Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

şüpheli ilişkiden 12 gün sonra belli olur, tecrübeyle sabit :)

Güzel bir haber daha geliyor sanırım:)) Hadi hayırlısı. Canım benim şüpheli ilişki sonrası tam 10 gün sonra test yaptırdım ve pozitif çıkmıştı. Ama daha küçük bir değer olduğu için 14.gün tekrar kanda bakıldı ve o zaman çok net 300 lerde çıkmıştı. Adete iki üç gün kala çok daha net sonuçlar alabilirsin..

Çok teşekkürler kızlar.. Aslında şu anda herhangi bir şey yok ama ben de bu ay çalışmalara başladım da, en erken ne zaman öğrenebileceğimi merak ettim. Hem meraktan hem de iğneyi kullanmada geç kalmamak için. Bakalım hayırlısı artık.. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler de paylaşmak kısmet olur hayırlısıyla.. :)

dün doktordaydım ürologda geçen hafta bahsetmiştim ya sancılandım diye o yüzden gittim. sağ böbrekte ve idrar yolunda genişleme varmış sanırım bebek baskı yapıyo ben de taş vardı ondan mı diye gitmişdim ama tomografi çekilemediği için anlaşılamıyo 20 gün sonra tekrar istedi genişleme devam ederse stent takılıyomuş sancıyı ve genişlemeyi önlemek için internetten yaptığım araştırmaya göre o çok ağrısız acısız gibi durmuyo yine çok şükür ama moral olarak biraz çökertti beni dua ediyorum bu müdahaleyi yaşamak zorunda kalmayayım diye sancı ya da ateşlenme olursa hemen istedi doktor hakkımızda hayırlısı inşallah...

çok geçmiş olsun cnm.Allahım en yakın zamanda şifa versin.

kızlar dualamamızı yaptım 2 rekat namaz kıldım yasin-i şerif, amme, tebareke, Meryem suresi, kenzul- arş suresi ve 3 er tane fatiha-ihlas-felak ve nas- kafirun surelerini okudum tam duayı toplarken ezan okundu rabbim ezanların yuzusuyu hürmetine dualrımızı kabul eylesin inşallah. sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah, hamilelik için bekleyen tüm kardeşlerimize hayırlı olan tez zamanda hamile kalmalarını nasip eylesin inşallah, rabbim herkesin yavrusunu korusun inşallah evlerimizin yuvalarımızın huzurla dolmasını nasip eylesin inşallah rabbim hayırlısıyla hepimizi hidayete erdirsin inşallah amin...

cnm benim ağzına sağlık.Allahım dularımızı kabul etsin.

kızlar doktorum gün verdi.aslında önce 17 eylülü verdi.38.haftayı sonra ultrasonla baktı.şükür her şeyiiz yolunda.sonra doktorum eğer sancın olursa,sertleşme olursa karnında ya da ağrı olursa hemen ucup geleceksin dedi.bende ucup gelemem 2 saat yolum var deim o da gel haftaya alalım o zaman dedi riske atmayalım tansiyonun iyiyken dedi..tekrar preeklampsi geçirme riskim olduğu için ondan tedirgin oluyor.biz 12 eylülü istedik olur dedi.ilk kızımı da 12 eylül 2011de doğum yapmıştım.yani perşembe sezeryanla doğumum var.şafak 5

yaş 29
1 kayıp (8haftalık kalp atısı yok büyüme yavas)
mthfr 1298 homozigot mutasyon
gebelik öncesi sadece folbiol
gebelikte folbiol corasprin 100 ve iğne
beklemedeyim
canım bilgilerini aldım. pazartesiye kadar tablomuzu hazır edip emineye yollayacağım. artık bilgilerimiz ilk sayfada olacak.

Arkadaşlar maalesef kanamam başladı bu sabah itibariyle yatıyorum artık nolur dua edin bişey olmasın bebişlerime
canım çok geçmiş olsun. karkutmuş biraz seni bebişleri. umarım herşey yolundadır.

kızlar doktorum gün verdi.aslında önce 17 eylülü verdi.38.haftayı sonra ultrasonla baktı.şükür her şeyiiz yolunda.sonra doktorum eğer sancın olursa,sertleşme olursa karnında ya da ağrı olursa hemen ucup geleceksin dedi.bende ucup gelemem 2 saat yolum var deim o da gel haftaya alalım o zaman dedi riske atmayalım tansiyonun iyiyken dedi..tekrar preeklampsi geçirme riskim olduğu için ondan tedirgin oluyor.biz 12 eylülü istedik olur dedi.ilk kızımı da 12 eylül 2011de doğum yapmıştım.yani perşembe sezeryanla doğumum var.şafak 5
ay elif inanmıyorum. yaaa çok güzel bir haber bu. seninle hamile kalamadığın için tedirgin olduğun günlerde yazıştıklarımızı hatırlıyorum da zaman ne çabuk geçti. yok adetim gecikti. yok şu yok bu bak hepsi bitiyor artık. darısı hepimize inş. canım sağlıkla bebişini kokladığın günler gelsin inş.

kızlar dualamamızı yaptım 2 rekat namaz kıldım yasin-i şerif, amme, tebareke, Meryem suresi, kenzul- arş suresi ve 3 er tane fatiha-ihlas-felak ve nas- kafirun surelerini okudum tam duayı toplarken ezan okundu rabbim ezanların yuzusuyu hürmetine dualrımızı kabul eylesin inşallah. sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah, hamilelik için bekleyen tüm kardeşlerimize hayırlı olan tez zamanda hamile kalmalarını nasip eylesin inşallah, rabbim herkesin yavrusunu korusun inşallah evlerimizin yuvalarımızın huzurla dolmasını nasip eylesin inşallah rabbim hayırlısıyla hepimizi hidayete erdirsin inşallah amin...
canım ağzına sağlık. bu duamıza katılamadım. kusura bakmayın. hakkınızı helal edin. inş. bu hafta okuyabildiğim kadar okurum.

