cok sukur sende sorun cıkmamıs :)
evet canım çok şükür :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sukur sende sorun cıkmamıs :)
kızlar merhaba ben 2013 hazıranda hamıle kaldım agustosunda dusuk yaptım kanamam oldu dr a gıttım ama drum patolojıye vs yollamadı o drumdan zaten memnun degıldım daha sonra baska bı dra basladım bı muddet korunduktan sonra tekrar bıraktım ve yıne hamıle kaldım ama bu seferde hazın son 11 haftalıkken bebegımın kalbı durdu. kurtaj yapmak zorunda kaldılar bu sefer drum patolojıye yolladı ve 3 sebebeı olabılır 1 pıhtılasma 2 genetık 3 de sebebsız dedı allahıma dua ettım genetık olmasın esımınde bnmde genetıgımı degıstremem cunku sebebını bılmedıgım bıseylede ugrasamam ve pıhtılasma cıktı cok sukur sonra coraspin kullanmaya basladım 8 aydır kullanıorum coraspini korunmayı bıraktım ve hamıleyım sımdı tekrar ıgne oluorum hergun pıhtılasma hamıle kalmanıza engel degıl canım sadece bebegın beslenmesıne engel oldugundan dusuk yapıoruz. ama kan sulandırıcılarla bebegımıze kan gıtmesını sagladıgımızda hıc bı sıkıntı yok ıcınızı ferah tutun ınsallah saglıkla cocuklarımızı kucagımıza alırız allahın ıznıyle...
canım öncelikle geçmiş olsun... ilk konuyu açtığındaki yazınıda okumuştum. bende de kan pıhtılaşması vardı. doktorununda sana söylediği gibi gebelikte kan sulandıran iğne ve coraspirin kullanımı şart. benimde hamileliğin ilk gününden beri her gün kullanımım var bu ilaçları. şimdi yeni hastalanmışsın ya bunun pıhtılı gelmesi aspirinle alakalı değil zaten vicudunda dolaşan pıhtı atılmış oluyor. bu zaten sürekli sende vicut tarafından üretilen bişi malesefki. enfeksiyon için verilen ilaçta çok önemli çünkü vicutta enfeksiyon olunca bebek tutunamıyor. b12 ve folik asit ise gebe kalmadan hatta doktorum kullandırmaya başlamıştı. bebeğe hazırlık için bunun bebeğe çok yararı var.vitaminler vs.. çok önemli gelişimi için... sen ilaçlarını düzenli kullan sonra gelsin bebişler....merhaba kızlar uzun zamandan sonra gırebıldım maalesf
hamılemısın dıye sorarsanız hayır
dusuk yapalı 7 ay oldu.
4 ay korunduk rahım tazelensın dıye 3 aydır da korunmuoyruz.
2 hafta once baska bı dr a gıttım neden olmuo dıe az bı her kadnda olan ıltıhap var dedı bunun ıcın fıtıl verdı.
sonrada ben derdımden bahsettım ıste kan pıhtılasmam var ılle hamıle kalıncamı bana tedavı uygulanıcak onn harıcınde baska bı sey yapmıycammı dedım
o da :
bu fıtılı kullan zaten bır haftada gecer. dedı
onun harıcınde bebe aspırını ve folıkasıt vede b12 vıtamını verdı.
bu ucunu gunde bı ıcıyorum..
ılk 6 ay gelme yanıma dogal yollardan hamıle kal dedı ama yok 6 ay olmadı o zaman tedavıne bakarız dedı..
canım yaa cok sagol alakan ıcın ..canım öncelikle geçmiş olsun... ilk konuyu açtığındaki yazınıda okumuştum. bende de kan pıhtılaşması vardı. doktorununda sana söylediği gibi gebelikte kan sulandıran iğne ve coraspirin kullanımı şart. benimde hamileliğin ilk gününden beri her gün kullanımım var bu ilaçları. şimdi yeni hastalanmışsın ya bunun pıhtılı gelmesi aspirinle alakalı değil zaten vicudunda dolaşan pıhtı atılmış oluyor. bu zaten sürekli sende vicut tarafından üretilen bişi malesefki. enfeksiyon için verilen ilaçta çok önemli çünkü vicutta enfeksiyon olunca bebek tutunamıyor. b12 ve folik asit ise gebe kalmadan hatta doktorum kullandırmaya başlamıştı. bebeğe hazırlık için bunun bebeğe çok yararı var.vitaminler vs.. çok önemli gelişimi için... sen ilaçlarını düzenli kullan sonra gelsin bebişler....
yok yok sen kontrole git.. hatta pıhtılaşma için test yaptırmışmıydın hatırlayamadım yapılmadıysa onuda yaptırabilirsin..canım yaa cok sagol alakan ıcın ..
ne bılım bende adetım pıhtı seklınde gelınce korktum bıde ılk defa pıhtı seklınde geldı aspırıne baglıyorum bende bebek aspırınıne onun sayesınde atıldıgını dusunur oldum .
ama bı doktora gıdıcem yınede nıe bole dıye..yumurtalıklarıma baksın myom kıst fılan varmı dıyee..
cokmu acele edıyorum anlamadımkı.......
