- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim çok şükür kanamam ağrım sızım yok ama bulantı berbat sanırım bir kilo verdim bişey yiyemiyorum herşey berbat kokuyor balık görmek dahi istemiyorum hiçbişeyi hazmedemiyorum en üstünde durduğum şeyler meyve ve süt gerisini saldım çayıra mevlam kayıra kaydirigubbakcemile3 bugün 6+2 olduk bakalım cumartesi kontrolüm var heycanla bekliyorum her sabah kalkınca hayal kuruyorum hastaneye gidişimi doğumu eve geldiğimi göbüşümün kocaman oluşunu filan bi alemim anlayacağınız :sm_cool:
günaydın elifim canikom nasılsın tatlım senin düşüklerin nasıl oldu anlat kız acık hiç iğne vuruldunmu nedir son durumlar anlat bakem opuyorumnanaktan
dinamis sen nasılsın canım senin yaramazın nasıl büyüdünüz dimi kaç haftalıksınız siz şimdik bu haftalarda miğde bulantısı oluyor mu ne zaman geçti senin bulantın aklımda şu iğne meselesi var hala 0,8 lik vuruluyorum ya 0,4 lükten günde iki tane mi vurulsam yoksam bitane 0,8 lik yetiyo mu ne yapsamkine doktora gidince soracağım bakem zemuszemus
yaaaa ama ben hiç hamıleleıklerımde kalp atısı duymadım zaten bırıncısındee keseyı goremedıen dustu 2.dede 3 tede kalp atısı alamadan embrıyo goremeden dusuklerım oldu acaba baska bı sorun olabılırmıkı yoksa ben dusuklerı cok cok erkenmı yasıyorum benım genelde 5. hafatda baslıyo dusukler
ya ben nıye hıc kalp atısı alamadımkıııııııııı:1no2:
evet cidden enteresanız tatlişkolar...benim de ilkinde attı fakat 8. de haftada durdu. ikincide ise boş gebelik, embryo oluşmadı, kalp atımı yoktu ama kesenin içinde embryo da yoktu..yani bu pıhtılaşma ile ilgili mi ondan da emin değilim, tamamen kötü bir yumurta ile sperm karşılaşmış da olabilir şekerlerim...hain sperm hain yumurtaaaaaaaa akannehir