Selam kizlar
Benimde pihtilasma sorunum ve 3kaybim var :KK14:
Bu ay tekrar hamile kalmak icin tedaviya basladim,ama vok korkuyorum
En son dusukte innohep 0.7 kullandim ama faydsi olmadi.
Simdi hemotoji dr um claxane 0.6 kullamami soyledi siz neler kullaniyorsunuz,
Düsugu olup bebegine kavusanlar bize umut olun,Rabbim hrseyin hayirlisini verin
canım hangi genlerinde problem var. belki bilgilerini paylaşırsan daha faydalı oluruz. kaç hamilelik geçirdin. kaç düşüğün var. bunları paylaşırsan daha .ok yardımcı olabiliriz.

zaten bizim cok oturmamz da iyi degil.arada yurumek lazim.otururken de mumkun oldugunca ayagini yukarida tutarak oturmaya calis.belki cop ovasi ise yarar bununla ilgili.ilk zamanlar cok onemli her hareketine dikkat et.yururken bile yavas yuru.mslum zor buluyoruz herseye dokkatbetneliyiz.sirle ilgili zararli oldugunu dusunmuyorum ama ben simdiye kadar o bolge icin baskasina pek.guvenemiyorum.hizli yapar,bastirarak yapar,hasdas olmaz diye korktugum icin yani.yoksa normalde giderdim.ve su saatten sonra mecbur gitcem karnim.buyudu.en sonuncu zor oldu cunku.

agziniza yureginize saglik ikinizin de.allah kabul etsin ortak duamizi.

doğru söylüyorsun emine bende işte tereddütte kalıyorum nasıl davranacağımı bilemiyorum şuan son adettarihime göre 4 5 haftalıkoluyor gebelik perşembe karından kese görmek için çağırdı doktor dün battı benim ama göğüslerim geçen hafta daha çok ağrıyordu bu hafta gündüzleri ağrısı azalıyor sanki şuan mesela baya azaldı sadece yanlarına dokununca ağrıyor korkuyorum böyle olunca kötü bişey olmasından.acaba bu haftalarda sizin nasıldı sürekli bir ağrımı yoksa ara ara azalıyormuydu ağrısı çok korkuyorum ya

elifçim ben de sana msj atacaktım tevafuk oldu. dualarımız da gönlümüz de seninle. ezgi sare hayırla ve sağlıkla gelir, annesini de hiç üzmez inşallah

doğru söylüyorsun emine bende işte tereddütte kalıyorum nasıl davranacağımı bilemiyorum şuan son adettarihime göre 4 5 haftalıkoluyor gebelik perşembe karından kese görmek için çağırdı doktor dün battı benim ama göğüslerim geçen hafta daha çok ağrıyordu bu hafta gündüzleri ağrısı azalıyor sanki şuan mesela baya azaldı sadece yanlarına dokununca ağrıyor korkuyorum böyle olunca kötü bişey olmasından.acaba bu haftalarda sizin nasıldı sürekli bir ağrımı yoksa ara ara azalıyormuydu ağrısı çok korkuyorum ya

benim agrilarim gecmisti bile cnm.suan onlara takman cok nornal.surekli vucudunu dinliyordun biliyorum.ama normal agrilarin azalmadi.donemsel seyler bunlar.bel agrisi kasik agrisi gelecek bundan sonra da.

canım hangi genlerinde problem var. belki bilgilerini paylaşırsan daha faydalı oluruz. kaç hamilelik geçirdin. kaç düşüğün var. bunları paylaşırsan daha .ok yardımcı olabiliriz.

Yazarim tabi canim, faktor v leiden G1691A heterezigot ve MTHFR A1298c homozigot'
3 hamilelik gecirdim,3unde de dusuk yasadim,

ay elif inanmıyorum. yaaa çok güzel bir haber bu. seninle hamile kalamadığın için tedirgin olduğun günlerde yazıştıklarımızı hatırlıyorum da zaman ne çabuk geçti. yok adetim gecikti. yok şu yok bu bak hepsi bitiyor artık. darısı hepimize inş. canım sağlıkla bebişini kokladığın günler gelsin inş.

elifçim ben de sana msj atacaktım tevafuk oldu. dualarımız da gönlümüz de seninle. ezgi sare hayırla ve sağlıkla gelir, annesini de hiç üzmez inşallah

Kizlar tesekkur ederim. Darısı size ve isteyen herkese saglikka saglicakla...

Sağlıkla sıhhatle inşallah canım Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın hayırlı ömürler versin cnm bizede dua et hayırlısıyla :nazar::emir_bebek:

Emine gözün aydın canım. Benim içime de kız doğmuştu :)) Ezgiye arkadaş geliyo hadi bakalım..
Serapcım nasılsın canım izinlimisin hala haftaya geliyorum ben başlayınca görüşürüz.
Bugün Elifle görüşebiliriz. Doktor randevusu vardı. Ayarlayabilirsek görüşücez kızlar.
Şenaycımm umarım bu kontrolünde herşey güzel olur, gönlüne göre verir Rabbim.
vildancım biraz geç cevap yazabildim kusura bakma canım. iyiyim çok şükür. biraz annem babam işsiz kaldığım için üzüldüklerinden ona daha çok üzülüyorum. onun dışında bir sıkıntım yok şükür. eylül 19'da ankaradayım inş. bakalım sonuçlar nasıl çıkacak. gerçi ilkinde yaşadığım hayal kırıklığı üzerine ümidimi biraz yitirdim ama hayırlısı. sen ne yaptın. korunmayı bıraktın mı. yeni gelişmelerden haberdar et.

