Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

neden oluyo bilmiyorumki.en iyi sevinc bilir bunu.o kaydirma cubugu da yapmusti.o ya da ondan onceki kisi.pazartesi kizim okula basliyo.onun heyecanini yasiyoruz.okula gitcez falan.musait olurum insallah atarim listeyi.grsrz.

neden oluyo bilmiyorumki.en iyi sevinc bilir bunu.o kaydirma cubugu da yapmusti.o ya da ondan onceki kisi.pazartesi kizim okula basliyo.onun heyecanini yasiyoruz.okula gitcez falan.musait olurum insallah atarim listeyi.grsrz.

tamam canım sevinç yazdıklarımızı görürse fikir verir herhalde. ay maşallah kızı okula da başlıyor. ne güzel canım. allah hayırlı uzun ömürler versin fıstığımıza. görşürüz canım.

Sağlıkla sıhhatle inşallah canım Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın hayırlı ömürler versin cnm bizede dua et hayırlısıyla

Sagolun kizlar insallah.prenses 3040grdi.igneyicarsamba sabah 6da vurulacak sekilde 3er saat one cektirdi doktor.ama 2 gundur tansiyonum yuksek cikiyor.doktor istirahat et, tuzsuz ye su ic dedi.yatiyorum surekli.2_3 saatte bir tatansiyon olcuyorum,

Sagolun kizlar insallah.prenses 3040grdi.igneyicarsamba sabah 6da vurulacak sekilde 3er saat one cektirdi doktor.ama 2 gundur tansiyonum yuksek cikiyor.doktor istirahat et, tuzsuz ye su ic dedi.yatiyorum surekli.2_3 saatte bir tatansiyon olcuyorum,

canım allah yardımcın olsun inş. tansiyonun düzelir. sağ salim alırsın kızını kucağına. çok az kaldı. perşembe değil mi doğum inş. dualarımız seninle olacak. sen de doğuma girmeden bizim için dua et.

Ohhh maşallah Elif ya, bitmiş gitmiş inşallah. Ne kadar çabuk geçiyor zaman aslında. Rabbim inşallah sağ salim kucağına aldırmak da nasip eder.. Rabbim sağlıkla, huzurla ve kolaycacık geçirtsin inşallah d oğumunu.. Tansiyonun heyecan yaptıysan ondanda yükselmiştir dikkat et kendine bol bol su iç.. Rabbim yardımcın olsun inşallah.. Dualarımız seninle..

masallah ezgı saremıze hersey cok guzel.dun esıme bıle bahsettım.kkdan arkadasım dogum yapacak bu yakınlarda dedım.yazacaktım ama temızlık hazırlık derken ınan unutmusum.sabah da cok erkendı ondan yazmadım.allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım ınan cok sevındım

tesekkurler kızlar,darısı sağlıkla sıradakinlere ve isteyen herkese

çok geçmiş olsun canım inşallah sancın yada ateşlenmen olmaz

canım hadi hayırlısı bakalım.hayırlısıyla yavrunu dünyaya getirirsin inşallah. sizlerin bu haberlerini aldıkça çok heyecanlanıyorum benim de çok az kaldı

Hadi bakalım Elifcim...Hayırlısıyla 3 gün sonra kucağında olacak yavrun... Çok seviniyorum inan.Kısmet işte aynı tarihe denk gelmiş. Allahım birini alırken birini veriyor çok şükür. Darısı herkese inşallah.

Şenaycım iyiyim tatlım. Şehir dışındaydım döndüm. Bi değişiklik yok. Denemelere devam:))) Haberleşiriz

Sagol canim.biz istedik ayni tarihte olmasini ama tansiyonum yukselmeye basladi tarihini kendi secebilir sipacik

canım hadi hayırlısı bakalım.hayırlısıyla yavrunu dünyaya getirirsin inşallah. sizlerin bu haberlerini aldıkça çok heyecanlanıyorum benim de çok az kaldı

Insallah darisi size...

kizlar bugun dr.a gittim.
dr. ustten ultrasonla bakti ve rahim kalinlasmasi cok guzel ic gebelik dedi )
kan verdim. bugun yumurtlama sonrasi 14. gunum ve degerim 336 cikti :)) dr cok begendi.
10 gun sonra kalp atisina gidecegim kismet olursa.
o zaman da iki kaybim oldugu icin dusuk doz igne baslayacak (0.2 lik). iki dr.a gittim. ikisi de kalp atisini gormeden igne olmaz dedi. simdi sorum su. bu igne nasil birsey. yani bildigimiz enjektorle mi yapiyrsunuz? yoksa igne kucuk olanlardan mi? korkuyorum da biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabbim yardimcin olsun elifcim ne guzel gelmis yaklasmis guzel gun.dualarimiz seninle olacak.Saglikla ve hayirlisiyla alacaksin insaallah saglikli ve hayirli evladini kucagina.amin

kızlar bugün kontrolüm vardı oğluşum olacakmış Allah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü analı babalı büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin.

kızlar maaşallah ne güzel haberler vermişsiniz. darısı hepimize olsun inş.
kızlar bu arada size bir haberim var.iyi mi kötümü bilemiyorum. malum şu aralar hayatım alt üst olmuş durumda. tayinim çıktı. milli eğitime başvurmuştum. nasip kısmet tarih öğrtemenliğine atandım. ama mardin dargeçit. gideceğim ama bu süre zarfında kan vereceğim. sonuçlarını göreceğim. ondan sonra dr izin verirse denemelere başlayacaktım vs. herşey nasip kısmet. eşim burada ben mardin de nasıl çocuk yaparız hiç bilmiyorum. hayırlısı rabbim inş. onu da bir yoluna koyar. bize de sürpriz oldu. beklemiyorduk. kızlar uzun bir süre orada yerleşip düzene girene kadar sanırım sizlerle yazışamam malesef. ne olur dualarınızdan beni eksik etmeyin. buradan hep demiştiniz rabbim bir kapıyı açmadan diğerini apatmaz diye ve aynen öyle oldu 5 kişi alınıyordu biri de ben oldum. nasipte varsa oluyormuş demek.

kızlar bugün kontrolüm vardı oğluşum olacakmış Allah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü analı babalı büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin.
selvicim aslında kızlar derken seni de kastetmiştim ama yazım yukarıda olmuş. hayırlı olsun canım oğluşun. paşan sağlıkla doğar inş.

masallah cok guzel bır haber

selvıcım senın de mı oglusun oluyor.aslan parcalarına bır tane daha eklendı

senaycım hakkında hayırlısı canım.ınsallah bır kolaylıgını bulursunuz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…