merhaba hayırlı olsun topiğiniz, bende ilk bebeğimi bu yüzden kaybettim, şuan iğnelerle götürüyorum Allah nasip ederse, yapılacak tüm dualarda bende olmak isterim...seve seve okurum bu süreçteki herkese
geçmiş olsun. hoşgeldi aramıza.tabi ki dualara katılabilirsin. gerçek ismini ve kaç adet okuduğunu söylersen listeye eklerim.
emine sende baya baya erkencisin benim gibi :) canım ya bisey sorcakdım kan pıhtılasması olan kisi kesinlikle bulgur pilavı yememelimi ?? sanki öyle okuyordum burdaki yorumlardan ?? baklagiller bulgur felan yememeli diye ben gecen cumartesi yemisdim de
aklıma takıldı yaaa
bu arada sen nasılsın ?? yarın İNSALLAH kesecigi görceksin degilmi ? :) hadi bakalım hayırlısı...
evet son günlerde erkenden uyanıp yatakta vakit geçiriyorum. ben de telden nete giriyim dedim hemen
)tüm işim gücüm burası oldu zaten
)bulgur yasak evet doğru canım. ama senin dr un diyet vermemişti. takma kafana ama gene de biraz olsun dikkat ediyim diyorsan, bulguru, kuru baklagilleri tüketmeyi azalt. kes demiyorum ama, kısıtlı ye.evet canbım yarın gitcem bakalım dr a. çok erken ama bakalım görecek mi keseyi. endişeliyim ben de. hayırlısı olsun.
masallah zehra ya da bebegıne de.belkı de bızım de katkımız olmustur dogumun kısa surmesıne.mubarek gunde yavrusunu kucagına aldı.allah bıze de saglıkla nasıp etsın.su appt degerını hatırladım.benım aıle hekımım bahsetmıstı.ama doktorum sımdıye kadar hıc yaptırmadı.saglık ocaklarında bakılıyor mu
aptt ye sağlık ocağında bakılıyo mu bilmiyorum canım. ben en son başka bir dr un istediği tahlili bir tıp merkezine gidip yaptırmıştım. onlar da özel labaratuvara göndermişti tahlili. onlar bakmıyormuş. ama direk özel labaratuvara gitseydim daha pahalı olacak bir tahlili, yarı yarıya tıp merkezini devreye sokarak yaptırdım. istersen yaptırabilirsin. dr un istemese bile kendin yaptırabilirsin nolcak. sonuca göre dr a bilgi verirsin. sonucun normalse dr a bir şey demezsin. Allah korusun kötü çıkarsa o zaman dr una söylersin. bir arkadaşım yaptırmış, bana yaptır dedi diye yaptırdım falan dersin ne biliyim. çünkü ben önemli diye biliyorum bunu.
canım sen iğneye 17.haftada başladın ya ondan pek faydası olmamıştır.üzülme elden birşey gelmiyor....üzülmek bebeğine daha çok stres yapacak.seni anlıyorum.bende 26+5de bir kızımı kaybettim.bunda 24.haftadayım dün az hareket etti ödüm ağzımdaydı eve gider gitmez internetten müzik açtım dayadım bilgisayarı başladıhareketlenmeyede oh çektim.
ben daha hiç appt yaptırmadım.doktora dediydim gerek yok sen kafana takma işine bak,bnebğini büyüt şu korkularını bırak dediydi...
ya kızlar benim bu aralar yatarken kalkarken yatarken sürekli olmaya başladıda göbek deliğimin etrafı acımaya sızlamaya iğneler batıyor gibi olmaya başladı.korkuyorum iltihaplanma filan olmaz demi.göbek deliğim dışarı pıtlamaya başladı ondan olabilir mi.göbek deliğimin bir parmak ilersinde çember şeklinde yer acıyor.birde boğazıöın deliği küçüldü galiba ilkinde de çok olurdu sürekli tükürük kaçıyor boğazıma.boğulacam bir gün diye korkuyorum...
canım serpile dediğim şeyler senin için de geçerli. sen de hiç bakılmadı demişsinya. sen bilirsin ama kendin yaptır istersen. adını ezgi koyacaksınya ondan müziği seviyor kızın
demiştimya sana adını ezgi koy sürekli evde şarkı söyleyen bir kızın olsun
)) canım karnın artık iyice gerilmiştir ondan göbek deliğin ağrır. karnına bir şey sürmüyor musun? ben zeytin yağı, kakao yağı, acı badem sütü sürerdim. çatlağım da yok bu arada.
Merhaba arkadaşlar bende mayıs ayının 24ünde 3 aylık bebeğimin kalbinin durmuş olmasından dolayı beğimi suni sancıyla doğurmak zorunda kaldım bu bebeğimden öncede geçen sene 1 buçuk aylık bebeğimi düşürdüm ama bunlar neden oluyor bilmiyorum pazartesi bebeğimin ölüm sebebinin ne olduğunu öğrenicem bebeğimi kaybetmek beni fazlasıyla etkiledi bunun en büyük sebebide doğduktan sonra bebiğimi ölü halde görmek allah'ım bu acıyı kimseye yaşatmasın inşallah
geçmiş olsun. maalesef ki bebeğini gördüğün o ilk ve son an dır ve aklından ve gözünün önünden o görüntü hiçbir zaman gitmeyecek:-(( benim de aynı çünkü. o görüntü sürekli gözümün önünde. ayak parmakları, kaburgaları bile ne kadar net görünüyordu....Allahım bir daha sana aynı acıyı yaşaymasın inşallah.
günaydın hanımlar rahmimde kanamam var ve hamileyim dr CRINONE vajina jel diye bir ilaç verdi dün gece ve sabah sıktım biraz önce lavaboya gittiğimde peçeteme renkli parçalar geldi bu ne anlama geliyor bu ilacı kullanan var mı aranızda
içerideki kanamadan gelen şeylerdir. çok kötü olduğunu düşünmüyorum.