Yazarim tabi canim, faktor v leiden G1691A heterezigot ve MTHFR A1298c homozigot'
3 hamilelik gecirdim,3unde de dusuk yasadim,
canım senin de durumun bana çok yakın. faktör v leiden kan pıhtılaşmasına neden olan genlerin en tehlikelilerinden. malesef senin de bu genin heterezigot. sorunun bana yakın olduğu için ben de kendi geçmişimden bahsedeyim canım. ben 0,4 celaxan+coraspin+bemiks+folbiol kullandım düştü. bunun üzerine iğne dozu clexane 0,6'ya çıkarıldı düştü. sonra doktorumu değiştirdim. şu anda başka türlü bir tedavi uyguluyorum ama bir sonuç aldın mı diye sorarsan henüz hayır. ben şu an metionin ve folikasitten fakir diyet+coraspin bunun yanında haftada iki kez becozime c ve haftada bir kez folbiol kullanıyorum. doktorum protein c activite değerim henüz düzelmediği için hamile kalmama izin vermedi. şu an halen vücutta var olan pıhtılaşma ile mücadele ediyormuş bu değer ve o yüzden bende düşük çıkıyor. bu değerin düşük olmasının da hem bana hem de bebeğe riski olduğunu söylüyor. factör v leiden geninde problem olduğu için muhtemelen senin de bu değerin düşük çıkabilir. çünkü araştırdığıma göre bu gende bozukluk olanların protein c activitesi düşüyormuş. sana şunu yap diyemem çünkü dokrolar bile ortak bir tedavi uygulamıyorlar bizim durumumuzda. ama önceden 0,7 kullanırken düşmüşse neden 0,6 clexane demişler onu anlamadım. bu gibi durumlarda genelde iğne dozu artırılıyor. o yüzden belki günde iki tane 0,4'lük kullanmanm gerekiyordur. ya da benim gibi başka tedavi yöntemlerini araştırman gerekebilir. allah kolaylık versin. zor bir süreç. umarım bir daha hiçbirimiz düşük yaşamayız.

Ahhh canim atesölcerim benim demekki dogum zamanin geldi daha dün gibi hatirliyorum atesimizi ölcdügümüz günleri canim arkadasim insalah sag salim kucagina alirsin dualarim seninle 37 aliyo ozaman demi kac kilo olmus prenses.bende 33 deyim insallah sonlar biraz daha zor arada sertlesiyo benim karnimda dun doktordaydim hersey iyi dedi bakalim hayirlisi....

kızlar tablomuza yeni arkadaşları ekledim hamilelerimizin de bulabildiğim kadarıyla bilgilerini güncelledim.
NOKULLANICI ADIŞEHİR / YAŞKAYIP SORUN GEBELİKTEN ÖNCEGEBELİKLE BİRLİKTEDURUM
1.
umudum_31ingiltere3 düşük(5,6,7. haftalarda),1 kimyasalmthfr1298 heterozigotigne
0,4 clexan igne , coraspinbeklemede
2.BeydagliAdana7 düşükMTHFR 677 Heterizogot, Anti_Kardiopilin_M, Anti_Kardiopilin_Gfolikplus ve corasprinfolikplus+corasprin+kortizon+clexan 0,4 mg iğne+elevit+progestan
beklemede
3.Minik0606 2 düşükmthfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyonfolbiol ve coraspin
fraksiparin 0,4 (9. hafta düşük)
beklemede
4.12m 2 düşükmthfr 1298 ,mthfr 677 ve pai 4G-5G hetrozigotfolbiol ve bebe aspiriniclexan 0.4oğlu arın emir'i sezeryan ile doğum yaptı
5.sevgia 2 kimyasal düşük
mthfr1298 ve factor V heterozigotfolbiol+coraspin

corasprin+clexane 0,4
doğum yaptı
6.mltm2602izmirbir kürtajmthfr 1298 heterozigotfolbiol+ ecopirinclexane 0,4 + balık yağı+ elevit+ coraspin 100, 12 haftadan sonra elevit haftada 2+ gyno ferra sanol+ balık yağı+ coraspin100 + clexane 0,4 ,20.haftadan sonra iğne clexan 0,6+magnezyum marincap,gyno ferro sanol38. haftada sezeryanla doğum yaptı
30
8.eda33MERSiN2 düşük 1 sağlıklı oğlu varMTHFR A1298 C heterezigot ve MTHFR C677T heterezigotfolik asit,coraspin

clexan 0.4
35 haftalık hamile
9.Adogrucu 5 kimyasal gebelik , 1 dış gebelikmthfr1298 heterezigot, mthrf622 heterezigotfolbiol ve çinkoilk 3 ay progestan200, bemiks,gyno ferro sanol, omega 3. Homosistein ve b12sonuçları iyi olduğu için iğne yok.39.haftada doğum yaptı
10.nigar50 26 haftalık erken doğum ve 7 haftalık düşükmthfr 677 homozigot ve protein s düşükcoraspin folbiol benexol elevitfragmin 5000 *2emir bebeği sezeryan ile doğum yaptı
11.Dogay 1 kürtajmthfr 1298 heterozigot Protein C yüksek Protein S düşükfolidoce+ coraspin 100 mgiğne ama hangisi henüz bilmiyorbeklemede
12.ddilek 2 kürtajmthfr 677 heterozigot mutasyonucoraspin,folbiol,becozym c forte
3. ayıma kadar folbiol becozym coraspin, progestan,clexan 04
doğum yaptı
3. aydan sonra elevit,coraspin,kan hapı,clexan 04
13.burcu_genAnkara4 düşükMTHFR 1298 homozigothaftada 3 folbiol + haftada 2 benexol + coraspin + 0,4 clexane iğne + diyet

