabilmeyi ve doğum yapanlara da sağlıkla huzurla mutlulukla yuvalarında evlatlarını büyütebilmeyi diledim. Hepinizin ağzına sağlık. Allah kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin Eminecim. çok güzel bizim için dua eden insanlar olduğunu bilmek.
duamızdan 50 tane okudum vildancım
serapçım benim oğluşum da öyle yaptı yüzünü kapattı dr da resmini çekti çok tatlı :) benim cd de boş demekki hepimizikinde hata var. bu arada mapfree sigortayı bir araştır derim balgat koruyla bir de medicana ile anlaşma yapmışlar. medicanada doğum 1875 tlye geliyor. koruda 2920 ye bir de 6 muyane ve tüm tahlilleri karşılıyor. ben yaptırdım koruda doğum ocakta 4000tl olacakmış haberin olsun canım
şenaycım elimi ne zaman açsam aklıma sen geliyorsun Allah seni öyle seviyor ki bizlere de sevdiriyor ve dua ettiriyor. ben senin de en kısa zamanda aramıza katılacağına cani gönülsen inanıyorum
Cnm insallah tutar asilaman.ben dogum yaptim ezgi sare m bugun 64 gunluk.darisi size insallahkızlar bende bu ay aşılama yaptırdım bugün kayseride zeki yılmaza gidiyorum kayserili olanlar yorum yapabilirmi önceki gidişlerimde baya ilgili gelmişti bu sefer çok ilgisiz ve baştan savar gbi geldi dualaınıza ihtiyacım var 15 gün sonra test yapacağım
Selvicim az kaldi seninde cnmduamızdan 50 tane okudum vildancım
Günaydın kızlar,
Cnm insallah tutar asilaman.ben dogum yaptim ezgi sare m bugun 64 gunluk.darisi size insallah
Selvicim az kaldi seninde cnm
Vildan nadilsin cnm...