evet canım günde 3tane folik asit aspirin ve 0.4 faksiparin iğne kullanıyorum 12. hafta içindeyim folik asiti bıraktık elevit vitamin alıyorum
ben 15. haftalık gebeyım.Ama doktor bana vıtamın vermedı.Üstelık folbıolu gunde 1 tane kullanıyom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım günde 3tane folik asit aspirin ve 0.4 faksiparin iğne kullanıyorum 12. hafta içindeyim folik asiti bıraktık elevit vitamin alıyorum
ben 15. haftalık gebeyım.Ama doktor bana vıtamın vermedı.Üstelık folbıolu gunde 1 tane kullanıyom.
çalıkuşum bu saate kadar çok iyiydim ama kötü heberi alınca birden geriye döndüm kendimi yaşadıklarımı bebeğimi kaybettiğim an aklıma geldi ve inan bana teniden yıkıldım bu acı çok zor arkadaşıma yüce rabbimden sabır ve dayanma gücü istiyorum allah yardımcısı olsun
kahvelokum sen nasılsın canım testin negatif değil bu sevindirici ama kanamam var demişsin üzülme bacım önümüzdeki aya olur işallah çok iyi bi insansın yüce rabbim seni bir an önce meleğine kavuştursun
kahvelokum canım şu an seni zor bi görev daha bekliyo canım listeden bi kişi daha çıktı allah sana kolaylık versin
çalıkuşum birazda deiliğe vurmak lazım hayat başka türlü çekilmiyo her şeyi bu kadar ağır yaşamak insanı çok yoruyo hafife almak en güzeli bu gün baş sağlığına geldiler gelenlerin arasında bebeği olanlarda vardı görünce mahvoldum ama yapacak bişey olmuyo napacaksın bazen boş vereceksin
nazlicigim , nergiscigim sizler nasilsiniz kizlar
gobete kanaman falan oldu mu gebelik süresince
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım kötü bişey mi var pek anlayamadım ve forumu kullanmayı çok iyi bilmiyorum
Evet benimde moralim bozuk kocis hemen anladi ne oldu niye moralin bozuk diye sordu. Uffff yaaaiyiyim canım işten geldiğimden beri ağlıyorum... ravza daha yeni yaşadı bu acıyı... şimdi limburg. Allahım kolaylık versin.
Canim Hosgeldin , arkadaslarimizin kaybi oldu onun icin herkesin morali bozukslm arkadaşlar aranıza yeni katıldım kötü bişey mi var pek anlayamadım ve forumu kullanmayı çok iyi bilmiyorum
:sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbencnm benim uff cok kötü oldum yemin ederim allah sabirlar versin basin sagolsun bitanem söyleyecek söz bulamiyorum cnm cok aci mafoldumbenmafoldumbenBenı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
Yok canım cok sukur hıc olmadı.Ama bazı arkadaslarda ara ara oldugunu duydum.Sende varmı?Varsa doktoruna bunu ıhmal etmeden bıldır.Bılıyosun bızler rısklı hastalarız.
cnm iyiym hele sabah kalktigimda daha da iyiydim cünkü adet olmustum limburga cok üzüldüm ya uff allah sabir versinSeydam canim sen nasilsin