• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması protein s aktivitesi düşüklüğü

elaybadeumay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
13
1
1
28
Kızlar 36+3 haftalık hamileyim
2 düşüğüm var öncesinde
Doktor 35 e doğru 100 mg coraspirini bıraktırdı. 37. Haftada yani sezeryan doğumuma 7 gün kala 4000 ilk oksaparı bıraktırcak. Oksapar erken bıraktırmıyor mu 7 gün kala kimle konuşsam 1 gün öncesi diyor çok korkuyorum. Doğumdan sonrada iğne kullanmana gerek yok dedi. Sizler nasıl bir yol izlediniz

Bugüne kadar bu doktorun takibindeyseniz eğer bence doktorunuza güvenin muhakkak bildiği vardır

Kan pıhtılaşma sonuçlarınız nasildi peki benim de 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşma var şşuan doktir hamile kalmadan önce aspirin başlattı süreç gebelikte nasıl ilerliyor merak ettim

Etrafımda aynı durumda olan arkadaşlarım var onlar sezeryandan 1 gün önce bıraktı doğumdan sonrada 10 gün kullandı çok korkuyorum

Kan pıhtılaşma sonuçlarınız nasildi peki benim de 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşma var şşuan doktir hamile kalmadan önce aspirin başlattı süreç gebelikte nasıl ilerliyor merak ettim
Protein s düşüktü. Bende hamile kalmadan önce başladım değil dönemleri bıraktım. Oksapar ve hap kullandım normal gebelik gibi korkmayın

Protein s düşüktü. Bende hamile kalmadan önce başladım değil dönemleri bıraktım. Oksapar ve hap kullandım normal gebelik gibi korkmayın
Oksapar iğne mi oluyor bazıları diyor yatarak geçiriyorlar falan ya da bebeğin kalbi duruyormuş bazen bundan korkuyorum

Oksapar iğne mi oluyor bazıları diyor yatarak geçiriyorlar falan ya da bebeğin kalbi duruyormuş bazen bundan korkuyorum
Oksapar iğne ve coraspirin hap yok yatmadım normal devam hayat 36 haftalık olduk şükürler olsun korkutmayın kendinizi bu durumda bir sürü kişi var cevremde

Ay inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız Rabbim bu mübarek günlerin peygamberimiz as nasip etsin inşallah ya ben bu konuda konu açtım da kimse yardımcı olmadı ya da ben pek anlayamadım bu siteyi kullanmayı isterseniz oksapar iğne gebelikte ne zaman bırakılır kadınlar kulübü yazin googlede çıkar eski konularda muhakkak vardır bilgi

Ay inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız Rabbim bu mübarek günlerin peygamberimiz as nasip etsin inşallah ya ben bu konuda konu açtım da kimse yardımcı olmadı ya da ben pek anlayamadım bu siteyi kullanmayı isterseniz oksapar iğne gebelikte ne zaman bırakılır kadınlar kulübü yazin googlede çıkar eski konularda muhakkak vardır bilgi
Var bar ama hepsi 1 gün önce demiş🥹 soracağımız bir şey varsa sorun nolcak Allahım izniyle biliyorsam cevap veririm.

Back