10. haftaya kadar coraspin, clexane 0,4, balık yağı, elevit, kalsiyum, haftada 3 kez folbiol ve benexol, sonra clexane 2ye çıktı, 11. haftada lekelenmeden sonra coraspirini bıraktım, 24. haftada balık yağı ve benexol bıraktı.29. haftada demir hapına başladı.
38 haftada Oğlu Mert'i epidural sezeryan ile doğum yaptı
14.gulsunoguz 2 düşükmthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigotfolbiol ve aspirin gunde 1kereprogestan (2kere(ilk 4ay), clexan 0.4, folidoce, aspırın, elevit, gyno ferro sanol(2kez)doğum yaptı
15.sunisa 2 düşükmthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigotfolbiol ve aspirin gunde 1kereiğne???doğum yaptı
16.bucu2 1 düşük 3 kürtajmthfr677 heterozigotclexane iğne 0,4,folbiol ,bebe aspirinicleaxne 0.4 aspirin, folbiol, progestan 200mg, 8 haftadan sonra elevit 12 haf sonra demir hapı,marincap balık yağı,new life b12 vitamini (36. haftada iğneyi bıraktı)38 haftada sezeryanle doğum yaptı
17.btl17 3 kez 9.haftada kalp atım durduğu için 1kezde boş keseden dolayı 4kürtajPAI-15G-4G heterizigot,MTHFR1298c heterizigotfolbiol,coraspin

iğne (daha önce 04 cleaxen kullanilmasina rağmen kalp atımları durdu)dozu arttırılacak
beklemede
18.sewqi54 1 ölü doğum (7 aylık)Factor V Leiden, MTHFR C677T heterozigotfolik asitinnohep 0.45 iğne, coraspin 100 mg, multivitaminnormal doğum yaptı
19.kvrck 8 kimyasal gebelik, 1 dış gebelikfaktörVIII-homozigot, fibrinojen-heterizigot, MTHFR677-heterizigot, MTHFR1298-heterizigot, faktörIX-yüksek bide PKOfolbiol gulukofen deltacortil coraspirinfolbiol, deltacortil, (2 ay) ,coraspin , clexane 0,4 (24. haftadan sonra sabah akşam )35. haftada suyu geldi sezeryanla doğum yaptı
20.drusella 1 kez kimyasal gebelik, 1 kez 7 haftalık düşük,son gebelikte 3 ay kanama olduMTHFR677-heterozigotbilinmiyordu birşey kullanamadımilk 4 ay progestan 200mg*3, folik asit, proluton depot iğne haftada bir, gebelik 5 ay boyunca clexane 0,4*2, gerektikçe endol fitil 100 mg39. haftada Karya bebek doğdu
21.hayel1 2 düşükMTHFR A1298 C heterezigot, MTHFR C677T heterezigot, Faktör V H1299R heterizigotcoraspin,bemiksc

coraspin,bemiksc,innohep 0,45, progestan,pruluton depot 500,gyno ferro
doğum yaptı
22.gamzeli24 16 haftalık 1 düşükfaktör v heterozigot,protrombin 20120 heterozigot, mthfr 677 homozigotsorun bilinmediği için bişey kullanmadımclexan0,4(günde iki kez), progestan, ilk üç ay folbiol, elevit,marinkap,üçüncü aydan sonra demir ve kalsiyum ilacı, 16.haftadan sonra coraspinzeynep bebeği doğum yaptı
23.leyla21 2 kürtaj, 1 kimyasal gebelik (bunlarda once saglikli bir kizi var)mthfr 677 homozigotfolbiol ve coraspin hergün fragmin iğne haftada 3 gün becozyme c forte haftada 2 günfragmin iğne ve folbiol hergün coraspin ve becozyme c forte haftada 2 gündoğum yaptı
24.umudum24 2 düşükmthfr 677 homozigotkısa bi süre folik plus sonrası folbiol ve coraspin

folbiol, coraspin, 0,4 clexan igne
kızı melike minayı doğum yaptı
25.mattika 2 düşükmrhfr677 homozigot, pai-1 homozigotfolbiol, nerox-B12, coraspin0,4 clexan, kalsiyumdoğum yaptı
26.selinnnn86 2 defa dusukmthfr 1298 heterozigot, anti-duz kas antikoru 1/100becozym-c forte,prednol,corospin,folbiol0,2 cleaxane ignedoğum yaptı
27.hatce0332 3 düşükmthfr 677 heterozigotcoraspin, folik asitcoraspin, heparin ignebeklemede
28.granma79 2 düşükFaktör V heterozigotfolbiol+coraspin

folbiol+coraspin + innohep 10.000 / 0,45 igne
doğum yaptı
29.hulyabaskurt 2 düşük 1 kimyasalmthr 677 heterozigot mutasyonufolic plus, coraspincoraspin, clexane 0,4 iğne, folbioldoğum yaptı
30.tgbesr 2 düşükmthfr 1298 homozigotfolbiol + benexol + corasprinfolbiol + benexol + 0,4 x 2 clexane iğne, günde 2 tane progestan fitildoğum yaptı
31.yamanas 3 düşükmthfr1298 heterozigotcoraspincoraspin ve 0,4 clexane ignebeklemede
32.hannem 2 düşük (erken doğumla ölü doğum(ikiz) 1 ölü doğummthfr 677 heterezigot

