Gebelikte kan sulandırıcı iğneyi ne zaman bıraktınız ?

Merak etmeyin. Benim de geçmişim sizinkiyle aynı. Herkesin gebeliği aynı olmuyor sizden testler alıyorlar muayene ediyorlar gerekirse alttan muayene ediyorlar ona göre de bir yol çiziyorlar. Doktorunuza güvenin. Ben öncekilere güveniyordum ama içimi rahat ettirmiyorlardı değiştim çok daha rahat içim. Hem kadın doğumcu hem de riskli gebeliğe bakıyor bu yüzden seçtim. Sağlıcakla kucağınıza alın hepimiz alalım
Cok sagolun cok teskkur ederım.😍Benım doktorumda cok ıyı ona guvenıyorum ama hep doguma kadar kullandıklarını suyunca ınsanların o kafamı karıstırmıstı.ınsallah sag salım dogsun bebegım Allah buyuk😍

Öncelikle sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım. Siz benden 3 hafta öndesiniz. Tüp bebek doktorumun eşi kadın doğum doktoru. O 16. Haftada bıraktırdı ben tüp bebek doktoruma ısrar ederek erken dedim. Sonrası zaten onlarla yollarımızı ayırdık. İğneyi bırakmıştım 16. Hafta ama şu an 23 haftalığım ve corospine devam ediyorum. Bu doktorum ne zaman bırakır bilmiyorum ama 30. Haftadan sonra bırakılıyor. Merak etmeyin. Korkmayın da süreç güzel ilerliyor korkulacak bir şey yok. Coraspin doğuma kadar kullanılmıyor fazlası da zarar 🥰
Hayırlı olsun ınsallah bebegınızı sag salom alırsınız kucagınıza😍 bende 32. De aspırınj 36 da ıgneyı bırakcam ınsallah her sey guzel gıder🥰

Merhaba benimde tüp bebekle gebeliğim var bana normalde oksaparı doğuma kadar aspirini 30. Haftaya kadar tavsiye etmişti tedavimi yapan doktorum fakat takibini yapacak doktor bunu değiştirebilir demişti diğer birkaç ilaçla birlikte progestan iğne bende uzun süre kullandım hamileliğin ilk haftalarında tahmini 8 10 hafta aradı birşey sanırım bıraktık 20. Haftamda 1 hafta önce kadar detaylı ulturasındaki doktorum hem aspirini hem oksaparı bıraktırdı banada alışkanlık olunca insan korkuyor bir sıkıntı olur mu diye banada aksine doktorum kan sulandırıcının benim için olan riskinden bahsetti bende şu an sadece progestan 200 mg hap, decavit ve femarat kullanıyorum
Hiç bir sorun olmuyor korkmayın. Devamlı kullanılan ilaç bir seferde kesilince bir boşluğa eminim ki hepimiz düşmüsüzdür ama merak etmeyin. Sonu güzel olsun 🫶🏼

Merhabalar bende 32. Hafta coraspın 36. Hafta enoxu bırakıcam doktorum oyle soyledı ama tedırgınım suan 26+0 haftalııgım bu uzun yolculukta kayıplardan sonra bırakmaya korkuyorum ama doktor sorun olmucagını soyledı.Sız bıraktıktan sonra ne durumlar oldu acaba paylasabılır mısınız her sey yolundadır ınsallah deneyımınızı anlatırsanız banada cook ıyı olur🙏🏻
Bıraktıktan sonra ben farklı birşey yaşamadım bebekler iyi durumda herhangi bir sorunum yok 30. Haftaya gireceğim sadece ikiz gebelikten ötürü beslenmeme dikkat ediyorum bir de haricinde benim bebeklerin amniyotik sıvısı fazla erken doğum riski teşkil ediyor bunun içinde beslenme önemliymiş dikkat ediyorum bu şekilde benim
Merhabalar bende 32. Hafta coraspın 36. Hafta enoxu bırakıcam doktorum oyle soyledı ama tedırgınım suan 26+0 haftalııgım bu uzun yolculukta kayıplardan sonra bırakmaya korkuyorum ama doktor sorun olmucagını soyledı.Sız bıraktıktan sonra ne durumlar oldu acaba paylasabılır mısınız her sey yolundadır ınsallah deneyımınızı anlatırsanız banada cook ıyı olur🙏🏻

Bıraktıktan sonra ben farklı birşey yaşamadım bebekler iyi durumda herhangi bir sorunum yok 30. Haftaya gireceğim sadece ikiz gebelikten ötürü beslenmeme dikkat ediyorum bir de haricinde benim bebeklerin amniyotik sıvısı fazla erken doğum riski teşkil ediyor bunun içinde beslenme önemliymiş dikkat ediyorum bu şekilde benim
Insallah sag salım doğar bebeklerınız.Bu soledıklerınız morel oldu banada cok sagolun.Bende beslenmeme cok dıkkat edıyorum 36. Haftada bırakıcam ıgneyı ınsallah sag salım dogar benm bebegımde🥰🙏🏻

X