- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
krizantemcim ben 2 hamileliğimdede hiç bişi takip etmeden hamile kalmıştım 1 yıldan beride denemediğim yöntem kalmadı napcam bilmiyorumm olmuo olmuooomafoldumben
bendemi ankara lütfü hocaya gelsemm herkes cok memnun ama hamile kalamadığım içinmi yoksa kandaki pıhtılaşmadan ötürü gidecem bilmiyorumm bide hamile kalınca yol tehlikeli diyolar nasıl dewm edecem lütfü hocaya ben her iki hamileliğimdede uzun yola gitmiştim(öle denk geldi 2sindede hamile olduğumdan hbrm yoktuu şanssızlık işte)ne yapayım karar veremedim canımm yaaa sen nasıl yapacaksınn hamile kaldığındada gidecekmisinCADIARZU
canım ben memnun kaldım sımdılık lutfu hocadan.esıme soyledım ben mutlaka hamıleyken gıdelım dıye. araba belkı zararlı olabılır ama esım otobusle gıdıerz otobus okadar yorucu ve sıkıntı verıcı olmaz dedı ınsallah guzelım gıtmeyı dusunuyorum hele bır hamıle kalayımda burda yıne kendı doktoruma gıtcem ama ayda 1 falan lutfu hocaya kesınlıkle gıtmeyı dusunuyorum.eger ıstersen sende bı gıt belkı memnun kalırsın hem testlerıne bakar hemn belkı baska testler falan ıster aklında olsun hemen randevu verıyolar zaten.ama been gıtmeyı dusunuyorum.