- 21 Ağustos 2009
- 893
- 3
- 45
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr meşhur kromozomlar çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş allaha şükürler olsun ikimizdede birşey çıkmamışşşşşşşşşşşzemuszemuszemuszemus:Saruboceq:hihoyyyt
ohh şükür...
iyi hadi:)):dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr meşhur kromozomlar çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş allaha şükürler olsun ikimizdede birşey çıkmamışşşşşşşşşşşzemuszemuszemuszemus:Saruboceq:hihoyyyt
canım cok saoll bişi cıkmadığına sevindimmm:içelim:
gedicem tatlım ben lütfü hocayaaa karar verdim anladığım kadarıyla bazı testler bebeğe bazılarıda bize yapılıo ölemi(yanlış anlamadıysam)
neyse yapılabilen testleri yaptırırız bizde sen isimleri fln yaz bana yaptıriim onlarıı tatlımm.benimde testlerim tam olarak yapılmadı canım karışıklık olduu kısmett dr.um keşke yaptırsaydın dedi neyse 3.üncü düşükte dedi sanki düşük yapması klyy maynak nolcakkk:mymeka:caanım bende histeroskopiden ve laparoskopiden korkuyorumm inş onlara gerek kalmaz yaa senağlama
bana bu sinir doktorlar nedenmthfr testi yapmıyor yaaa.
daha heteromu homozigotmuyum bilmiyorum:umursamaz:
ya bu tahliller ünv. hastanesinde yapılmıyor mu??
ya kızlar dr bana tahlil yapmadan iğne verdi?? bişey olmaz demi..hemde 600lük yapıyorum...
Arkadaslar ben erken doğum yaptım hastaneden şimdi çıktım izmir ege kadın doğum evinde doğum yaptımm bebeğim şuan kuvezde şimdilik durumu iyi dualarınızı beklıyorumm kendime iyi hissettiğim an size tekrar yazacam lutfen bebeğim için dua edin hepinizi çok öpüyormm allaha emenat olun
çok sevindim canım ne güzel maşallah
inşlah bişi olmaz canım
önceki değerlerine göremi verdi canımm peki neden yenden test istemedin bazı dr.lar test yapmadan önceki değerlere göre veriyorlar
:hulyaapatyasüreyya ,reisdevrim , çalıkuşu ,gelevere ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım sizler nasılsınız evde internet olmadığı için annemlere geldikçe girebiliyorum .... umarım herkes iyidir ..... hepinizi çok öpüyorum sevgiler
Masallah canim benimKızlar bugun oglusumla bulusmamız vardı cok sukur yavrum buyumus 300 gram olmus dr amcasını herseyını kontrol ettı tum organlarına baktı cok sukur rabbıme hersey yolunda rabbım ısteyen tum arkadaslarıma nasıp etsın ınsallah
günaaaayyyyydıınnn arkadaşlar...
bugün çok güzel bir gün....çok anlamlı bir gün.... neden mi??? çünkü bugün, topiğimizin ilk bebeğinin, ilk gözağrımızın, umudumuzun, CEMRE'MİZİN doğumgünü.. zigotcan 1 yaşına giriyor bugün... Rabbim ona sağlıklı, mutlu, güzel bir ömür yazsın.. her yaşı daha da güzel olsun...
bütün gün parti var topikte ona göre gelin :)
çalıkuşu nerdesin, gel aramıza da uçur parti balonlarını hadi...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,ellerim,ayaklarım,bütün vücudum titriyor.Ben HAMİLEYMİŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
opuyorumnanaktanŞeniz Gelevera nirelerde :uhmnu bende bilmiyom vallaçalıkuşu, gelevera,papatya, esraben, funda nerelerdesiiiniz?
opuyorumnanaktanŞeniz geldim canimçalıkuşu nerdesin canım??
yeni 1 saat kadar oluyor kizlar doktordan geldim yine arastirmadan gececegim baska bir sehirde münih te özel bir hastanede bakalim onlar ne diyecek yine birsey cikmazsa bana igne önermiyor bende bunu anlamiyorum sizler hepiniz kullaniyorsunuz ben sadece 100 lük aspirini kirarak kullandim doktorum diyorki yeterli allah askina kizlar sizin protein s düsük ciktimi benimki 44 dü düsüktü sonra 77 kadar cikti hamileligimde bu kimi insanda düsük olan bir degermis okadar önemli degilmis igne kullanilmazmis doktor degistirmekten fenalik geldi bilmiyorum su arastirmada yapilsinda ne cikacak yoksa hemen türkiyeye gelicem bunlarin anladiklari yok kusura bakmayim basinizi sisiriyorum :sinifsinif:
Canim benim dogum günün kutlu olsun. Şenizkızlaaarrr günaydınnnnn umarım hepimiz için güzel bir gün olur benim içinde öyle olur ınsallah çünkü
bugun benımmmm dogummm günümmm.ayy yaşlar gidiyoo ya hıc gıtmesee keskee hep boyle bı yasta
kalsak ne süper olurdu dimii?
Canim Limburgum geldim canim opuyorumnanaktanYa kızlar geleverayla calıkusu yoklar benmı gozden kacırdımkı nerelerdesınız canlarım
Aslihan canim bende senin gibi bu ignelere adetimin 15. gününden itibaren baslayip tekrar adet olana kadar kullaniyordum. Evet bosu bosuna aci var ama bencede deger.kaydirigubbakcemile5Kızlar bi yanlış annlaşılma oldu sanırım,onu hemen düzeltiyim.hamile olunca iğneleri bırakmıyorum.Adet olunca bırakıyorum.Evet hamile değilsek iğneleri gereksiz yere kullanmış oluyoruz ve tabi acı çekiyoruz.Ama hamileysek bebeğimizin sağlıklı olma ihtimalini yükseltiyoruz.O nedenle bence acı çekmeye değer.
Canim gülayim dualarim seninle. Insallah diger bebebisini saglikli bir sekilde kucagina alirsinkızlar ben geldim annemdeydim eve yeni geldim ordada internet olmadıgından yazamadım doktor 15gün dinleneceksin dedi pazartesi tekrar bakacaklar hematoloji doktoru kanınla ilgili bir sorun yok dedi iynelere devam dedi kanla ilgili olsaydı ikiside ölürdü dedi bu 15gün benim ve bebegim için çok önemli kızlar dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Arkadaslar ben erken doğum yaptım hastaneden şimdi çıktım izmir ege kadın doğum evinde doğum yaptımm bebeğim şuan kuvezde şimdilik durumu iyi dualarınızı beklıyorumm kendime iyi hissettiğim an size tekrar yazacam lutfen bebeğim için dua edin hepinizi çok öpüyormm allaha emenat olun
çalıkuşuuuum canımm çoğul çoğulların anası allhın izniyle :Saruboceq:
Lidyos gittinmi:çok üzgünüm: Bendemi baslasam su hanimin cifligine bakmaya herkes cok met ediyo.canlarım hanımın çiftliği başladııı
hem ağlarım hem izlerim ))
çok acıklı ama ben pek bi sevdim yaf bu diziyi, çok ii oyunuyo herkesss
öpüldünüz canlarım, haftasonu şehirdışındayız kocişle, pzt. görüşmek üzere
deryacım senin genetik testlerin yapıldımı hayatım genetiklerde cıkıyomuş bunlarr