Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ravzam bazen diyorumki.allahım bu ev hep böyle sessizmi kalacak diyorum.binadan hep çocuk sesleri geliyo.benim evimden ise sessizliğin sesi.bazen çok gücüme gidiyo.yutkunmaktan,yalnızlıktan.çocuk hasreti çekmekten içim acıyor.biz beş arkadaş aynı senede evlenmiştik hepsi anne oldu.hatta bazıları ikinci çocuğu düşünüyo.artık onlarla bile iletişimi kopardım.hepsini kıskanır oldum.onlarla biraraya geldiğimde mevzu hep bebek.o zaman ne diyeceğimi şaşırıyorum.çocuklarının anne demesi içimi acıtıyo.o zaman diyorum allahım onlardan ne eksik yanım var.benim diyorum.duramıyorum yanlarında çekip gidiyorum eve yaptığım tekşey ağlamak.
nazlımmmm efeme baktım şimdi allaha emanet maşşallah kuzuma opuyorumnanaktan biz iyiyiz nazlım..cemre cadısı yürümeye basladı tozu dumana katıyo laelaelaelaelae allah sağlık versinde :Saruboceq: cok öpüyorum sizi opuyorumnanaktancelen güselcim naber benim gelin nasıl:))))
:1hug: ayyy yerim ben zilloşu yaaaaa Şeniz allaha emanet simgecim :Saruboceq:günaydın kızlar cuma günü doktorumuza gittik ve kızımız olacağını öğrendik.çok şükür sağlıklı bir bebek.o gün 4'lü test yaptırdık,sonuçları bu cuma çıkacak.17 haftalık olmamız gerekirken bebeğimiz 18 haftalık göründü.daha önce sadece 2 gün ilerdeydi bu sefer 1 hafta daha önce gelişmiş.kan akışımıza bakıldı ultrasonda dr. gayet iyi oldupunu söyledi.domuz gribi aşısını kesinlikle olma dedi.yeni bir aşı gelicekmiş o belki olabilirmiş,yani gelince söylücek olmam gerekirse.bol mandalin,kivi,brokoli,roka yani c vitaminini bol yemem gerektiğini söyledi.ben hamile kaldığımdan beri hiç brokoli yemedim.bu metionin diyetinden dolayı.ama bir tek brokoli,bezelye,çikolata yemedim,geri kalanlarda dikkat etmedim.doktora sordum diyeti,saçmalamışım gibi baktı yüzüme ve yediğim şeylerin kanıma etki etmeyeceğini söyledi.bilmiyorum belki de sırf mthfr heterezigot olduğum içindir.2 hafta sonraya organ taraması için randevu verdi tekrar.bizden haberler böyle kızlar,allahım isteyen herkese nasip etsin.
allahım bu nasıl bir acııdır mafoldumben tövbe isyan etmiyoruz sen verdin sen aldın ama sabrını ver allahım :Saruboceq: cok ama cok zordur eminim mafoldumben bizler yüzünü görmediklerimize dokunamadıklarımıza bu kadar üzülürken sizin acınızı ancak paylaşabiliriz mafoldumben rabbim sabır versin sabrınında karsılığını versin canım arkadasım..Benı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
artık inanın herşeyi bırakıp kafamdan silmek istiyorum öğrendiğim günden beri ağlıyorum bebeğime olan özlemim artıyor içim daralıyor boğuluyorum
kahvecim şimdi mesajlarını arattım anca bulabildim :kedi: bitanem dış gebelik olsaydı değerlerin normal gebelik gibi seyreder ama bir süre sonra olduğu yerde sayardı.yani 2 gün 2 ye katlar 3. gün hiç katlamaz.inş canım ya.. inş.. hamile kalayım artık... burda bu kadar teyzesi var bekleyen de mi.. eşek çocuk kandırıp kaçtı yine bizi.. celenin dediği sırayı bozdu... sen de iyisin inş canım..
cok bilinen arabesk bi söz vardır bilmem sende bilirmsin calıkusumAllahim yardimcisi olsun.
Kolay degil tabiki. Hayat onlarsizda olsa devam ediyo. Bende karmakarisik duygular icerisindeyim. Demin Arabada gelirken durup dururken agladim.
Ben hep icime atarim dertlerimi beni taniyanlar ay bu kiz cok mutlu saniyo ama ben bunu kimseye belli etmeden icimde yasarim. Halbuki icimdeki kopan firtinalari bir ben birde Rabbim bilir ama iste birazda vurdum duymazliga veriyorum kendimi yoksa bi battimmi tam batiyom ve kolay kolay cikamiyom.
çalıkuşum birazda deiliğe vurmak lazım hayat başka türlü çekilmiyo her şeyi bu kadar ağır yaşamak insanı çok yoruyo hafife almak en güzeli bu gün baş sağlığına geldiler gelenlerin arasında bebeği olanlarda vardı görünce mahvoldum ama yapacak bişey olmuyo napacaksın bazen boş vereceksin
ravzam bazen diyorumki.allahım bu ev hep böyle sessizmi kalacak diyorum.binadan hep çocuk sesleri geliyo.benim evimden ise sessizliğin sesi.bazen çok gücüme gidiyo.yutkunmaktan,yalnızlıktan.çocuk hasreti çekmekten içim acıyor.biz beş arkadaş aynı senede evlenmiştik hepsi anne oldu.hatta bazıları ikinci çocuğu düşünüyo.artık onlarla bile iletişimi kopardım.hepsini kıskanır oldum.onlarla biraraya geldiğimde mevzu hep bebek.o zaman ne diyeceğimi şaşırıyorum.çocuklarının anne demesi içimi acıtıyo.o zaman diyorum allahım onlardan ne eksik yanım var.benim diyorum.duramıyorum yanlarında çekip gidiyorum eve yaptığım tekşey ağlamak.
benim arkadaşımda benden sonra hamile kaldı ben 3 kez düşük yaptım.onun bebeği kollarında çoooooooook tatlıı bayılıyorum tospaaaaya. çok seviyorum.her sevmemdede diyorum bundan istiyom yarabbi!!!
evet ya kimse anlamıyor takma olur laflarından bulandım yok buhara otur bunu ye yedir ayakları dik
neden düştü ne yaptın bi de ben de beden eğitimciyim yoksa çok mu hopladın offf
şimdi de bu çıkınca ahhlar vahh vahhhlarrr içimi sıkıyorrrr
Kahvelokum,
Canım yanlış hatırlamıyorsam sendede romatızmal hastalık olan sjögren sendromu vardı.Bende doktor baslangıcı ılerde yakalanma rıskımın cok yuksek oldugunu söylemıstı.aGebe kaldıktan sonra ben hıc romatolojıye gıtmedım bı bılgın varmı gıtmem gerekır mı?Lütfü beye demıstım sonuclarımıda görmüstü ama bısey demedı.Yanı ne gıt ne gıtme demedı.
roselanda günaydın bebek zemuszemus
Günaydın arkadaşlar:)
Nasılsınız?