elevit,coraspirin,clexane 0,4
beklemede
33.KuPPe 1 düşükfibrinojen 455 G-A heterozigot, mthfr C677T heterozigotbemiks, coraspinbemiks, coraspin, innohep 0.45,doğum yaptı
34.umut_ 2 düşükmthfr 1298 heterezigot, protein c düşükbişey kullanmadım.0.4 clexane, corasprin, folbiol, elevit,gunde 3 defa progestan fitildoğum yaptı
35.loneliness 1 dusukmthfr1298 heterozigot (cok az protein s dusuk) clexane 0.4, folbioldoğum yaptı
36.sevisev 1 düşükmthfrc677t heterozigotfolbiolfolbiol,elevit,coraspin,santafer fort,progestan,clexane 0.4doğum yaptı
37.aykara2Ankara2 düşükfactör V heterozigotfolic plus ve coraspinfraxiparine 0.3 mg ignebeklemede
38.ERSUBursa5 düşükmthfr C677T heterozigotfolbiol+coraspin

beklemede
39.EYLÜL_06Ankara3 düşükmthfr 1298 heterozigotbenexcol12,corospin,folbiol0,4 cleaxane igne*233 haftalık hamile
40.happymummy 1 dusuk(16 haftalik) ve 1 kimyasal gebelik677homozigotfolbiolcoraspin,folbiol,0,3 fraksiparin iğnesezeryanla oğlunu doğum yaptı
41.elis 2 düşükmthfrc 677t homozigot, apo 3/3 alellicoraspin,folbiolcoraspin,folbiol,fragmin 2500 iğnedoğum yaptı
42.mpbizmir2 düşükmthfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyonbemiks, coraspinprogestan, clexane 0.4, bemiks, coraspindoğum yaptı
43.swanson 1 erken doğum 25 hf(46 gün yaşadı)mthfr 677 ve faktör v lieden heterezigot kan pıhtılaşmasıtüp bebek olduğu için bişey kullanamadımcoraspirin100 lük cleaxen ve 0.4 progynex iğne iki kez gündedoğum yaptı
44.ceylinn38Kayseri 31 yaş4,5 yaşında kızı var,6 ve 10 haftalık düşükmthfr 677 heterezigot ve protein s düşükcoraspin folbiolclexan 0.4 iğnedoğum yaptı
45.olacakolacak 2 dis gebelik (dogal). 2 negatif tup bebek, 1 kimyasal (tup bebekle)faktor II heterozgot, MTHFR lerin ikiside heterozigot.coraspin, benexol, folic acidFraxiparine, elevit, foli acid, benexolbeklemede
46.caco 2 dusuk 8 haftalarda 2 cısı mol gebelıkfaktor 5 het mtfr 677 het proteın c dusuk beklemede
47.petunyaaa 2 sonladırılan gebelik(distal artrogripozis tanısı konuldu), 2 düşüktalasemi taşıyıcısı, kan uyuşmazlığı var, MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTANT beklemede
48.betulgolcuk41kocaeli34. haftada kalbi durdu ölü dogumfaktör 5 leiden ve mthfr a 1298 c heterozigotelevit, coraspin ve folbiol

beklemede
49.saltas 2 tane kimyasal gebelikMTFHR heterizogot, Ayrıca anti trombin III düşükfolik asit ve coraspinprogestan, cleaxane 0.4, folik asit ve coraspindoğum yaptı
50.denizdilek 2 düşük ( kürtajla sonuçlandı.)MTHFR C677 heterozigot mutasyon.: Coraspin,elevitinnohep 0,45 (6.haftamda başladım,37 de bıraktım) , coraspin ( 32.haftaya kadar) ,elevit ,ferra sanoldoğum yaptı
51.cayaz 2 kımyasal gebelık,1 düşükfaktor 5 heterozıgot ,mthfr a1298c homozıgot,antı trombın dusuk,16.kromozom bozukcoraspırın +folbıol apikobal( b vitamini) kullanıyorum denemelere başladı
52.cemocanBursa3 düşük (6,7 ve 10. haftalarda ve 1 doğum(doğduktan 10 dakika sonra öldü)MTHFR 677 ve diğer diğerler heterozigot mutasyon saptanmıtır.faktör 5 pozitif :KK43:sadece folbiol( folik asit )clexane 0.4, folbiol, bebe aspirini 100 mg, progynex iğne haftalık, gyno ferro sanol,decavit 30 hf sonra magnorm,nidilat38. haftada spinal epidural ile kızı melek duru'yu doğum yaptı
53.derya_63 1- dış gebelik, 2- 39. haftada suni sancı ile ölü doğumprotein s eksikliğicoraspirincoraspirin , cleaxane 0.4doğum yaptı
54.kardelen5233 üç kimyasalfaktör v, c677t heterozigot
cleaxane 0.4
normal doğum yaptı
55.mutlucan123 3düşük.ikiz gebelik kalp durdu.MTHFR 1298 HETEREZİGOT PROTEİN S DÜŞÜKcoraspin
beklemede
56.sevinc007Adana6,5 yaşında bir oğlu var.mthfr 677 ve 1298 heterozigot protein S düşükcoraspin 100mg, folbiol, apikobalcoraspin 100mg, folbiol, apikobal, clexena 0,4 iğne9 haftalık hamile
32üstüne 3 düşük, bir kimyasal gebelik (10 hf kürtaj, 1 boş gebelik(10 hf kürtaj), 14 haf kürtaj)
57.nariko 1 kürtajfaktör v leiden heterozigotbeş günlük dodex iğne(b12), folbiol, elevit, zinco
heparin içerikli iğne,bebe aspirini,multivitaminlere devam.
beklemede
58.ay_she 1 kürtaj 1 düşük 1 normal doğum (28 haftalık)mthfr 677 heterozigotbebe aspirini, folik asitbebe aspirini, folik asit, clexane37 haftalıktada kızını doğum yaptı
59.ElifZehra_Bursa2 düşükaraştırııyorfolikasit beklemede
60.hayaletcasper 1 kürtajaraştırııyor beklemede
61.derya78_40Kırşehir4 düşükfactör V Leiden, Factör VR2, Factör XIII, Mthfr A1298C hepside heterozigotCoraspirin 100 mg, proanthocyanidini mn formula

