- 26 Haziran 2008
- 1.186
- 1
- 46
Melekcigim canim benim senin durumun tabiki benden cok daha kötüymüs hatirladigim kadariyla doguma az bi zaman kala kaybetmistin bebegini.Çalıkuşum , umarım daha iyisindir...
Bugün hep aklımdaydın...
Bir gün bebeğinin olacağına inanıyorum ben...Sende anne olacaksın inan buna...Hemde bebeğine çok iyi bakan , örnek bir anne...
Sadece zamanını bilmiyoruz işte...
Umut_sevgimin anlattığı hikaye beni çok etkiledi...Düşünsene canım , hiç çocuğu olmayacak birine , dua etmekten ve ümit etmekten vazgeçmediği için Allah ona bebek veriyor...
Ben bebeğimi kaybettiğim zaman dünya başıma yıkılmıştı sanki...9 ay karnımda büyüttüğüm bebeğimi göremedim , kucağıma alamadım , koklayamadım...Bebeğinin kalp atışları yok dediler ve anında beni kıyafetlerimle ameliyat masasına yatırdılar...Masada kıyafetlerimi doktorlar çıkardı...O kadar acele ettilerki , beni kaybetmekten korkular belkide...Beni ameliyata götürürlerken eşimin arkamdan bakmasını unutaman hiç...Uyandığımda hiç bir şeyin önemi yoktu artık...Bebeğim yoktu...Allah razı olsun eşimden , onun desteğiyle ayağa kalktım ben...Neyse bu konuyu anlat anlat bitmez zaten...İçimdeki yangını anlatmak çok zor gerçekten...
Toparlanmak ve güçlü olmak zorundaydım...Gece gündüz dua ettim...Namaz kılmaya başladım , önceden 1 yıl kadar süre kılmıştım ama sonra bırakmıştım...Her gün yasin suresi okuyorum bebeğime...
Duayı eksik etmedim , Allaha hep dua ettim en kısa zamanda bana bebek ver diye , ümüdimi hiç yitirmedim...Ve sezeryandan 5 ay sonra da hamile kaldım...İnşaallah şimdi bebeğimi kucağıma alacağım...
Canım inanıyorum ki seninde bebeğin olacak...Lütfen buna inan ve duanı sakın ihmal etme...Ben duanın gücüne inanıyorum...Allah hayırlı zamanda sana bebeğini versin diye dua edicem senin için de...Öpüyorum canım...
Sizler bunlari bana hatirlattikca ben kendime geliyorum bitanem ve sükrediyorum.
Ama iste Sabah cok kötü oldum, telefonda öyle kala kaldim sanki o an hersey bitmisti.
Bir aydan beri vurulmadigim igne kalmamisti. Ama tabi senin cektiklerin yaninda benimki hic birsey kalir.
Allahim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip eder.
Aspirin konusuna gelince bende gecen hamileligimde normal 100 mg aspirin kullanmistim burda doktorlar onu veriyo yani korkmana gerek yok ikiside ayni canim.
Saol canim bakalim biraz toparlayayim kendimi esimi razi edersem türkiyede denemek istiyorum, gercektende türkiye burdan bu konuda cok daha ilerde.cnm kendini bence hemen toparla bu alman doktorlari ben yeterince tanidim bunlarin biseyden anladigi yok bence eger imkanin varsa türkiyede bir doktora git bende burda bir türk doktor buldum 5 düsügümün hic birinde ben detayli bir testten gecmedin bu herseyi denemliyiz diyor alman doktorlar ne yapti hamile kal gel bitti bence sende doktorunu degistir bizim bence tedavi edilmeyecek bir yanimiz yok teshis koyamiyorlar bak sende söyledigin halde yapmadiklarini söylüyorsun sanirim türkiyede cok kaliteli tüp bebek merkezleri var umudunu yitirme nolur rabbim yar ve yardimcin olsun gercekten cok üzüldüm:Saruboceq:
Paptyacigim bitanem cok tesekkür ederim , evet aslinda pes etmemek lazim ama zaman herseyin ilaci biraz zaman gecsin bakalim dualarimda yine hayirlisiyla bir bebek olacak.Canım ÇALIKUŞUM , hayalkırıklığı yaşamana çok üzüldüm tatlım. Gönül isterdi ki ilk denemede olsaydı. Ama pes etmek için erken değil mi canım ? Yok hemen öyle pes etmek. Hem zaten kendin de yazmışsın , yanlış bi yöntem uygulanmış. Biliyorum maddi-manevi yıprandın ama bi dahaki denemede istediğin yöntem uygulansın. Hem tüp bebek denemesinde de hamile kalma şansı aynen normal yolla denendiği gibi değil mi ? Bu daha ilk denemen . Lütfen biraz daha şans tanı kendine. Bak Celen tam 7 düşük yaşadığı halde pes etmemiş , 4 ü de dış gebelikmiş üstelik. Dış gebeliği atlatmak da hiç kolay değil , normal düşükten çok daha ağır. Bak Celenin mükafatı ne güzel oldu , sonunda kavuştu kızına.
Canım bak doktorun da bi daha deneyelim demiş . Biraz güç toplayıp yeniden dene nolur . Bu defa o söylediğin yöntemle yaptır. Allahım sabrının karşılığını versin inşallah , çektiğin tüm acıları unuttursun inşallah. Tüm kalbimle dua ediyorum. Bir an önce moralin düzelir inşallah , Allahım güç versin. Kendine iyi bak canım , çok öpüyorum..
Demekki vakti henüz gelmemis bundada var bir hayir.
Rabbim hic kimseyi bu yolda caresiz birakmasin. Sen nasilsin canim az kaldi doguma. Insallah saglicakla alirsin kucagina
Sen ne güzel kiliyorsun namazlarini bende cok istiyorum yeniden baslamak.canım inan yazdıklarını gözyaşları için de okudum ve kadın olmak ne zor bişey bunu anladım.eşimizin mutluluğu için evliliğimizden bile fedakarlık ediyoruz.bende dört düşük yaşadım.ve defalarca eşime benden ayrıl dedim.ama eşim şiddetle kabul etmedi.ilk başlarda benim de ümidim yoktu.artık denemem diyordum.ama herşeye rağmen allah güç verdiği müddetce deniycem yılma güzelim ne olur.bak ben bu yazıyı yazdıkca bilgisayarın klevyesi gözyaşlarımla doldu.ben namaz kılıyorum hepimiz için dua ediyorum inanıyorum bizde bigün anne olucaz hergün bu umutla yaşıyorum.ne olur allahtan ümidimizi kesmeyelim.:Saruboceq:
Kildigim zamanlar icimde derin bir huzur vardi. Insallah Allahim banada kilmayi nasip eder.