Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Merhaba arkadaslar artik burdan mi dewam ediyoruz kafam karisti cuma dr bhcg 1063. Olmus Dedi carsamba ultrason var meraktayim ins sagliklidir

canım bizler buradayız ama oraya da takılırız. b hcg çok güzel gidiyorcanım hadi bakalım dr.dan güzel haberlerini bekliyoruz.

şimdilik yok canım ama 1 haftada 2 defa oldu.doktoru aradım ama telinin sarjı bitmiş kapalıydı bir dahada aramadım...

emine yöneticilerden birinden yardım iste taloyu başa kopyala oradan düzeltiriz

canım bence ihmal etme. bu hafta muhakkak ulaş dr.a neden oluyormuş ne kullanman gerekiyormuş öğren.

hoşbulduk canım eklediğin için teşekkür ederim...kilomu sordu maşallahım var benimde 71 kiloyum bu yüzden iğneyi değiştirdi drların hepsi farklı şeyler sölüyor...dediğin gibi inşallah bu kez herşey yolunda gider..

anladim kiscemmbenede tablo ilk sayfada verilirse cok iyi olurrr

bu topigi acma nedenimiz oncelikle dua oldu. tabi duayla da kalmayiz pihtilasmayla ilgili her tur muhabbetimizi de yapacaz tabiki.suan ben de bilmiyorum tabloyu nasil yapacam,nasil guncelliycem zamanla ogrencem bunu.diger topik gibi kisilerin gecmisleri suanki durumlari olcakmi diyenler var.ben boyle birsey yapmayi dusunmuyorum.buna zamanim yetmez.ve zaten diger topik bu konuda aktif.sevinc bunu yapiyor.orasi da aktif kalacak tabi.senayin dedigi gibi oraya ugrayip soru soracak cok kisi olacak ve tabi bildiklerimiz olcusunde oraya da cevap vericez.ama bu topik icin sunu doyleyim ki hic bir kisitlamamiz olmasin burda.isteyen istedigini paylassin burfa diyorum ben.dua,dua tavsiyesi,yemek tarifi,gundemden....ozetle herseyden konusabiliriz diyorum ben.onceden ben bunu soyleyim ki sonradan kimse neden bunu konusuyisunuz geyik muhabbeti yapiyorsunuz demedin.bu benim fikrim tabi.arkafaslar burasi benim topigim degil hepimizin topigi.hep birlikte herseye beraber karar verelim.

kızlarrrr yeni topiğimiz hayırlı olsun. eminecim burda kafamıza göre takılırız. dua konusunda başta elifin sonra senin hakkını ödeyemeyiz.Allah razı olsun. bende dün dr a gidemedm antebe gittik. önemsemeye çalışıcam bu ay. olursa olur olmazsa zaten yoktu dicem :))

merhaba pıhtıdaşlarım. kan pıhtılaşması ile ilgili her tür sohbetimizi, bizleri ayakta tuttuğuna inandığımız dualarımızı artık burdan yapabiliriz.:13:

canım topiğin hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallah....

canım hayırlı uğurlu olsun hepimize saglıklı bebişler nasip etsin bu topik hep güzel ve mmutlu haberlerimizi paylaşalım inşallah:))

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Bu salavatıokumadan önce 21 kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahlarınaffı istenir.
2-Hangi dilekiçin okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmeleçekildikten sonra Salavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericübihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, vehüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi vesahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."
NICK
GERÇEK İSİM
elif5507 -
Elif:
*01as-
Aslı:
*ceylinn38-
Zehra:
*senay079-
Şenay:
120
*slvy1987-
Selvi:
sevinc007-
Sevinç:
eoe-
Emine:
170
serap06_06-
Serap:
75
rengarenk00 -
Serpil:
20
*nazka86 -
Nazife:
umud40-
Vildan:
hildan -
Hilal:
muco509-
Emel:
Eylül06-
Berna:
Slmeng-
selma :
*AzraNur68-
Gül:
06 kelebek-
Neşe:
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
Mayd-
Aycan:
20
Atis-
Senem:
330ml-
Sultan:
Adalet1990-
Tuğçe:
Gül_neva-
İrem:
Lolo-
Nihal:
Cbdefne-
Canan:
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
31.05.2013
DUALAMA
TARİHİ:
06.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

hoş geldin canım. nerelerdesin.abinin düğünü mü vardı yoksa.dua konusunda; ne hakkımız olacak canım. siz okuyorsunuz ben yazıyorum
canım topiğin hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallah....

hoş geldin. bu topik benim değil canım hepimizin topiği, dua işi vesile oldu açmaya, hepimiz için açtım, rahat rahat burda herşeyi sınırsız konuşuruz artık.

Canım 85 salavat daha ekleyebilirmisin bana..

