-
- Konu Sahibi melodysilk
Merhaba arkadaslar artik burdan mi dewam ediyoruz kafam karisti cuma dr bhcg 1063. Olmus Dedi carsamba ultrason var meraktayim ins sagliklidir
şimdilik yok canım ama 1 haftada 2 defa oldu.doktoru aradım ama telinin sarjı bitmiş kapalıydı bir dahada aramadım...
emine yöneticilerden birinden yardım iste taloyu başa kopyala oradan düzeltiriz
aysecim hosgeldin.seni de eklemistim zaten listeye.suan yapistiramiyorum listeyi. isteki bilgisayarimda yuklu.diger topikten bakarak okumaya baslayabilirsin.clexan kullaniyordun ve bacagindaki agri yuzunden bu igneye baslamistin diye hatirliyorum.acaba dr ne dedi bununla ilgili.niye innohep kullan defi.bir de 0,7 0,4 e gore cok degilmi.insallah aysecim hersey yolunda gider.
canım nihayetinde orası da var ama pıhtılaşma ile ilgili herşeyi burada da yapabiliriz. gerekli ne kadar bilgi varsa düzenleyip yenileyerek yine ilk sayfada verelim bence tabloyu. diğer topicte dua paylaşımı olmayacak. oraya da taklırız zannımca çünkü oraya da girip soru soran yeni üyeler olacaktır. cevap vermek lazım. ama asıl yerimiz burası artık.
merhaba pıhtıdaşlarım. kan pıhtılaşması ile ilgili her tür sohbetimizi, bizleri ayakta tuttuğuna inandığımız dualarımızı artık burdan yapabiliriz.:13:
NICK | GERÇEK İSİM | |
elif5507 - | Elif: | |
*01as- | Aslı: | |
*ceylinn38- | Zehra: | |
*senay079- | Şenay: | 120 |
*slvy1987- | Selvi: | |
sevinc007- | Sevinç: | |
eoe- | Emine: | 170 |
serap06_06- | Serap: | 75 |
rengarenk00 - | Serpil: | 20 |
*nazka86 - | Nazife: | |
umud40- | Vildan: | |
hildan - | Hilal: | |
muco509- | Emel: | |
Eylül06- | Berna: | |
Slmeng- | selma : | |
*AzraNur68- | Gül: | |
06 kelebek- | Neşe: | |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | |
Mayd- | Aycan: | 20 |
Atis- | Senem: | |
330ml- | Sultan: | |
Adalet1990- | Tuğçe: | |
Gül_neva- | İrem: | |
Lolo- | Nihal: | |
Cbdefne- | Canan: | |
TOPLAM | ||
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 31.05.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 06.06.2013 |
hoş geldin canım. nerelerdesin.abinin düğünü mü vardı yoksa.dua konusunda; ne hakkımız olacak canım. siz okuyorsunuz ben yazıyorumkızlarrrr yeni topiğimiz hayırlı olsun. eminecim burda kafamıza göre takılırız. dua konusunda başta elifin sonra senin hakkını ödeyemeyiz.Allah razı olsun. bende dün dr a gidemedm antebe gittik. önemsemeye çalışıcam bu ay. olursa olur olmazsa zaten yoktu dicem :))
canım topiğin hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallah....
Canım benim uğraşıp yeni topiği açmışsın. Ellerine sağlık. Diğer taraftada bence gayet güzel gidiyordu ama madem sen o sözden bu kadar olumsuz etkilendin burdan devam ederiz.Ama bak söyleyim hepimiz buraya kayacağızz zamanla ve yine bildiğimiz gibi burda devam edeceğiz.
canım yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallahhh ellerine sağlık
bu arada ben yarın doktora gidiyorum stresler başladı yine hayırlısı olur inşallah:18::18::18:
hayırdır emine ye bişey söyleyen mi oldu ben kaçırdım o zaman bu ara bulantılardan dolayı pek giremiyorum bi sıkıntı yoktur inşallah
hiçbir sıkıntı yok canım merak etme sen. sadece orada dua sayfamız ve dua üzerine muhabbetimiz çok yer kapladığı için buraya geçtik. yeni katılanlar sorularının cevaplarını rahatlıkla bulabilirler orada böylelikle diye düşündük. burada her tür muhabbet serbest...
anladım canım böylesi daha iyi olmuş o zaman hemde inşallah yeni topiğimiz güzel şeylere hayırlara vesile olur
evet yarın yine yollardayım yeter ki bebeğimin güzel haberlerini alayım ben razıyım çok zor ya çok istediğim hamileliğin tadını çıkartamıyorum korku ve endişeler yüzünden bugün yine o kadar çok şey kuruyorum ki kafamda inşallah rabbim yardım eder ve hepsi boşa çıkar ben güzel haberlerle dönerim...
emine cnm hayırlı olsun topiğin haftasonu tolga hocaya gittim dediğiniz gibi sgk ile anlaşması olmadığından tamamlayıcı sağlık sigortası geçerli değil artık paramızla gideceğiz ama yinede sigortacıya sorduğunuz soruları sordum her türlü yatışı karşılıyorlar düşük olması durumunda doğum ücretini geri iade ediyorlar (1875 tl) sadece 6 muayene hakkı var yani 2 paket alma gibi bir durumumuz yok devlet müsade etmiyormuş sgk ile anlaşması olan bir doktor bulunursa mantıklı ama ben şu durumda tolga hoca ile devam edeceğim sonrasında değerlendireceğim sigorta işini .
tolga hocaya gelince gerçekten içimi çok rahatlattı kararlı ve bilgili bizim konuda homosistein testi istedi bugün 5 te tekrar görüşeceğiz sonucuma göre iğneye hemen başlayacak iğneleri yanımda götürüyorum inşallah sonucum yüksek gelmezde bir ana önce başlarım tedaviye iğneleri ilk aldığımda biraz gözüm korktu açıkçası yaklaşık 1 yıl vurulacağım bu gidişle Allah hepimizin yardımcısı olsun