- 26 Aralık 2012
- 2.502
- 440
Adet donemndeyken biraz vardi kasik agrim herzamnki gunmde bitti sayılır ama yinede cok cok sz geldi ve hep pihti seklinde geldiKasık agrında var mı regli boyunca devam eden ve herzmn ki gününde mi bitti uzadımı reglin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet donemndeyken biraz vardi kasik agrim herzamnki gunmde bitti sayılır ama yinede cok cok sz geldi ve hep pihti seklinde geldiKasık agrında var mı regli boyunca devam eden ve herzmn ki gününde mi bitti uzadımı reglin
Adet donemndeyken biraz vardi kasik agrim herzamnki gunmde bitti sayılır ama yinede cok cok sz geldi ve hep pihti seklinde geldi
Mrb canım 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bütün testleri yaptırdım sadece pıhtı sorunu çıktı ozamandan beri de hamile kalamadım.neden bır ay once baslattı benım her gıttıgım doktor gebe kalınca baslanıcanı soyledı...
banada bebek aspırını verdı kanı cıvıltsın dıye hamıle kalıncada ıgne olucak..
senın adına sevındım darısı ısteyenlerın basına..
ınsalah hayırlıyla kucagına alırsın...
aspırının yan etkısınde zaten kanamayı cogaltır yazıoMrb canım 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bütün testleri yaptırdım sadece pıhtı sorunu çıktı ozamandan beri de hamile kalamadım.
Çok evvelden folik asit kullanıyordum ama pıhtı için tedavi vermedi bende bu ay 1 hafta kafama göre bebe aspirini aldım ama 6 gün evvelden hasta oldum birde kanamam ilk gün çok fazla geldi ilk gün bu kadar çok olmazdı aspirinden Kaynaklı olabilirmi??
yok cnm benım kı adettı tam haftamda oldum cunkuCanım heveslendirmek istemem ama test yaptır için rahat etsin derim
Bundan 3 ay önce 3 aylık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar beklemediğim bir gebelikti adet gördüm adet boyunca kesilmeyen kasık ağrıları arada sancı saplanması falan ve adet sürekli pıhtı şeklindeydi önceleri pek önemsemedim ama adetin uzun sürmesi ve adet boyunca devam eden kasık ağrıları şikayetiyle dr gittim 1 aylık bebek beklediğimi öğrendim 2 ay snrda kalbi durdu zaten
Yerleşme kanamasıymış acaba diyorum sendede olabilir mi ..?
Doğrudur canım ilk etapta kahverengi çürük bi akıntı sonra kanamam arttı korktum biraz.aspırının yan etkısınde zaten kanamayı cogaltır yazıo
yok cnm benım kı adettı tam haftamda oldum cunku
işte bu ay kullandım ve sıyaha yakın koyu kahve seklınde geldı ve pıhtı seklınde geldı hep..Doğrudur canım ilk etapta kahverengi çürük bi akıntı sonra kanamam arttı korktum biraz.
Aspirini ilk kez kullandığında ilk adetinde nasıl etki yaptı canım
Anladim canim kisiye gore değişiyor demekki bende farklı oldu hatta kan su gibi geldi arada bu pıhtı gibi şeylerde geldi aspirini doktor tavsiyesi olmadan almam korkuttu beni arada sırada alıyorum artık,Ne diyim hayırlısıyla sağlıkla bebek sahibi oluruz inşallahişte bu ay kullandım ve sıyaha yakın koyu kahve seklınde geldı ve pıhtı seklınde geldı hep..
bıldıgın kırmızı kan gormedım hiççç...
canım ben clexane 4 ve bebek aspırını ve folık asıt kullanıyorum receteyle alınabılıo cok sukur....Kızlar hangi iğneleri kullanıyorsunyz ben oksapar 6000 günde 2 tane sabah aksam ve bu iğneler raporla ücretsiz alınabiliyormuş alan var mı aranızda
ne yaptın tokyoo sonuç nedir?kızlar merabaaa bugun hamıle oldugumu ogrendım doktora gıttım ve 3 tane kese gordu bunlardan bırı gebelık kesesı dıgerlerı bos gıbı duruo dedı ve uzum gebelıgıde(mol) olabılrın dedı ıkı hafta snra gel eger bu ıkı keseler kaybolmaz uzum gebelıgı olursan hemen kurtaj olcan dedı
yoksa kanser yapar dedı((
aranzda boyle sey yasayan varmı
ne yaptın tokyoo sonuç nedir?
kürtajdan 30 35 gun snra adet olunuo bana daha 25 oldu ama hastalnamdm dahaBenimde 4haftamda düşük yasadım 1 ay geçti adet olmadım tekrar hamile kalmamda Bi sorun yasarmıyım ??
kurtsj sonrası birsz geç,olunuyo diye biliyorum canm.. Bnde sonuçlarımı bugun doktoruma gosterdim. Şuan corasprine ve folikasite başladık. Gebe kalır kalmazda 0,4luk iğnebaşliycam. İnşllh bu defa husrana uğramam canmm yakürtajdan 30 35 gun snra adet olunuo bana daha 25 oldu ama hastalnamdm daha
ınsalah cnm hadı bakalm çalışmalara basla....kurtsj sonrası birsz geç,olunuyo diye biliyorum canm.. Bnde sonuçlarımı bugun doktoruma gosterdim. Şuan corasprine ve folikasite başladık. Gebe kalır kalmazda 0,4luk iğnebaşliycam. İnşllh bu defa husrana uğramam canmm ya