Coraspin 100 mg, clexan 0.4, magnorm, gyno ferro sanol, omega 3
doğum yaptı
62.ayse_23 4 düşükmthfr1298 homozigot, 4g/4g ve birde 46xx21ps+coraspin günde 1 folbiol gebelik düşünülen ay günde bir fraxiparine 0.4lük iğnefraxiparine 0.4 günde iki tane,folbiol,coraspin günde 1 tane,haftada 1 de proluton depot iğne11 haftalık hamile
63.gulehasret 3 kürtajfactör v leiden heterezigot, MTHFR C677T heterezigotCORASPRIN FOLIC ASITCoraspin Frexparine günde 1 progestan 100 mg35 haftalık hamile
64.mathematician 4 kürtaj,iki kimyasalmthfr677 heterezigot cleaxane 0.4 , becozym c fort,diaformin, 100 mg aspirin, kortikosteroid(1 tablet),diaformin+metionden sınırlı diyetdoğum yaptı
65.superi001 4 düşük(6,6,7,8. haftalar)mthfr heterozigot,eşimde kromozamal translokasyonclexan,folbiol ve ecopirin

clexaen 0,4*2,ecopirin,folbiol,progestan hap ve progestan iğne
denemelere başladı
66.sezen00 2 düşükFaktör V heterozigot, protein s yüksek, hipotroidi varfolik asitcoraspin 100 mg, folbiol, hipor 3000 mg iğne, guatr için Levotran 100mgdoğum yaptı
67.alarahan 3 düşükMTHFR 677 heterozigot, PAI-1 4g/5g ayrıca haşimato troidifolik asit, coraspin
beklemede
68.masal25-12 1 kürtaj,1 düşükF-Vgeni G1691A mutasyonu : heterozigot mutant ve artmış venöz tromboz riskimfolbiol, coraspin0.4lük clexane folbiol coraspirin progestan kullanmaya başladım (17. haftada bıraktı ) şimdi ise decavit, clexane 0.4lük iğne ve gyno ferro sanoldoğum yaptı
69.hildan28 yaş1 oğlu var üç yaşında,üstüne 11+5 haftalık kürtaj,4 haftalık düşükfaktör v heterozigot, faktörxııı heterozigot, mtfhrc6 heterozigot ve PAI 4G/5G heterozigotaspirin, folbiol içiyom 3 aydır

aspirin, folbiol, 0,4 clexane iğne,günde bir tane progestan
39 haftalık hamile
70.01asAdana 29iki düşük(6 ve 9. haftalar) 1 kimyasal gebelikmthfr 677 heterezigot,aptt degerim 72,8,free ps 29,64aspirin, folbiol içiyom 3 aydır
denemelere başladı
71.elif5507antalya27 haftalık ölü doğum-kızFactor v g1691a(leiden),factor xıı v34l heterozigot, mthfr c677t homozigot paı-1 4g/5g, protein s düşük, fv leiden heterozigot,lupus antikoagülan(la1) düşükalfamet corasprin100 mg clexan 0.4 elevit
eylül 12'de doğum yapacak
72.lusnicaAdana1 düşükmthfr 1298 heretozigotaspirin, evicap,folbiolcleaxane 0 4 progestan günde 3 kere coraspin folik asit decavit ve kan yapıcı komfer20 haftalık hamile
73.paşam3405istanbul2 erkek(1. 20 haftalık-2. 18+6) 1 kız(17+6)pko ,homosestein,rahim agzı açıklıgıfolbiol, diyaformin 1000,apikopal, coraspirin
0.6 clexane igne /prolton depont ignesi
beklemede
74.duman85Ankara3 düşük (7,8 ve 4 haftalık)Faktör V leiden homozigotcoraspirin , folbiolgünde 2 defa 0.6 clexane igne , 100 mg coraspin39 haftada sezeryan ile kızı zeynep eyşanı doğum yaptı
75.ecem5885Tokat2 düşük (8 ve 5 haftalık)4G/5G homozigot , beta fibrinojen heterezigot, mthfr 1298 heterezigotyarım bebe aspirini, folbiol ve B vitamini
0,4 clexane iğne, günde 3 defa progestan
denemelere başladı
76.senay07934 yaş4 düşük 2 tanesi kürtaj 1 kimyasal gebelik (7 ,5 ve 11 haftalik) ilk düşüğü bacağındaki pıhtılaşma yüzünden olduFaktör V Leiden heterezigot, mthfr 1298 ve 677 heterezigot, pai 4g/5g heterezigotmetionin ve folikasitten fakir diyet, folbiol, coraspin, bemiks c, 100 mg euthrox, 0,4 clexane iğnefolbiol, coraspin, bemiks c, 100 mg euthrox, clexane iğnebeklemede:
77.ayen1986Adana1 kürtaj 3 aylık, 1 ölü doğum 6 aylıkmthfr 1298 heterezigotcoraspin, folicdoce

