Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm onun icin söylemedim belki senin duan rabbime hos varir oku sen yinede ben sadece duyduklarimi ve deneyimimi söyledim hevesin kacmasin oku vereliniortakya! seydam içim deki heveste gitti.
nergizcim orda görev yılın ne kadar tahinini başka büyük şehire istesen olmuyomu ne kadar süre orda kalmak zorundasın
nergiz hakkında hayırlısı olsun tokatı biliyorum küçük bi yer sizin ordan hastaları sivasa gönderiyolardı demek denilenler doğruymuş orda çok fazla tup açısından ilerleme yok demişlerdi bizde şark için orayı tercih edecektik hastane çok fazla gelişmemiş orda denilince yazmaktan vaz geçmiştik
ozpor canım sen cidden öğrencimisin ne okuyorsun evliyken zor olmuyormu üstüne bide çoçukmu istiyorsun
canım ben işlet me dördüncü sınıfım
zor oluyo ama
akşamdan beri okuyorum limburg ravza sabırllar diliyorum sizlere
evet yeniğim canım yeni öğrendim birkaç gün oldu mfhtr 677 homozigotmuşum neys eartık bilmiyorum
bir kaybım var rbbim bir daha yaşatmasın ne bana ne başka arkadaşıma
ravzam bazen diyorumki.allahım bu ev hep böyle sessizmi kalacak diyorum.binadan hep çocuk sesleri geliyo.benim evimden ise sessizliğin sesi.bazen çok gücüme gidiyo.yutkunmaktan,yalnızlıktan.çocuk hasreti çekmekten içim acıyor.biz beş arkadaş aynı senede evlenmiştik hepsi anne oldu.hatta bazıları ikinci çocuğu düşünüyo.artık onlarla bile iletişimi kopardım.hepsini kıskanır oldum.onlarla biraraya geldiğimde mevzu hep bebek.o zaman ne diyeceğimi şaşırıyorum.çocuklarının anne demesi içimi acıtıyo.o zaman diyorum allahım onlardan ne eksik yanım var.benim diyorum.duramıyorum yanlarında çekip gidiyorum eve yaptığım tekşey ağlamak.