Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy günaydın güzelimşakkıdı 1'e kadar çalışıcaz ondan sonra yatışşşşşşşhihoyyytben cuma günüde yokum. ankara yolcusuyum yineakannehirbebek öncesi son bir kez gidip şu ek tahlilleri ve tiroid ultrasonunu göstercem umarım birşey çıkmaz. hadi bakalım benim için dua edin nolurrrrrrrr :1hug:
kızlar ben de bugün stresliyim kürtajdan sonra adet olmadım.
ravza canım sen anca kendi kendinin ilacı olursun... inş en kısa zamanda toparlanırsın ve yeni bebişinin umudu diğerlerinin acısını birazda olsa hafifletir inşallah...
melekkk canım ben yerim ben o şeker kızı yerimmmmmmmm... rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinde inş. artık cinsiyet hak getire hiççççççççç önemli değil.... rabbim sapasağlam bir şeker versin sana inş... (vee isteyen herkese tabi)
canderya kuzum sen umutlanma bi zahmet, sana umut yok artık sen vazifeni yap kocişinle gerisini düşünme gerekirse senin yerine ben düşünürüm... zemuszemus
krizantem hadi bakalım devamlı olabilecek hamilelikler nasip etsin rabbim burdaki herkese inş.... inş hamilesindir kuzu yaaaa
kızlarrrr yaa ravzaya soramıyorum amaaaa... sizce yaa neden olduki böyle celencim pıhtılaşmadan değildir demişti.. ama işte birşeyin olmasından ziyade neden olduğu daha önemli hani ravza bir daha hamile kalacak allah nasip ederse bakılmamışmı bu bebeğin genetiğine acaba... yaa ben böyle çok sorgularım herşeyi öğrenmeden rahat etmez içim.. ??????????????????????????????????????
allahımmmmm reisdevrimcim sapa sağlim gitsin sapasağlim gelsin tiroidinde bişicik çıkmasın nodülleri kaybolsun ultrasonu harikeeeee sorunsuz olsun tahlilleri dilediğinden iyi olsun işleri rast gitsin hayırlısıyla güzel haberlerle aramıza geriiii dönsünnnnn:) aminnn:Saruboceq:
panik atağım benim:1shok:herşeyi sorgulamaktan vazgeçmek lazım diye düşünüyorum ne kadar üstüne gidersek ne kadar araştırırsak bir o kadar cevapları bulunamaz sorularla karşılaşıyoruz. Birazda kader sanırım yaşananlar:1no2:bu dünyada yiyecek ekmeği görecek günü yokmuş demekki yada allah onu kendisi için yaratmış diyip ve herşeyi allahın takdiri olarak kabul etmekten başka çaremiz varmı. Yapılacakları yapıyoruz. En iyi doktorlara gidiyoruz en incesine kadar tahlil yaptırıp araştırıyoruz. Bundan sonrasınıda allaha bırakıyoruz. Herşeyin hayırlısı demek olana sevindiğimiz kadar olmayana da daha da fazla sevinmemiz gerekiyo sanırım.
benim çalışmalar tamam şeker ben rövanşını da aldım sanırım yakın zamanda güzeeeeeeellllll haberlerle şenlendircem inşalah zemuszemusgelevera sende mi çalışmalardasın anacım herkesin maşallahı var formda sizi gidi gidilerrr :sm_cool:
panik atağım benim:1shok:herşeyi sorgulamaktan vazgeçmek lazım diye düşünüyorum ne kadar üstüne gidersek ne kadar araştırırsak bir o kadar cevapları bulunamaz sorularla karşılaşıyoruz. birazda kader sanırım yaşananlar:1no2:bu dünyada yiyecek ekmeği görecek günü yokmuş demekki yada allah onu kendisi için yaratmış diyip ve herşeyi allahın takdiri olarak kabul etmekten başka çaremiz varmı. yapılacakları yapıyoruz. en iyi doktorlara gidiyoruz en incesine kadar tahlil yaptırıp araştırıyoruz. bundan sonrasınıda allaha bırakıyoruz. herşeyin hayırlısı demek olana sevindiğimiz kadar olmayana da daha da fazla sevinmemiz gerekiyo sanırım.
inş canım herşey iyi çıkar... hem sen neden bu ay hamile değilimdir demişsin... kutsal vazifeni yerine getirmedinmi yoksa lmaz: vazifeni yerine getirdiysen herzaman hamile adayısın unutmaaaaaaaa :lepi:
canım ya daha bugün tam 3o gün oldu.nebileyim içim debi stres var.ya olamazsam korkusu sardı
reisidevrimmmm manyaaaaaaakkkkkkk :kedi: neyse öyleyse öyledir... önümüzdeki ayyyyyy zemuszemus
melekcim herseyin yolunda olmasına cok sevindim.rabbim sağsalim kavustursun sizi..allahım acısını göstermesin.
bitanem doktorun cinsyet tahmini için cok cok erken davranmıs.tahmin için bile cok erken.biliyorum hayırlısını sağlıklısını istiyorsun kız oğlan farketmez.ama kendini bu fikre öyle bir alıstırıyorsunki tersi cıkınca nedense tam bir hüsran yasıyorsun..sen yinede dediğin gibi cok kafanda tutma bu tahmini yerimseniben
Amin canımcım , hep birlikte inşaallah...Melekcim gözünaydın gülüm inşallah hep böyle hayırlı güzel haberlerini duyacağız rabbim zamanında kavuştursun seni meleğinle sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla inşalahhhh opuyorumnanaktan
inşaallah canım...seninde bebiş haberlerini bekliyoruz canımcım...aminnn...melekcim herseyın yolunda gıtmesıne cok sevındım allah ınsallah hep boyle devam ettırsın canım.
:) canım yaaaa çok tatlısın vaalla :)sağlıkla gelsinde bebişler , kız-erkek farketmez...melekcim prensesimiz geliyo desene:)) süperrrrrrrrrrrrr:))) bu arada hastayım ben bu lütfü hocanın ultrasonuna minicik prensesin fıstığını gördümü gızzzzzzzzz:))))
Canım bende emin olamamıştım zaten...Dediğin gibi kendimi alıştırmıyorum , 1 ay sonra netleşmesini bekliyorum...melekcim çok sevindim bi prenses geliyo ama çok alıştırma kendini çünkü lütfü hoca banada 12 haftada kız gibi demişti ve tahmin olduğunu söylemişti ama bi ay sonra gidince %100 erkek olduğunu söyledi kaydirigubbakcemile3 ben tabi ister istemez kıza adapte olmuştum ama erkeğede adapte olmak çok zor olmuyo kaydirigubbakcemile3 sağlıklı doğsunlarda gerisi boş öptüm canım
Canım benimm , dediğin çok doğruu , önce sağlıkk...Rabbim sanada dünyalar güzeli bir bebek versin canımm , en kısa zamanda inşaallahhh...melekkk canım ben yerim ben o şeker kızı yerimmmmmmmm... rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinde inş. artık cinsiyet hak getire hiççççççççç önemli değil.... rabbim sapasağlam bir şeker versin sana inş... (vee isteyen herkese tabi)