herkese günaydınlarrr:))
ben bu ay calısmalara ara verıyorum kızlar kasıklarımdakı agrı bıtmedı ıltıhap yara cıktı bırde prolaktın yukselmesı derken ılaca baslıycam sanırım buay yapmıyoruz cok uzgunum tamda riskli yumurtlama gunlerıne gırmıs bulunuyorum ınsallah bı aksılık olmazsa herlade kasıma kadar beklıycez napalım allah daha buyuk dertler hastalıklar vermesın dıyorum yola devam eden calısmaları tam gaz suren arkadaslarım ınsallah bu ay ayırlı haberler verırler.
/QUOTE]
Canim gecmis olsun
Çalıkuşu arkadaşım benim ilk denememde 7 yumurtam toplandı.6'sı döllenmişti.5 Tanesi seçilip genetik inceleme yapılmıştı embriyolara.5 tanesinden 4 tanesi sağlıklı çıkmıştı.3 tanesini transfer ettiler.Sonuç biyokimyasal gebelik oluştu.Bu denememde ise sadece 3 yumurta büyüdü.Bir tanede 10,5 mm.İnşallah o da yetişirse 4 yumurtam olacak.Bana dr bu kez de sana blastokist embriyo transfer ederiz dedi.Zaten ben de öyle düşünüyordum.Dün sordum dr!a yumurta sayım az ama blastokist embriyo yapabilecekmiyiz dedim.Tabi yaparız.İlk seferki gibi kaliteleri iyi olursa öyle olacak.Ben akşam çatlatma iğnesi yaptım.Yarın yumurtalar toplanacak.Anestzi uygulanacak mı diye sormuştun.Evet aneztezi verilecek.Türkiye'de yumurtaları aneztezi verilerk topluyorlar.Hiç acı duymuyorsun o yüzden.Senin de sanırım yarın toplanacak.Hayırlısı olsun seninde canım.İnşallah kaliteleri iyi olur.Önemli olan kalite zaten sayı değil.Sen coraspin de kullanıyor musun aynı zamanda acaba?Ben ilk denememde ham coraspin hem 0,35'lik innohep kullanmıştım ama bu kez iğne kullanmıycam.Çünkü ben oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde aspirine başlamıştık hemen.Yani hiçbirşey kullanmadan 4 hamileliğim oldu.Oğlumu da sadece aspirinle doğum yaptım.Çünkü bazılarında da hem aspirin hem iğne fazla gelip düşüğe sebep olabiliyor.Çünkü benim
tüp bebek pozitifti ama tutnamadı sonradan düştü.Tabi senin hikayen daha farklı.Sana bol şans canım.
Hülyacigim bende dün catlatma ignesini vurdum.
Yarin kismetse bendede yumurtalar genel anestezi ile toplanacak.
Ben Aspirinde aliyom igeneyede baslayacagim. Cünkü benim hamileliklerimde hic kendiliginden kanama olmamisti canim yani onun icin ikisini birden yürütmeyi düsünüyorum. Fazla gelirse tabiki keserim birinden birini. Ama burda her iki haftada bir test yapiyorlar kanin fazla sulanirsa zaten doktor ignenin dozunu ona göre ayarliyor canim.
Bakalim hayirlisi. Insallah yumurtalar kaliteli cikar. Blastokist yapilacak demissin canim o nedir ?