- 27 Ekim 2007
- 1.901
- 7
saol ravzacım..yarın tekrar yaptırcağım test ama sanmam ki bi değişiklik olsun :)KAVELOKUM canım hemen kötü düşünme belki yeni döllenmedir daha miniciktir belki meleğin 24 saatde bi bakıtsan belki bi artış olur canımya işallah hamişsindir sana dua ediyorum
canım adetın kac gun gecıyokı boyle bı karara vardın ıns degıldır rabbım haklkında hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın....
canım 4. gün bugün. :) benim hormonlarda çok cimri canım...8.9 da değer mi yani, pehhh!!!
Canim farkina varmadan bir sürü kadin kimyasal hamilelik geciriyor.
Bazen adet günü biraz geciyo yada fazla geliyo ozaman bizler farkina varmadan oluyormus. Insallah bir dahaki sefere bhcg tavan yapar canim benim :1hug:
evet canım haklısın... ben de farkına vararak geçirmiş oluyorum kimyasalı... ama dediğin gb inş en kısa zamanda hcgnin tavan yapacğı bir gebelik gerçekleşir.. hepimiz için...
kahvelokumcum yazdıklarını okuyunca eski günler aklıma geldi teste nasıl baktığım:)) kendi kendime güldüm valla. sinemada ben de olsam aynı tepkileri verirdim. evde köşe bucak yaptığım testler geldi de aklıma. günde iki üç. tane ziyan ettiğimi bilirim daha günü gelmeden. Allahım sana en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsi inşallah yürekten diliyorum.öpüyorum seni
nazlıcım saol canım... ben sabah bi tane daha yaptım.. banyo dolabının önüne koydum.. gidip gidip bakıyorum test çubuğuna... bir yıldır o ikinci çizgiyi beklemekten helak olmuştum.. kimyasal da olsa testte çıktı ya, o bile mutlu etti beni opuyorumnanaktan
sen nasılsın... bebişimiz nasıl..umarım her şey yolundadır..