Evet cnm gittim ve pihtilasma cikmisti o testte doktor hamile kalinca igne yapacaz dedi simdilik o dedigim bebek aspini b12 ve folik iciyorum bu hafta yinr gidicem pihti seklinde geldi hic bole olmazdi diycem bide yumurtalara baksin myom filan varmi temiz mi diyeyok yok sen kontrole git.. hatta pıhtılaşma için test yaptırmışmıydın hatırlayamadım yapılmadıysa onuda yaptırabilirsin..
enfeksiyon için kullandığın ilaç bittiğinde git hatta hem bitmişmi enfeksiyon ona bakar hem genel kontrol yapar. çalışmalar boşa gitmesin.. doktorun verdiği ilaçları kullan herşey yoluna girer.. bide gebeliğin oluştuğu en kısa zamanda kan sulandırıcı iğneye başlaman gerekiyor kendini takip et bu konuda gecikme ki tutunmada sorun yaşama..
TE="duygugk, post: 37508625, member: 568187"]yok yok sen kontrole git.. hatta pıhtılaşma için test yaptırmışmıydın hatırlayamadım yapılmadıysa onuda yaptırabilirsin..
enfeksiyon için kullandığın ilaç bittiğinde git hatta hem bitmişmi enfeksiyon ona bakar hem genel kontrol yapar. çalışmalar boşa gitmesin.. doktorun verdiği ilaçları kullan herşey yoluna girer.. bide gebeliğin oluştuğu en kısa zamanda kan sulandırıcı iğneye başlaman gerekiyor kendini takip et bu konuda gecikme ki tutunmada sorun yaşama..
TE="duygugk, post: 37508625, member: 568187"]yok yok sen kontrole git.. hatta pıhtılaşma için test yaptırmışmıydın hatırlayamadım yapılmadıysa onuda yaptırabilirsin..
BENDE PITILAŞMA VAR AMA DOKTOR SADECE BANA FOLİK ASİT VERDİ B12 FALAN NEDİR[/QUOTE]Evet cnm gittim ve pihtilasma cikmisti o testte doktor hamile kalinca igne yapacaz dedi simdilik o dedigim bebek aspini b12 ve folik iciyorum bu hafta yinr gidicem pihti seklinde geldi hic bole olmazdi diycem bide yumurtalara baksin myom filan varmi temiz mi diye
neden bır ay once baslattı benım her gıttıgım doktor gebe kalınca baslanıcanı soyledı...Slm arkadaşım ben de bundan 1 sene önce düşük yaptım sebebi kan pıhtılaşması çıktı iğne ye bu gebeliğimden 1 ay önce başlattı doktor çok şükür şimdi hersey yolunda aspirin falan kullanmadım iğne kullanıyorum hergün.
Teşekkür ederim inş Rabbim tüm isteyenlere versin .benim için daha iyi olacagini temkinli olmak adına 1 ay önceden başlatalim dedi başladık daha düne kadar her akşam vurdum iğne mi dün değerlere baktı iyi görünüyo dedi ve biraktirdi.neden bır ay once baslattı benım her gıttıgım doktor gebe kalınca baslanıcanı soyledı...
banada bebek aspırını verdı kanı cıvıltsın dıye hamıle kalıncada ıgne olucak..
senın adına sevındım darısı ısteyenlerın basına..
ınsalah hayırlıyla kucagına alırsın...
Ben regl donemindede iciyoorum bebe aspirinini ve hatta bu ayki reglm kahve ve siyaha yakin pihtilar seklinde geldi aspirinden heralde. Iki ilacimida sürekli icicem bakalim doktora gelince de bit iki doktora daha gozuk derim eger bi doktor pihtilasma var demisse bosa dememistir tedbiri elden birakmaudöneminde 37581723 .!.:Slm kızlar benzer sorunlar bende de var 677 de heterozigot saptanmamışken 1298 de heterozigot saptanmıştır yazıyordu iki ayrı prof le görüştüm biri pıhtılaşma var bebe aspirini ve folikasit kullan bebek oluşuncada iğneye başlarız dedi diğeri de pıhtılaşma yok dedi
Buyrun bakalım hangisine inanıyım şimdi ikiside prof ve bugün regli oldum acaba bebeaspirinini regli döneminde içmemin bir sakıncası var mıdır
Herkese geçmiş olsun
Ben regl donemindede iciyoorum bebe aspirinini ve hatta bu ayki reglm kahve ve siyaha yakin pihtilar seklinde geldi aspirinden heralde. Iki ilacimida sürekli icicem bakalim doktora gelince de bit iki doktora daha gozuk derim eger bi doktor pihtilasma var demisse bosa dememistir tedbiri elden birakma