Bu topic inşallahh hepimize uğurlu gelsin ve sağlıklı hamilelik haberlerini alalım peşpeşe.

yapıkrediden sağlık sigortası hakkında bilgi istemiştim. günlerdir arıyor sigortacı. en son istemiyorum, maddi durumum elvermiyor dedim kurtuldum. ama bu sadece muayene paketi. demesine göre özel muayenehaneye de gidince makbuz alınıyormuş ve onu ödüyorlarmış, muayene limiti de yok. çok inandırıcı gelmedi bana. vazgeçtiğimi söyledim zaten bankacılara güvenemiyorum. 1400 tl ye bir yıl boyunca limitsiz muayene. bilmiyrum belki mantıklıdır ama, bizim ne olacağımız belli olmuyorki, uzun vadeli plan yapamıyoruz. ama marfree den tekrar bilgi istedim. onlar en azından doğumu içine alan paket veriyor. tekrar bir görüşüyüm telefonla. yapıkredi 1 yıl hamile kalmama koşulu koyuyor çok saçma. iki yıllık sigortayı mecburen yaptırcan. zaten hastanenin doğum ücretiyle aynıya geliyor. bir de yapıkrediye söyledim marfree nin paketini. onlar 6 ile muyaneyi sınırlandırırlar, ek primlerde de çok uçuk rakamlar verirler dedi. 6 muayene zaten az dedi. ama ek pirim ödemek zorunda da değiliz sanırım.

canım yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallahhh ellerine sağlık

bu arada ben yarın doktora gidiyorum stresler başladı yine hayırlısı olur inşallah:18::18::18:

hayırdır emine ye bişey söyleyen mi oldu ben kaçırdım o zaman bu ara bulantılardan dolayı pek giremiyorum bi sıkıntı yoktur inşallah

canım yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallahhh ellerine sağlık

bu arada ben yarın doktora gidiyorum stresler başladı yine hayırlısı olur inşallah:18::18::18:

Allah kolaylıklar versin canım sana. taa ordan buraya dr için geliyorsun. bu emeklerini boşa çıkarmasın rabbim. güzel haberlerini bekliyoruz.

hayırdır emine ye bişey söyleyen mi oldu ben kaçırdım o zaman bu ara bulantılardan dolayı pek giremiyorum bi sıkıntı yoktur inşallah

hiçbir sıkıntı yok canım merak etme sen. sadece orada dua sayfamız ve dua üzerine muhabbetimiz çok yer kapladığı için buraya geçtik. yeni katılanlar sorularının cevaplarını rahatlıkla bulabilirler orada böylelikle diye düşündük. burada her tür muhabbet serbest...

anladım canım böylesi daha iyi olmuş o zaman hemde inşallah yeni topiğimiz güzel şeylere hayırlara vesile olur

evet yarın yine yollardayım yeter ki bebeğimin güzel haberlerini alayım ben razıyım çok zor ya çok istediğim hamileliğin tadını çıkartamıyorum korku ve endişeler yüzünden bugün yine o kadar çok şey kuruyorum ki kafamda inşallah rabbim yardım eder ve hepsi boşa çıkar ben güzel haberlerle dönerim...

canım bence hiç sıkma canını. büyük bir aşama kaydettin. en zorları geçti inş. bundan sonra daha rahat edersin. dualarımız seninle canım. yarın güzel haberler ver bize inş.

emine cnm hayırlı olsun topiğin haftasonu tolga hocaya gittim dediğiniz gibi sgk ile anlaşması olmadığından tamamlayıcı sağlık sigortası geçerli değil artık paramızla gideceğiz ama yinede sigortacıya sorduğunuz soruları sordum her türlü yatışı karşılıyorlar düşük olması durumunda doğum ücretini geri iade ediyorlar (1875 tl) sadece 6 muayene hakkı var yani 2 paket alma gibi bir durumumuz yok devlet müsade etmiyormuş sgk ile anlaşması olan bir doktor bulunursa mantıklı ama ben şu durumda tolga hoca ile devam edeceğim sonrasında değerlendireceğim sigorta işini .
tolga hocaya gelince gerçekten içimi çok rahatlattı kararlı ve bilgili bizim konuda homosistein testi istedi bugün 5 te tekrar görüşeceğiz sonucuma göre iğneye hemen başlayacak iğneleri yanımda götürüyorum inşallah sonucum yüksek gelmezde bir ana önce başlarım tedaviye iğneleri ilk aldığımda biraz gözüm korktu açıkçası yaklaşık 1 yıl vurulacağım bu gidişle Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım ben de az önce görüştüm marfree ile. 420 tl 6 muayene hakkı. doğum paketi 1875 tl. doğum paketini istediğin zaman alıyorsun. sordum 9 aylık oldum alabilirmiyim dedim. evet alabilirsin dedi. geçenlerde 35 haftalık birine vermişler paketten. ama muayene paketiyşe beraber almak gerekiyormuş tek başına değil. ama o zaman medicana paket fiyatını artırabilir, bizdeki fiyat artabilir, bunun garantisini veremem dedi. ama tolga beyle görüşmek lazım, sadece doğum için bile yaptırılabilir o zaman gelince. ama tolga bey sgk lı hasta bakmıyor dedin. o halde olmayacak bu. peki tahliller için, reçete için nereye yönlendirecekmiş. önceden akaya gidiyordum, sektereri hallediyordu herşeyi, sgk muayene girişi yapıp tahlilleri yaptırıyordum. bunları detaylı görüşmek lazım. sen ilk kez mi gitmiştin tolga beye. sen ne durumdasın şimdi. neye göre iğneye başlayacak anlayamadım. gebelik mi var canım. diyet verdi mi? canım mutasyonların neydi senin. ilk sayfada yok da ondan sordum))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…