coraspin, folicdoce, 0,4 clexane iğne
denemelere başladı
78.elaal29 yaş1 düşük 6 haftalık, 2 kimyasal gebelikprotein c düşükfolbiol, coraspincoraspin,folbiol, 0,4 clexane iğne, 2 defa progestan, elevit ve bulantı için dramaminedoğum yaptı
79.orkide2 3 düşük 11,5 ve 7. haft.mthfr c677t heterezigot, a1298c heterezigotfolic asit, aspirin son gebeliğinde aspirin ve innohep 0,35 iğne kullanmıştı, b12 vitamin omega3henüz belli değilbeklemede
80.silence6768 2 düşük 9 ve 7 haftalık, 1 kimyasal gebelikMthfr 677 heterezigotfolbiol, coraspin

coraspin,folbiol
beklemede
81.seray0307Adana 3021 hafta ölü doğum, 1 kimyasal gebelikMthfr 677 ve 1298 heterezigot, Antitrombin az yüksekfolbiol, coraspin 100 mgcoraspin,folbiol, 0,4 clexane iğnedenemelede başladı
82.pingg31 yaş2 düşük (7 ve 8 haft)Mthfr 677 homozigotfolbiol,benexol, coraspin 100 mg
coraspin100 mg,folbiol,benexol, 0,6 clexane iğne
denemelere başladı
83.eoeAnkara6 yaşında kızı var , 3 düşük (7 , 15 ve 6 haft)Mthfr 677 ve 1298 heterezigot, PAI-1 4G/5G : 4G/4Gfolbiol,aspirinprogestan kanama olunca 6. haftada aspirin bırakıldı,proluton depot iğne 3 günde bir defa olmak üzere 12 hafta olana kadar kullanıldı. 12 haftadan sonra elevit,balık yağı hapı,magnezyum kullanıldı ikili testi sonuçları iyi çıktı yinede 15. haftalık öldü.12 haftalık hamile
33 yaş
84.lemanurKahramanmaraş 24 yaş2 düşük kürtaj olduhenüz belli değilelevit ,aspirinelevit,aspirin,0,4 clexane iğnekızı zeynep ebrar'ı doğum yaptı
85.atisizmir 32 yaş2 kürtaj 2 side 6 haftalık (2. düşükten sonra yapılan incelemede trizomi 12 çıktı)B-fibrinojen-455 G-A Heterezigot,MTHFR A1298C Homozigot,ayrıca tiroit yetmezliği varcoraspisin,Euthyrox, 50,Bemiks
coraspisin,Euthyrox, 50,Bemiks, 0,4 clexane
12 haftalık hamile
86.turkce2012Gaziantep 30 yaş1 düşük (2,5 aylık ) , 2 kimyasal gebelikMthfr 677 ve 1298 heterezigot,Faktör 13 heterezigot,matofin, decavit, ekopirin, aspirin, folbiol
matofin, decavit, ekopirin, aspirin, folbiol, 0,4 clexane iğne
doğum yaptı
87.burcim 23 haftalık ölü doğum , 15 haftalık kürtajMthfr 677 heterezigot , protein s düşük
mart , nisan gibi denemelere başlayacak
88.efulim46sivas1 düşük 15 haftalık ,1 ölü doğum 18 haftalıkfaktör V H1299R heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot ,ACE I/D Heterozigot 0,4 clexane iğnedoğum yaptı
24 yaş
89.andac 6 düşük (tüp bebek) estrofem 4*1 coraspin 1*1 tetradox 2*1 progynex ampul kalçadan 50 mg 2tane birden inofolic şase... 2 sabah 2 akşam

diğer ilaçlara ilaveten 0,6 clexane iğne
tüp bebek için transfer aşamasında
90. aksakistanbul3 düşük (1. boş gebelik,8 ve 9 haftalık )MTHFR 677 heterozigotcoraspin, folik asitiğne kullanacak dozu belli değildenemelere başladı
90.32 yaş
91.slvy1987 2 düşük (6 haftalık ve 12 haftalık)a1298t ve c677t heterezigot,4G/5Gcoraspin,folicdocecoraspin, folicdoce, 0,4 clexane iğne, progestan.15 haftalık hamile
92.mmery 1 kimyasal gebelik, 23 haftada ölü doğumMTHFR A1298C heterezigot,protein c yüksek,ayrıca rahimağzı yetmezliği,pko, troid,hormon düzensizliği ve adet düzensizliği var. beklemede
93.halhalizmir1 boş gebelik, 1 kimyasal gebelik, 1 tane de 6. haftada düşükMTHFR 677 heterezigotfolbiol , bemiks cgebelikle birlikte iğne kullanacak dozu henüz belli değilbeklemede
94.mikro81kocaeli3 düşük ,2 kimyasal gebelik, 1 tane de düşükMTHFR 1298 ve 677 MTFHR HOMOZİGOT MUTANTfolbiol

