Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikleee sonuna kadar katılıyorummm...
kendimi iyi hissediyorum bugün vallahiiiiii çok şükür reisdevrim ne kaçcem kııızzz gel öpüşek du hatta hepinizi öpemmm opuyorumnanaktan :1hug:Şeniz
canım daha adet olman için çok erken benimde kürtajdan sonra geç olmuştu adetim ve araştırırsan tüm sitelerde kürtajda sonra 45 güne kadar normal yazar. bence streste insanın adet olup olamamasında çok etken. bence biraz daha relax ol. yani şuan için. çünkü herhangi bir sıkıntı yok şuana kadar merak etme. hepimiz yaşadık. bende kürtajdan sonra seninle aynı duyguları yaşadım. ya adet olamazsam ya tekrar hamile kalamazsam diye. sonuç ne mi oldu. geç adet oldum. ve 2. gebeliğimi stres yaptığım için ancak 8. ayda yakalayabildim. ama son hamileliğim çalışmaya başladıktan sonra 2. ayda geldi. yani beyin ve stres çok etkiliyo kızlar bilginize yani.
Gelevera canımcım , özel mesajın kapalımı...
Özel mesaj atamıyorum sana...
krizantem de görünmüyo diyordum.seni gördüğüme sevindim cannım umarım hamilesindir.herşey yolun da gider inşlh.
haklısın canım hayatım da hep olumsuz şeyler beni bulmuştur.o yüzden biraz tedirginim.bide hamileyimdir diye korkuyorum.çünkü bundan önceki kürtajımın arkasından korunurken hamile kaldığımım öğrendim.çok fazla ilaç kullandığım için o bebeğimi de kaybetmiştim.o yüzden sıkıntılarım.çünkü 45 gün için de 2 kürtaj olayı yaşadım.o yüzden çok korkuyorum...