- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvelokumum ne yapti acaba.:çok üzgünüm:
Ayyyy ne oldu bize yaa valla kötü haber tek basina gelmezmis diye bosuna dememisler.
Eminim birisi güzel bir haberle gelince geriside gelecek.
Leyn yalanciktan hamileyimmi desem CADIARZU ayagimi sürükleyeyim bakarsiniz tutarda benim pesime bekleyen herkeslerde hamile kalir tek tek.yerimseniben
Ufff canim SIKILIYO:çok üzgünüm:
Dün internette kapali yumurta yollari hakkinda bir sürü olumsuz seyler okudum yine moralim bozuldu.
Biryerde yaziyodu yok efendim yumurta yollari eger kapali olursa onun icindeki suda tüp bebekle hamile kalinca bebege zarar verip düsüge sebeb oluyormus onun icin önce ameliyatla o suyun cekilmesi lazimmis.
Ufffff yaaaaaa mafoldumben
selam kızlar temızlık yaptım geldım ama cok yoruldum ayatyım bıraz dedım yatamadım aklım burda hep.
ya ben tam 7 aydır folık asıt ve coraspin kullanıyorum sıkıldım ıcmekten artık acaba aspirinin bır faydası olmusmudur 7 ay cok uzun bı sure cunku ınsallah olmusdur dıye dua edıyorum.
Kahvelokumummmm ne yaptin canim
Kahvelokum kız hamılemısın?Insallah ınsallah hadı müjdelı haber yaz.Cok öpüyorummmm
çalıkuşu kız nerden buluyon bu kafaları sen ya çok ciciii:)))
bu arada kahvemlokumum gelmişşşşşşşşş hoşgeldin kızzzzzzz nerelerdesin dış gebeeeeeeeeeeeeeee:))))
sülal sende kemik falan kalmaz kız 9 aya kadar aha aha aha:))) kemiksiz et:))))))
Kahvelokum,nasılsın?Durumunda bir değişiklik var mı?
Kahvelokum hayırlısı olsun canım,birkaç gün içinde sıfırlar kendini beta hcg. Gelecek ay sperm bey ile yumurta hanım arasından su sızmaz inşallah :) .
merhaaaabbaaaaaa..
kızlar 3 gibi beni sormuşsunuz ama ben yine sayfayı açık bırakıp gitmişim o yüzden online görünsem de burda değildim..o saatte kan testinin sonucunu almaya gittim..
he he... benim hipofiz bezi hakkaten cimri ya... beta hcg sadece 11.8 yükselebilmiş, peh... salak doktora da göstermedim sonucu.. bu değerle dış gebelik olmaz değil mi?
hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim... bir kaç gün sonra yeniden test yaptırırım.. herhalde sıfırlar değil mi?
heyecanlandık ama anlaşamadı demek ki bizim sperm beyle yumurta hanım... ee napalım.. anlaşacak bir çift buluruz bizde.. değil mi?
iyi akşamlar kızlarrrrr opuyorumnanaktan
Kahvelokumcum , canım sonucunu almışsın , hayırlısı olsun bitanem...En kısa zamanda göbüşün bebişlerle dolsunn...
Geleveracım , inşaallah problemsiz kürtajını olmuşsundur canım...Haberlerini bekliyoruz..
Arkadaşlar ezan okundu şimdi...Hepimiz için şöyle bir dua etmek istiyorum...Allah en kısa zamanda hepimizi kucağını sağlıklı yavrularla doldursun , hepimizin gönlüne göre versin , bu topikte artık kimse acı haberlerle gelmesin...Amiiiiiiinnnnnnnn...
Kızlar hepinize iyi akşamlar ben de çıkıyorum işten, görüşmek üzere hoşçakalınnnopuyorumnanaktan
Ozpor bak bu sari kafa senin adetin icin, aferin ona seni dah fazla üzmeden geldi.
[/URL][/IMG]
Ay sanki bebekten bahsediyoz.[/URL][/IMG]
Insan oglu ne tuhaf bazimiz adetim gelsin diye bekleriz bazilarimizda gelince[/URL][/IMG]
Canım ya ne kadar pozitif sin keşke biraz böyle olabilseydim. Umudunu kaybetme umarım çok güzel tatlı bir bebişin olur. Allah herkesin gönlüne yüreğine göre mutluluklar versin
Kahvelokum ben tüp bebeğe karar vermiştim,uzun protokole başladık.6 kasımda doğum kontrol haplarım bitiyor.dr ye gidicem bakalım ne diyecek?
Kahvelokumcum , canım sonucunu almışsın , hayırlısı olsun bitanem...En kısa zamanda göbüşün bebişlerle dolsunn...
Geleveracım , inşaallah problemsiz kürtajını olmuşsundur canım...Haberlerini bekliyoruz..
Arkadaşlar ezan okundu şimdi...Hepimiz için şöyle bir dua etmek istiyorum...Allah en kısa zamanda hepimizi kucağını sağlıklı yavrularla doldursun , hepimizin gönlüne göre versin , bu topikte artık kimse acı haberlerle gelmesin...Amiiiiiiinnnnnnnn...
aslihancım , tüp bebek yapıyormuşsun...Umarım ilk denemede olur , ikişer -üçer gelir bebişler inşaallahhhh...