beklemede
95.binbirgeceizmir3 düşük ,1 dış gebelik gebelik,FAKTÖR V LIDEN MUTASYONU HETERİZİGOT TAŞIYICISI PROTEİN S DÜŞÜKLÜĞÜfolidoce denemelere başladı.
96.muco509 10 yaşında bir oğlu var,toplamda 4 düşük. hiç kalp atışı dinlenemedi 3.de 0.4 lük iğneyle corasprin kullanırken 9. haftada durdu 4.de sabah akşam 0.6 lık ve corasprin kullanıyordu 9, haftada kalbi durdufaktör v leiden heterozigot faktör xıııv34l heterozigot pa 1 4g 4g mthfr heterozigot ace heterozigothaftada 3 defa 0,5 fraksipen iğne500 fraksipen iğne sabah ve akşam, gün aşırı coraspindenemelere başladı.
97.fmfm33 yaş2 çocuğu var, 1 kürtaj,1 düşük, 2 ölü doğum,1 dış gebelik. 37 haftalik hamile
98.glyahmet 2 kürtaj 7 haftalık.1298 homozigot
beklemede
99.melekogretmen21 7 haftalık kürtaj,26 haftalık ölü doğumHomosistein seviyesi biraz yüksekfolbiolClexane 0,4,Folbiol,proluton deppot.ferrum fort.B12.38+4 haftada normal doğum yaptı
100.derrryaAnkara1 düşük 6 haftalıkMTHFR 1298 heterezigot.folbiol

iğne kullanacak
beklemede
101.incinaz 1 kürtaj 9 haftalıkprothrombin g20210a heterozigot, paı 4g/5g heterozigot, mthfr c677t heterozigotfolibol, b vitamini(b6,b12), bebe asprinifolibol, b vitamini(b6,b12), bebe asprini, progestan , iğne henüz dozu belli değilhamile
102.zeynepzeynepzeynep 3 yaşımda kızı var,1 kürtaj 11+4 haftalıkMthfr a1298c heterozigot ve PAI 4g/5gapikopal+folbiol+coraspinapikopal+folbiol+coraspin+clexane 0.636 haftalık hamile
103.sta 2 düşükmhtfr C 677t homozigotfobiol ve coraspincleaxane 4 lük iğne coraspin ve folbiol35 haftalık hamile
104.suay82ankara2 DÜŞÜK 1NCİ (7 HAFTALIK DÜŞÜK OLDU KÜRTAJ YAPILDI ) 2NCİ(6+5 GÜNLÜK KÜRTAJ YAPILDI)PROTROMBİN (G20210A) = HETEROZİGOT, MTHFR(C677T)HETEROZİGOT,MTHFR(A129C8) = HETEROZİGOTCORASPİRİN 100 MG + FOLBİOL+GYNO FERRO SANOL+DODEX İĞNE B12 EKSİKLİĞİ İÇİNaspirin ve 0,4 clexane iğne19 haftalık hamile
PAI-1 (4G/5G) 5G/5G
105.mayd 2 kürtaj ikiside 8 haftalıkfaktör XIII homozigot mutantfolbiol ve coraspin
folbiol ve coraspin, 0.4 clexane
12 haftalık hamile
106.zeyden63Şanlıurfa3 kürtaj (8 haftalık.12haftalık.20 haftalık)Anticardioloping IGMcoraspin 100 mg,folikasitgebelikte clexan 0,6 coraspin 100 mg prednol 16 mg37 haftalık hamile
107.umut40Ankara yaş 311 kürtaj (9 haftalık) 1 düşük (9 haftalık)mthrfler heterezigot ve 4g/5gfolikasit
cleaxen0,4 ve folik asit
beklemede
108.rengarenk00 1 kürtajmthfr 1298 homozıgotfolıdoce ve coraspın 33 haftalık hamile
109.sid16 1 kürtaj, bir düşükmthfr 1298 heterezigotfolikpluscoraspırın- cleaxen 0.4 günde 1 kez, progestan günde 2 kez, folibole ve decavit33 haftalık hamile
110.serap06_06Ankara1 düşük (8 haftalık) 1 dış gebelik (iğneyle sonlandırıldı)Faktör V Mutasyonu: Heterozigot MTHFR 1298A : Homozigot mutantCorasprin 100 lük ve folbiol 5 mgCorasprin 100 lük ve folbiol 5 mg ,clexane 0,418 haftalık hamile
111.burcim 3 düşük 23-15 haftalar, 1 kimyasal gebelikmthfr677 heterezigotkan sulandırıcı iğne beklemede
112.durasil 2 kimyasal gebelikMTHFR C677 HETEROZİGOT PAI-1 HETEROZİGOT ve ACE/delcoraspin100mg günde 1 kullanıyorum ve folbiol günde 1...hamile kalınca hergün iğne
beklemede
113.esmiras 2 düşük (7. ve 6. haftalar)mhtrf 677 heterezigotb vitamini folik asitclexane 0,4yeni hamile
114.hulya59 4 düşükmthfr 1298 heterozigot coraspin ve clexan 0,416 haftalık hamile
115.67elifYaş 36/İstanbul4 düşük (6,7,8,5.haftalarda)protein S düşüklüğü, Atrirrombin III düşüklüğü, protrombin geninde homozigot gebelikten önce coraspirin 100mg hergün bir tane,folikasit 5mg hergün bir tanegebelikle birlikte clexan 0,4 günde bir tane folik asit 5mg beklemede
116.t_uğba
3 hamilelik 3 dusukfaktor v leiden G1691A heterezigot ve MTHFR A1298c homozigot' gebelikte 0,6 clexanebeklemede
117.mihrimah8429 yaş1 kayıp (8haftalık kalp atısı yok büyüme yavas)mthfr 1298 homozigot mutasyongebelik öncesi sadece folbiolgebelikte folbiol corasprin 100 ve iğnebeklemede

ya kızlar ben tabloyu yapıyorum düzenliyorum buraya yapıştırınca yine bozuk oluyo. neden acaba.çizgiler görülmüyo. kocaman bir tablo oluyo. var mı çözüm öneriniz.eminecim senin için mümkünse pazartesi ilk sayfamıza yapıştıralım. pazartesi görüşürüz cnm.

X